frabato-magus-logo-vilagos
június 15, 2017

Tarot játék 2017 június 15

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap!

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!Mai játszótársunk: Golden Thread  tarot pakli

 

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

 

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!

 

   : A NAP  jóskártya:

A következő napokban különösen nagy szükséged lesz a pozitív hozzáállásodhoz, illetve arra, hogy a várható eseményeket pozitívként éld meg! Leginkább te magad tudsz ezen segíteni, és ezt most úgy érheted el, ha gondoskodsz magadnak a megfelelő - de inkább többlet - mennyiségben felszabadított boldogsághormonra! Sérelmeidre és bánatodra ez a legjobb gyógyszer! Bármibe is kezdessz a közeljövőben, azt érdemes lesz lelkiismeretesen tenned, és elegendő energiát ráfordítanod minden részletére. Sorsod alakulásának szempontjából semmiképp ne sajnáld erre az időt, mert új dolgokat fogsz eközben megismerni, amiktől csak több leszel! Baráti köröd is kibővülhet, de tartsd most is be intuíciód jelzéseit, figyeljünk arra, hogy kit és mennyire engedsz magadhoz közel!

  : BOTOK 10 - ES  jóskártya:

Rengeteg olyan teher nyomja most a válladat, amely se a mindennapjaidhoz, se a bevállalt feladataidhoz nem köthető, de mégis magadra vetted. Jobb lenne ha megpróbálnál ezektől a felesleges, értelmetlen, semmi pozitív eredményt nem adó terheideidől és azok gondjaitól végleg megszabadulnod, mert előbb-utóbb egyszer csak összeesel a fájdalmak alatt. Párkapcsolati téren viszont most minden erőddel törekedj arra, hogy a következő napokban a lehetőségekhez mérten te a leges-legtöbbet hozd ki magadból - értetek! Ugyanis párod elhanyagoltnak érzi magát melletted, amit sajnos feléd szavakkal nem is biztos hogy egyértelműsít. Viszont konfliktusok és maradandó sebek lehetnek figyelmetlenséged következményei. Érdemes tehát a hétvégén bebizonyítanod neki - a tetteiddel - hogy mennyire fontos Ő a számodra!

  : AZ ÖRDÖG  jóskártya:

A következő napokban minden stimmelni fog, hogy vágyaid egy része valósággá váljon! Az égiek által biztosított tàmogatàssal az erőd és energiád igencsak toppon lesz! Talán jobb mégis, ha nem a legmélyebb vágyadra fókuszálsz ennek örömén, de tudod te is, hogy a nagy csoda is több kisebb csodából valósul meg! Sose add fel, és értékeld az eredményeidet! Tehát vedd magadhoz szerencsevonzó talizmánod és figyelj a belső megérzésed jelzéseire! Most a pénzügyek terén várható tunning, ezért ha intuíciód is ezt jelzi neked, akkor a napokban befektetett pénzed jó jövedelmet hoz majd neked! Ha pedig valamilyen szerencsejátékhoz érzel késztetést, tedd is meg! Nyerési esélyeid meglesznek, de itt mindig véges! Tudnod kell hogy meddig játék a játék és hol a határ: forgasd a szerencsédet, de ne ess túlzásba!  Leginkább a női energiák a lesznek a hétvégén dominánsabbak, tehát te is egy NŐ vagy, mindenképp mutasd meg a világnak a szépségedet, teljesedj ki! Ehhez pedig vesd be a bájság minden eszközét, menj fodrászhoz, körmöshöz, élvezd ki a masszázs jótékony méregtelenítő hatását és ne feledd a mágia szerelmi és vágykeltő erejét se!

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram