frabato-magus-logo-vilagos
június 29, 2017

Tarot játék 2017 június 29

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap!

Mai játszótársunk: Golden Thread Tarot pakli

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned! Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed! A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, keresd fel a weboldalamat, és megtudod, mit üzent neked a sors!

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned! Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed! A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, keresd fel a weboldalamat, és megtudod, mit üzent neked a sors!

 

 Ha mágia okkult ismereteinek is egyik jellegzetes szimbóluma a mindentlátó szem. Ez a jóskártya lapot választottad, az égiektől ezt az üzenetet kapod!: A HOLD  jóskártya:

Kihasználtad a júniusi Újhold erejét?
Ha a válaszod egy Nem volt, akkor sajnos most melléválasztottál, de ha azt válaszoltad a kérdésemre, hogy: IGEN, akkor a mai jóskártya lapod üzenete szerint sikeres volt a Hold mágia rituáléd! Grat!
Sorslétrádon ahogy egyre följebb menetelsz, most egy igen jelentős munkafeladattal kell szembenézned, ami vagy még följebb segítheti - vagy épp hogy gátolhatja a további sikeres haladásodat. Ez a jelzés vagy egy konkrét projekt lesz, mely kilátásba kerül a számodra, de személyes céljaid szerint ez egy új munkahely - pozíció lehetősége is lehet. Hogy minél sikeresebben tudd karmikus feladatodat teljesíteni az égiek is besegítenek neked a tanácsaikkal!
A legfontosabb, hogy megtaláld a közös hangot a kollégáiddal! Ezért légy kicsit rugalmasabb és együttműködőbb aszokottnál. Légy rugalmasabb a feladatok kivitelezésében és ossz másoknak is belőlük - hidd el, ez most enyhíti terheid nyomását! Érzelmeid gyakran tévútra visznek, de most muszáj lenne a józan eszedre hallgatnod! Nem mindig igaz az, hogy a megoldás vagy csak fehér, vagy fekete lehet! Ezért az sem, hogy csak neked lehet igazad! Pláne ha a probléma megoldása közben érzelgősen viselkedsz! A problémákat inkább együtt kezdjétek el orvosolni és a vitás helyzetekben pedig próbáld mások szemszögével is értelmezni a kialakult szituációkat - ebből ráadásul sokat tanulhatsz is!
Itt a lehetőség hogy közelebb kerülj vágyaid beteljesüléséhez! Hajrá! Mert képes vagy rá, csupán csak kapcsolatok és stratégia kell hozzá! - utóbbit most olvashattad, a kapcsolataidat pedig tekintsd ÉRTÉKnek!!

A Telehold mágiákkal kapcsolatosan van egy tévhit, ami lehet hogy a Te kívánságaid beteljesülését is megakadályozta már!
Sokan úgy tartják, hogy a Hold mágiák rituáléit csupán egyetlen időpontban lehet elvégezni. Én magam is úgy tartom, hogy valóban a teljes Holdtölte időpontja képes a legintenzívebben biztosítani a kellő segítő energiát, ráadásul bármilyen célzatú kívánság élvezheti ezt a mérhetetlen erőt! Viszont tapasztalataim okán is ki tudom egészíteni ezt a természeti törvényt, miszerint a Hold felbecsülhetetlen erejét sikerrel használhatjuk ki már a Hold beteljesedése előtti 3 és az azutáni 3 napban is! Továbbá a Hold más állásait is mindenképp érdemes sorsunk irányításához felhasználni! - ráadásul a rituálék eredményessége szempontjából kulcsfontosságú a megfelelő Holdállás "energia összetétele" !

 

 Ha a szerelmi mágia alap eszközét a szerelmi bájital szimbólum jóskártya lapot választottad, az égiektől ezt az üzenetet kapod! : KELYHEK 2-ES  jóskártya:

Pörgős, kalandokkal teli napok jönnek végre! Használd ki ezt az új kapcsolatok feltérképezésére és ne feledkezz meg az eddigi barátságaid óvó ápolásáról se! És talán van is mit tisztáznotok az utóbbi időszakban átélt konfliktusviharok kárigényrendezése okán!
Használd ki a következő napok minden alkalmát arra, hogy újabb és aktív társaságba legyél: bulizz, kirándulj, utazz! Az élet egy kaland, izgalmas dolgokkal és emberekkel! Az ezekben a napokban megismert emberek és a magadba szívott élmények igen meghatározóak lesznek a jövődben!
Ez a hétvége a Testi - lelki kiteljesedés, és a megújuló kapcsolat(ok) ideje! És bizony a JÓL működő hosszútávú párkapcsolatok titka, hogy értékességét vigyázni és ápolni kell! Azt javaslom, hogy érdemes előtte egy kicsit a #lélektükröddel is randiznod! A bolygóink jelenlegi mozgásának köszönhetően egy tisztább és reálisabb képet láthatsz most meg a közös életutatokról. Bármi porszem dolog idővel heggyé magasodhat, és talán pont egy ilyen hegynek a helyét változtathatod most! - egy paradicsommá! Miközben lelked tükrével önismerkedsz, esetleg olyan jelenetek - szavak - mondatok is visszacsengenek, amiket a szülei/dtől láttál - hallottál már vagy kismilliószor? Ha igen, akkor tegyél ezek ellen! Ezeket a hibás, átkokkal kódolt beidegződéseket ne akard egyetlen további napotokba se! Új, közösen átélt élményekkel mindig, és egyre csak közelebb kerülhettek egymáshoz!
Ha épp szingli vagy, de terveid szerint már igazán jöhetne végre a szerelem is az életedbe, akkor semmiképp se szabad otthon maradnod! Mert bizony a várva várt nagy találkozás a szerelemmel benne van a következő napok esélyeiben! Feltéve, ha korábban bűbájoskodtál ezügyben, és el is ültetted a kívánt szerelem magjait!

Ha mágia alap eszközét a gyertya szimbólum jóskártya lapot választottad, az égiektől ezt az üzenetet kapod! : KORONGOK 4-ES  jóskártya:

Ez a lap pozitív és negatív üzenetet egyaránt tartogat. A helyzeted stabil, anyagilag és/vagy szakmailag is elérted azt a szintet, amiben jól tudod érezni magad önmagaddal a mindennapjaidban. Ugyanakkor pont ez az oka a görcsösségednek! Oké, érthető, hiszen saját magad félted, és nem szeretnéd, ha valami, vagy valaki kibillentene stabil - jól ismert - kényelmes rutinodból. Ezért nem is vállalsz be semmilyen, rád nézve rizikós szituációt, és saját kis kilágodba is csak magadat megerőszakolva engedsz be bárkit, akit saját döntésed szerint tartod mértónak rá pedig! Te csak továbbra is a megszokott dolgaidhoz - tárgyaidhoz - szokásaidhoz - vagy hűséges és ragaszkodó! Igaz, mindezeket a javakat te nem ajándékba kaptad, sőt, Te magad dolgozol ma is keményen, hogy továbbra is fenntartsd meglévő körülményeidet, de ez azt jelenti, hogy kezded elfelejteni, milyen rugalmasnak, lazának lenni. Úgy gondolod, minek is változtatnál meg bármit, ha így biztonságban érzed magad. Merd néha egy kicsit lazábbra venni a gyeplőt, ne akarj mindig mindent irányítani.
Valójában Te is - a lelked mélyén talán még van erre utaló nyom... - mint mindenki más, új dolgokra - barátságokra - emberi kapcsolatokra vágysz! Akkor hajrá!
A világ tele van izgalmas és izgató élményekkel és emberekkel. Ne legyél rögtön csakis kritikus az ismeretlennel szemben, első lépésként már is sokat segítene rajtad, ha megpróbálnád semleges érzelemmel magadhoz engedni mindent, ami ÚJ! Ráadásul érdemes azt is mérlegelned, hogy számtalan olyan sikeres anyagi projekttel tudnád továbbra is a jövődet menedzselni, amikhez elengedhetetlen az ÉRTŐ kommunikáció! De muszáj nyitottabbá válnod az ilyen üzleti lehetőségekhez! Továbbá a határozottság és érdekeidnek aktuális képviselése is szükségeltetik. És még egy nagyon fontos üzletemberi/üzletasszonyi erény gyakori gyakorlására hívnám fel a figyelmedet, amivel iszonyat jól érezhetnéd magad a valódi! valós világban, és ez pedig: a kompromisszumrra való hajlandóság!
Állj fel, és menj ki az életedbe! Sodródj Te is az árral egy kicsit, és engedd hogy csak úgy megtörténjenek veled dolgok! Ha nem teszel meg bizonyos dolgokat vágyaid beteljesüléséért, akkor azok csak vágyak is maradnak!

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram