frabato-magus-logo-vilagos
június 2, 2017

Tarot játék 2017 június 1

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 jóskártya lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mi a személyes üzeneted az általad választott lap szerint! 

Ma sugallja neked nem más mint maga Júnó Istennő az intuíciódat miközben kiválasztod magadnak jóskártya lapodat!

Mars, Venus és Jupiter után - március, április és május hónapok névadói - eljött hát Júnó Istenasszony hava is, a július. Szóljon hát a zene, kezdődjék a buli, szórakoztassanak bennünket az Olimposz múzsái
De ki is Júnó?
Júnó az Anyaistennő - akit Héra néven is ismerhetsz - az ókori római vallás szépség Istennője, és Zeusz felesége (és még a testvéae is egyben!!). Tehát Ő a first nőIstenség.
Továbbá a csillagos égbolt királynője is, de ami ennél is jelentősebb feladatkör: Júnó a házasság istennője. Továbbá a termékenység, a nőiesség és a hűség szimbóluma is. Az ókorban hozzá imádkoztak a hölgyek a szerelemért, az eljegyzésért, a boldog házasságért és gyermekáldásért.
Az sem elhanyagolható, hogy Júnó - Héra férje Zeusz kicsapongásait nem igazán szívlelte, inkább kőkeményen bosszút állt azokért!

Képek forrása: https://culturaldisney.tumblr.comKérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

 

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

 

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!

 

 nincsenek véletlenek, ma oka van, hogy a piros tarot jóskártya lapot választottad! : A PIROS  jóskártya:

Légy résen hétvégén! Ugyanis a kimondott szavaid akár 8 napon túli gyógyulással járó súlyos lelki sérelmeket okozhatnak! Ráadásul hosszú hétvége elé nézünk, tehát pláne nem mindegy hogy ezekben a napokban élvezettel töltekeztek egymásban, vagy nagy ívben elkerülitek egymás auráját is! A 2. verzió esetén persze okolhatod majd Marsunk aktuális mozgását is, ahogy a Rák jegybe ér, hisz sokkal könnyebb utólag magyarázkodni pláne valós tények tudatában mint megharcolni makacsságunkkal!  De én azt vallom, hogy mindannyiunk életútja szélesebbé és teljesebbé válik tudatos irányítással! A következő napokban gyakrabban kerülhetsz konfliktusos szituációba itt is - ott is, és ezek vasárnapra odáig juttathatnak, hogy az otthonod melege aktív háborús övezetté fagyhat! És bizony Marsunk mindannyiunk hangulatát hullámvasútra tereli! Érdemes tehát már most gondoskodnod privát és közös hullámjaitok tompításán. A pénteki és szombati előjelekből már nagyban felmérheted, hogy milyen praktika lehet a szövetségesed! Szervezz aktív programot vasárnapra, akár összekötve ezt a barátaitokkal való ismételt találkozóval vagy osztozkodjatok csak ti ketten egymásban! A lényeg: élvezzétek az életet egymással!

 választott jóskártya - kék tarot kártya - lapod személyes üzenete az égiek által  : A KÉK  jóskártya:

Ismered a testbeszédet? Ha esetleg erre most egy: nem igazán a válaszod, akkor mindenképp érdemes lenne foglalkoznod ezzel!
Ugyanis az érzékszerveinken keresztüli "kommunikáció" is ugyanolyan fontos, mint az igazi beszélgetések. Például sokan még ma sem tudnak-akarnak-szeretnek a szexuális igényükről, vágyaikról konkrétan beszélni. Hosszútávon pedig egy partner sem akarja a "ne haragudj, nagyon fáj a fejem" kifogást hallani. Mert mindannyunk számára fontos, hogy igazolva tudjuk nemiségünket! Muszáj, hogy a nők igazi nőt tudjanak faragni magukból és ehhez persze tudniuk kell, hogy mitől is válnak igazi nővé a kiválasztott igazi férfi szemében!
A nők szupererejű fegyvere a kommunikáció! Protektoruk pedig a tartásuk!
Ha te nem hiszel önmagadban, és nem érzed magad teljes egésznek, értékesnek, NŐnek, akkor mástól ezt hogyan várod el?  
A következő napok asztrológiai eseményei épp az érzékiséget teszik reflektorfénybe. Ha vele már jó viszonyt tudtál kialakítani, akkor pünkösd hosszú hétvégéjén az élet élvezésére és önértékelésedre lesz megannyi lehetőség. Párkapcsolatod kiszámíthatósági és megbízhatósági értékeit teheted így időtállóbbá! Szingliként pedig akár nagy eséllyel megtörténhet veled véletlenszerűen Vénuszunknak köszönhetően az a bizonyos nagy találkozás épp a megfelelő partnerrel.  

 választott jóskártya - zöld tarot kártya - lapod személyes üzenete az égiek által  : A ZÖLD  jóskártya:

Tudtad? Június 4. - az Apák napja, de konkrétan ezen a napon Amerikában tartják, nálunk Magyarországon pedig 2 hét múlva lesz! Ettől függetlenül minden napra szolgáltassunk okot és alkalmat is, hogy méltó helyén tudjuk továbbra is megőrízni illetve konzerválni a jövőnk számára a FÉRFI identitást!
Az utóbbi években bizony igencsak megváltozott a ferfiak szerepköre!
Ma már nem biztos, hogy a ferfi az, aki nehéz és veszélyes fizikai munkát végez, vagy hogy ők azok akik a Hazát védelmezik. Ma már az sem az a normális, hogy amikor az apa hazaér, az asszonyuk szinte szájukban hozzák eléjük a papucsukat. És ma már az otthoni létezésük sem egyenlő a teljes pihenéssel, mert csak a férfiakon múlik a család megélhetése.
Szerencsére az is tudottabb már, hogy csak azért mert ugyanazért a munkahelyi pozícióért még mindig magasabb fizetést kap egy férfi, az nem jelenti azt is, hogy többet is ér! 
A férfiak - apák életét is hasonlóan nehezíti meg a családi kötelezettségek és a munkahelyi elvárások kettős terhe. Van hogy ők maradnak otthon a gyerekkel és lesznek "háztartásbeliek", mert a feleség sokkal jobban keres. Akkor ők már puhányokká és férfiatlanokká lesznek? És sok férfiban él még mindig a hagyományos férfiúi és családfői szerep utáni vágyakozás. De a változás sosem könnyű, pláne a férfi agynak! Tapasztalataim szerint a nők jobban elfogadják, és nem mind tartja az apákat ügyetlenebbnek, vagy alkalmatlanabb szülőnek!
Tehát ha ezt a lapot választottad, függetlenül attól hogy nő vagy férfi vagy esetleg már szülő is, mindannyiunknak van Édesapja! Tégy róla, hogy érezze és tudja mit jelent ez! Ha pedig már nincs alkalmatok erre személyesen, akkor emlékezz meg róla, és gyújts érte egy gyertyát Apák napja alkalmából!

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram