frabato-magus-logo-vilagos
június 23, 2017

Tarot játék 2017 június 22

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap!

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned! Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed! A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, keresd fel a weboldalamat, és megtudod, mit üzent neked a sors!

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned! Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed! A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, keresd fel a weboldalamat, és megtudod, mit üzent neked a sors!A képek forrása:www.behance.net 

 

 Ha nem csak mint a szerelmi mágia hanem a rontás elleni rituálék ismert eszközét a vudu baba szimbólum jóskártya lapot választottad, az égiektől ezt az üzenetet kapod!:  VUDU BABA jóskártya:  

Van arra egy mondás is, hogy senki életében nem mehet mindig minden jól! Mert ha a magánélete boldogan alakul és szerelmi párkapcsolatban él, akkor az anyagi lehetőségek kerülik el nagy ívben, vagy épp fordítva alakulva, de ez 2 tényező írja meg a sorsot!
Nos, az általad választott  vudu baba  jóskártya lap, pont ezt cáfolja meg! Csak épp nem a duplán örömködésre felkészítő üzenetet adhatom most át! Párkapcsolati életedet sem láttatja túl rózsásan, aminek a hátterében valójában az anyagi nehézségeid állnak. Fáradtág és levertség jellemez most leginkább a mindennapjaidban, ami már a kimerültségig juttattak. Minden idődet arra fordítod, hogy stabilizáld a pénzügyi helyzeteteket, csak már a magánéletedre nem jut se időd se energiád! Az otthon melege jelenleg azzal egyenlő nálad, hogy álomba ájulsz. És ebben a párod közelsége már inkább idegesítő mint szerelmi vágy lobbantó... Azt meg inkább nem is minősítem, ahogy egymással beszéltek. Pedig lenne miért, mert a beszélgetés minden szerelmi viszony és hosszútávú párkapcsolat alapja! Az egymásra figyelés, az odaadás, egymás iránti tiszteletet valóságát egyetlen mondatotok is árulkodó.
Ahogy egymással kommunikáltok, abban vissza is tükröződik párkapcsolati minőségváltozásotok, és ezt mindketten megszenveditek.
Azt javaslom neked, hogy törekedj visszaállítani párkapcsolati egyensúlyotokat! Ehhez pedig muszáj jelen lenned mind otthon a magánéletedben, mind az ágyban is. Figyelj sokkal jobban a párodra! Ha továbbra is csak a pénzügyi nehézségekre koncentrálsz, azt elveszítheted el, amiért valójában erőn felül végzed. Csak úgy őrizheted meg a boldogságodat, ha teszel érte! Az időbeosztásod áttervezésével marad időd megkönyebbítő beszélgetésekre, ráadásul együtt minden sokkal könnyebb! Élvezd ki az újra bele szeretni érzését, és ne feledd becsben tartani is azt! A szerelmi mágia nem csak orvosolja párkapcsolati problémákat, hanem gondoskodik is szerelem és vágy lángjáról ami hosszútávon tartja életben elkötelezettségünket!
Ha jelenleg nincs párkapcsolatod, de vágysz a szerelemre akkor persze a választott lapod nem ugyanezt az üzenetet tartalmazza.
Érdemes most nyitottabb szemmel érzékelni a körülötted lévő világot, mert potenciális párkapcsolati lehetőség van a levegőben! Ráadásul ez megcáfolhatja az eddigi tapasztalataid alapján tartott álláspontodat, miszerint kár bele vágni is egy közös életbe, mert az csak boldogtalansággal párosul és leginkább csak megkeseríti ez az életedet.
Egy olyan párkapcsolati élet küszöbén állsz most, ami kölcsönösen szeretetteljes és hosszútávú boldogságot ígér!

 Ha a mágia egyik legfontosabb információkat tartalmazó titkos mágia receptek szimbólum jóskártya lapot választottad, az égiektől ezt az üzenetet kapod! : TITKOS MÁGIA RECEPT  jóskártya:

Egy váratlan anyagi kiadás ill. egy nem tervezett plussz költség okozhat kellemetlenségeket. Ennek oka akár az autód javíttatása vagy a lakásod gépészeti felújítása is lehet, de egy kisebb baleset pénzügyi velejárójaként is terhelheti a kasszádat.
Bár ilyen okok miatt pénzt kiadni- ráadásul váratlanul - senki sem tud örömmel megtenni, erre a sztoridra is igaz az a mondás, hogy minden rosszban van valami jó! Ráadásul 2 olyan szempontot is tudok mondani neked, amivel azt a szimbólikus félig tele - félig üres pohár dilemmát sokkal optimistábban kezelheted le.
1. Sokkal kellemetlenebb szituációt okozva meghibásodhatna úgy is az autód vagy pl. elszenvedheted a vízvezetéktörést azonnali javítás nélkül is! Megtörténhetnek veled ezek a váratlan események akár e szerint,  miközben te épp nyaralsz, naná hogy az autóddal, vagy mész az autóddal, épp ilyenkor önti el totál a lakásodat a víz! Vagy akármilyen kis baleset orvoslása a külföldi nyaralásodat húzza át! Hidd el, minden sokkal rosszabbul is történhet!
2. Választott jóskártya lapod segítséget is jelez nehéz helyzetedbe, amit 1 vagy több szeretted részéről kaphatsz, akik vagy anyagilag vagy jelenlétükkel tudnak támogatni téged a kihívással szemben! Jó azt átélni, hogy a bajban sem hagynak egyedül!
Bonusz pluszként pedig tudd azt, hogy nehezebb időszak átvészelése alatt olyan tudással, képességgel és erővel leszel gazdagabb, amikkel a sorsod irányítását is sokkal profibban tudod kezelni!
További jó tanácsom, hogy gondoskodj akár az autód akár a lakásod vagy/és saját magad mindennapi védelméről! Mert ugyan vannak karmikus tanulnivalóink amik elkerülhetetlenek, a mágia védelme nagyban tompítja az elszenvedhető testi - lelki - anyagi fájdalmakat!

 Ha a szerelmi mágia egyik fortélyát a szerelmi bájital szimbólum jóskártya lapot választottad, az égiektől ezt az üzenetet kapod! : SZERELMI BÁJITAL  jóskártya:

Gratulálok!
Eddigi önismeretedre és önfejlesztésedre szánt időd nem hogy nem volt fölösleges, de oly sikeresen csináltad mindvégig, hogy a jelenlegi életed jövőképét akár sorsfordító kívánságod szerint írdhatsz most felül!
Egy új időszak köszönt be az életedbe! Kiérdemelted ezt a lehetőséget, mert csakis az válik képessé beengedni az új életet, aki megtanulja “lemosni” magáról minden régi, hasznavehetetlen és szükségtelenné lett darabjaidat, legyen akár az tárgy, érzés, vagy személy! Ameddig pedig az elengedés megkeserítheti a mindennapokat, addig még helye sincs bármi boldogságot adó kedvező változásnak! De te ezt jól kezelted, tehát jár a boldogság!
Talán még a várva várt új életed kopogtatását se hallottad meg, annyira kiegyensúlyozottá lett korábbi görcsösséged! De ez sem lehet gond, és a választott lapod üzenete időben adta tudtodra a riasztást!
Június 24-én, 04:30-kor érő  Újhold  állása e változtatás kényszerét erősíti benned. És ezt kell most tudatosan arra használnod, hogy az eddig megszokott életedet minden félelem és rossz érzés nélkül hagyhasd hátra. A Hold mérhetetlen energiáiból a mágia segítségével most is csak tovább erősödsz, így nyugodt szívvel tudod felvállalni a változással járó kockázatokat. Ezzel pedig önmagad számára is meglepetésszerűen bizonyíthatod, hogy Igen! Megcsináltad!
És Igen, eljött végre a Te időd! Megérdemled, vedd hát el! Határozd el a célodat kívánságaid szerint, és cselekedj ezek szerint 24.-én éjszakáján!
Továbbra is hallgass az intuícióidra, de ebben már gyakorlottnak számítassz!
Mindenesetre most újra felhívom az intuícióidra a figyelmedet ezzel is szeretném hangsúlyosabban és fontosabb információként kezelendővé tenni üzeneted ezen részletét! Ugyanis az új életed tapasztalataival most még nem rendelkezel, ne feledd!

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás l ehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártya lapjai által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram