frabato-magus-logo-vilagos
július 20, 2017

Tarot játék 2017 július 13

Kérdésed van? Válassz egy...-et a mai lehetőségek közül, és ez a rendhagyó #frabatotarot játékom most is választ ad problémádra!

A #frabatotarot kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Válassz egy...-et mai lehetőségeid közül, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap!

Válassz egy...-et a lehetőségek közül, és az égiek válaszát kapod aktuális kérésedre

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

Válassz egy... lehetőségeid közül preferált panda szimbólumod személyes üzenete PANDA:

A külső lehet aranyos, ám nagyon erős állatok. Emlékeztet, hogy ne ítélj elsőre. Meg kell értened, hogy mi rejtőzik a felszín alatt. Egyensúly kell az életedbe. Kapcsolatba kell lépned a világgal, a barátaiddal, ha kell, közvetíts problémás felek között. A panda jelenléte mutathatja, hogy valamit meg kell őrizned. Legyen ez akár egy titok, vagy barátság, vagy éppen egy tulajdonságod. 
Türelemre int. Gondolkodj, várd ki a végét a dolgaidnak. Lassan közelítsd meg a problémákat, de akár egy új kapcsolatnál is előnyös. Ne bízz meg rögtön mindenkiben. A panda totem szerint a siker a türelemben rejlik.

Válassz egy... lehetőségeid közül preferált madár - szarka szimbólumod szerinti személyes üzeneted    SZARKA:

Kínában az öröm madara és szerencsehozó. Nálunk meg a bizonytalanság, csapongás, szószátyárság, szemtelenség és tolvajlás tulajdonságok párosulnak hozzá. Szerintem a legpozitívabb jelentésében hűséget, védelmet- kíséretet képvisel. Intelligenciára utal, arra, hogy elvont és gyakorlati módon is okkult tudásra használod a tudásodat. A szarka fényhozó és a kiegyenlítés madara – fekete-fehér színei miatt (jin-jang). Az ellentétes erőkre hívja fel a figyelmünket és arra, hogyan lehet középpontban maradni.
Lehetséges, hogy nem használod valós tudásodat? Minden adottságodat kihasználod sorsod tudatos irányításához? Azt megfelelő módon teszed? Figyelembe veszed hogy mindennek két (vagy több) oldala van, vagy inkább csak egysíkúan szemléled a dolgokat?
Választásod arra utal, hogy lehetőséged nyílik a fejlődésre, ha megfelelően használod intelligenciádat. És azt is üzeni, hogy szokatlan módon fogsz kapcsolatba kerülni a spirituális birodalommal és a tapasztalaton túli világgal. Arra is figyelmeztet, hogy elhamarkodottan alakítassz ki valamiről a véleményedet és elhamarkodottan döntessz.
A szarkák köztudottan roppant kíváncsiak és vakmerőek. Ezzel pedig téged is arra ösztönöz, hogy most Te is állj vakmerően az adódó újdonsághoz, az ismeretlenhez, és ne félj!
A szarka a teremtés, a változás, a spirituális erő, a misztikum, a mágia madara. Konkrétan a karmával - kozmikus törvénnyel – és a magasabb rendeltetéssel áll kapcsolatban.
Jósmadárnak is tartják, mindenféle üzenet hordozójának számít. Ezért mindenképp figyeld meg, hogy amikor élőben is meglátsz egyet,azon a madáron a fehér vagy fekete szín dominál majd inkább?
- ha fehéren fénylik, jó híreket hoz sorsod alakulásában
- ha inkább fekete, akkor rossz hírekre kell felkészülnöd
Gyakorold, használd, éld az okkult tudományokat! Mert benned van a mágia! Persze azzal légy tisztába, hogy ez a tudás nem könnyen megszerezhető, és az eredményekért dolgoznod kell és felelősségteljesen kell használod! Csak így leszel igazán csodateremtő!

Válassz egy... lehetőségeid közül preferált bőség szimbólumod személyes üzenete számodra   BŐSÉG:

Ha ezt választottad, anyagi gyarapodásodhoz kapsz egy tuti tippet! A kínai pénzérmék már önmagukban is talizmánok. Szerencsehozó szimbólumok, amiket akár a pénztárcádban is hordhatsz az aprópénz között, vagy nyakba akasztva medálként is viselheted. De! Lakásod lakberendezése során bőségbevonzó tárgyként is használhatod a feng-shui szerint. Így pl. a gazdagság területén (délkelet) egy kerek fém tálkára elhelyezve néhány darabot (3-mal osztható darabot) az anyagi jó szerencsédet is előmozdíthatod velük.
Használd pénzfüzérek formájában, mert így is szimbolikus jelentéssel bírnak, és a hatásuk így még erősebb, mert a csak egy érméhez képest itt még kiegészülnek néhány további bevonzó elemmel:
- a pénzfüzér felső végén legyen mindig egy misztikus csomó, ez a véget nem érő jó szerencsét jelenti.
- a füzér alsó végén pedig legyen egy, vagy kettő bojt, mert ezek a gyarapodást, sokasodást, az áldások megsokszorozódását szimbolizálják. 
- a pénzfüzérekhez használt fonál mindig piros színű kell legyen, mivel a piros szín az élet színe, életet visz abba, amin alkalmazod.
Válassz egyet, vagy akár az összeset is felhasználhatod anyagi gyarapodásodért!:
3-as pénzfüzér
olyan helyen érdemes használnod, ahol valamire (bútor fogantyú, ablak-, vagy ajtókilincs, stb.) fel tudod függeszteni. Ha az üzletedben, műhelyben belülről akasztod fel az ajtóra, vagy az ajtó közelében függeszted fel, akkor az üzleti bevételed növekedését fogja eredményezni. 
6-os pénzfüzér
A lakásod védelmét tudja szolgálni. Északnyugati iránybsn elhelyezve a kintlévőségeid megtérülését segíti majd.
De az autódban a középső visszapillantó tükörre akasztva is használhatod, így a hosszú utak során nyújt védelmet!
9-es pénzfüzér
Mivel a 9 = 3 x 3, ez a legerősebb, legteljesebb gazdagság-szimbólum a pénzfüzérek között. Lakásod, irodád gazdagság területén (délkeleten) felfüggesztve erőteljesen előmozdítja anyagi helyzeted alakulását!

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2021 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram