frabato-magus-logo-vilagos
február 9, 2017

Tarot játék 2017 február 9

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

A Válassz egy... újabb írásom

heti ingyenes kártyajóslás tarot jóskártya lapjai

 ↓ 

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?

Jelentkezz be személyes jóslásra:

+36 20 974 89 22 

heti ingyenes kártyajóslás tarot jóskártya lapjainak üzenete neked

https://m.facebook.com/DrawingsOfIlgrafico/photos/    

 

mai választott 2 szivecske tarot lapod, a toll jóskártya ezt üzeni neked FORDÍTOTT KELYHEK 10-ES  jóskártya:

"Normál esetben" ez a kelyhek 10-es lap, a boldog család, és az igaz szerelem lapja. Ha te is ugyanígy éled meg ezeket a saját életedben, akkor ma lehet hogy nem jó lapot választottál, és szívügyekben nincs is szükséged most útmutatásra! Mert,
a fejjel lefelé fordított változata a kelyhek 10-es jóskártya lapnak viszont azt jelzi, hogy valami, vagy valaki belerondít az idilli életedbe. Egy romantikus estéd vagy hétvégéd terve eshet így a kútba a valami, vagy valaki körülmény miatt. Pörgesd vissza magadban hogy, mostanában többet vitatkoztatok e a szokottnál, esetleg veszekedtetek is e. Ha bólogatsz, tehát igen, akkor
nagy valószínűséggel a monotonitásotok csúcsosodott ki az együtt töltött de nem az igényetek szerinti minőségi időben. Ha ez a helyzet, akkor még időben vedd kezedbe az irányítást, és teremtsd meg te magad ezt az alkalmat: első randi színhelye; kedvenc étterem és kedvenc vacsi; kis nosztalgikus kirándulás. Vagy teremts otthon meghitt hangulatot. Így sokkal higgadtabban kezdhettek nézeteltéréseitek tisztázásához is.
Azért arra is felhívom a figyelmed, hogy meginoghat most a bizalmad a párodban, aminek az oka egy nagyon fontos dolog miatti nézetkülönbségetek lehet, vagy pedig a kapcsolatotokban megjelenő harmadik fél miatt történhet ez meg. Ha ez a verzió a reális, akkor nem oldható meg sajnos a probléma egy romantikus vacsival, de azt is tudnod kell, hogy időben vagy és van megoldás!

Az 1 szivecske jóskártya által kapott üzeneted az égiektől : KORONGOK 4-ES  jóskártya:

Ez a lap pozitív és negatív üzenetet egyaránt tartogat. A helyzeted stabil, anyagilag, vagy szakmailag elérted azt a szintet, amiben jól tudod érezni magad, ugyanakkor ez kicsit görcsössé is tesz, hiszen félted saját magad, nem szeretnéd, ha valami, vagy valaki kibillentene ebből a kényelmes helyzetből, ezért félsz bármilyen kockázatot vállalni. Nagyon ragaszkodsz a megszokott dolgaidhoz, tárgyaidhoz, szokásaidhoz, és nehezen engedsz be bárkit a te kis világodba. Keményen dolgozol, hogy fenntartsd a körülményeidet, de ez azt jelenti, hogy kezded elfelejteni, milyen rugalmasnak, lazának lenni. Nagyon dicséretes, hogy mindent elterveztél és leszerveztél előre, mindenhez kiszámoltad a költségkeretet, és egy fillérrel sem költöttél többet egy hónapban, mint a tervezett keret volt. A körülötted lévőket ezzel néha kicsit kiborítottad, úgyhogy ideje, hogy lazíts egy picit.
A sok teendőd miatt viszont elhanyagoltad a kapcsolataidat, az érzelmi életedet. A korongok 4-es jóskártya most arra figyelmeztet, hogy most már ideje kiszállni a taposómalomból. Vidd el a családot, barátokat fagyizni, vagy egy étterembe, és engedd el magad, mert a kemény munka után megérdemled te is, és szeretteid is! Lazíts!

Nincs elérhetetlen cél, csak tenned is kell érte!

 

mai választott tarot lapod, a 3 szivecske jóskártya, ezt üzeni neked

FEJRE ÁLLÍTOTT UNIVERZUM  jóskártya:

Az univerzum lapja kiteljesedést jelent, ellenben a fejre állított univerzum azt mutatja, hogy ugyan szeretnéd elérni a kiteljesedést, de nem teszed meg érte a szükséges lépéseket. Általában a céljaid eléréséhez a legkönnyebb és leggyorsabb utat szoktad választani, de most ez így nem fog működni, máshogy kell elérned ezt a célt. Most akkor fogsz tudni sikert aratni, ha a nehezebb-rögösebb utat választod ehhez. Bár rutinosabban mozognál a másik úton, de hidd el, ha ezt megcsinálod, olyan érzéseket és impulzusokat fogsz megtapasztalni addig, amiket meg kell ismerned a jövőd szempontjából! Tehát légy nagyon kitartó, és a győzelmed ráadásul sokkal édesebb is lesz!
Ez a lap arra is utalhat, hogy van egy lezáratlan ügy az életedben, mely akadályoz téged a továbblépésben.
Ezt a lapot általában akkor húzza valaki, ha hirtelen, magyarázatok nélkül véget ért a kapcsolata. Ilyenkor nehéz megérteni, miért lett vége, kinek a hibájából, és az illető nem tud mit kezdeni magával. Ha van rá lehetőséged, próbáld meg a volt pároddal/barátoddal/barátnőddel tisztázni a helyzetet, mert lehet, hogy fájdalmas az igazság, de ez segíthet hozzá a kiteljesedéshez. Ha erre nincs lehetőség, akkor próbáld meg egyedül túltenni magad a történteken, és tudd, hogy nem a te hibád, a körülmények alakították így az életed, lehet, hogy nem véletlenül!

Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed! A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, keresd fel a weboldalamat, és megtudod, mit üzent neked a sors!

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram