frabato-magus-logo-vilagos
január 19, 2017

Tarot játék 2017 január 19

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

Mai játszótársunk: Illuminati tarot pakliheti ingyenes kártyajóslás tarot jóskártya lapjai

 ↓ 

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

heti ingyenes kártyajóslás tarot jóskártya lapjainak üzenete neked

 

I. : A BOTOK 3-AS  jóskártya:

Ez a lap azt mutatja, hogy hosszasan dolgoztál valamin, és rengeteg energiát tettél bele. Ez összefüggésben lehet a karriereddel, a lakásoddal, vagy akár a kapcsolatoddal, de a botok minden lapja az utazás lehetőségével is számol. Ez a kártya előrelépést mutat, és azt jelzi, hogy az álmokat igen is meg lehet valósítani. A botok 3. azonban arra is figyelmeztet, hogy nem szabad még kényelmesen hátradőlnöd, mert bár a rengeteg munka, amit ebbe fektettél pozitív kimenttel kecsegtet, mindenképpen meg kell várnod, amíg a dolgok teljesen kibontakoznak. Fogd vissza magad, és ne hagyd még, hogy teljesen magával ragadjon az extázis. Fejezd be, amit már majdnem sikerre vittél, és tedd fel az i-re a pontot, mert az után valóban minden joggal lehetsz büszke magadra.

Minden dolgok mesterembere. 

 

II. :A CSILLAG  jóskártya:

A csillag lapja új reményt és hitet jelent, egy olyan időszakot, mely során az Univerzum áldását élvezhetjük. A bátorság, kiteljesedés, és inspiráció mind megjelennek most az életedben. Egy olyan életszakaszba lépsz, mely tele van nyugodt energiákkal, mentális stabilitással. Jobban fogod érteni a saját és mások érzéseit. Ez a lap azt sugallja, hogy bízz hosszú távon az Univerzumban. Egy jobb jövő vár rád, ám ahhoz, hogy ezt elérd, bíznod kell benne, hogy teljesülhet, és hogy lehetséges. A Csillag lapja a személyes fejlődés lapja is, így ha ezt a lapot választottad légy nyitott az új lehetőségekre. Hallgass belső hangodra. Most alakítod, formálod magad, most válasz a régiből valami teljesen újjá. Végre képes leszel arra, hogy értékeld önmagad, és ez egy hatalmas lépés!

 Az egész égbolt szépsége, a részleteiben rejlik. Látod?

 

III.: A KORONGOK 2-ES  jóskártya:

Ez a lap nagy horderejű pénzügyi lépéseket mutat, ráadásul az összeg, amiről szó van, igen jelentős. Az elkövetkezendő időszakban fogsz dönteni egy nagyobb beruházásról, például autó, vagy házvásárlásról, és az összeg, amit rá szánsz, eléggé feszegeti anyagi határaidat. Lehet, hogy nem vásárolsz ilyen nagy dolgot, de éppen a karácsonyi kiadások nehezítik meg most a családi költségvetés beosztását. A családban esküvő, vagy gyermekáldás várható, mely szintén nagy anyagi terhet ró rád? Félsz, hogy emiatt pénzügyileg sérülékennyé válsz? Ez a lap azt üzeni neked, hogy a nehézségek csak átmenetiek. Lehet, hogy most kicsit vissza kell fognod a költekezést, vagy plusz munkát kell vállalnod, de a nehézségeket le fogod tudni győzni! Nem leszel olyan rossz anyagi helyzetben, mint amire most számítasz!

Amit megszereztél azt most kell kiélvezned! 

 

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned! Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed! A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, keresd fel a weboldalamat, és megtudod, mit üzent neked a sors!

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram