frabato-magus-logo-vilagos
június 9, 2017

Tarot játék 2017 június 8

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap!

Június 8.: Medárd napja
Ez a nap a népi megfigyelések alapján vált ma is aktívan tudatunkban élő hagyománnyunkká, legendánkká.
Mégpedig Medárd napja, egy időjárásjósló nap! Ugyanis ezt a napot tartották még arra lehetségesnek, hogy annyira hidegre forduljon ismét az időjárás, hogy fagyot hagyó erejének komoly következményeit kelljen elszenvedniük! Medárd napjának időjárása alapján meg tudták jósolni, hogy a közeljövőben milyen viszontagságokkal ill. kedvező feltételekkel kell számolniuk a termés ügyében, ami a megélhetésüket, a napi betevőjüket így a bőségüket, javaikat is jelentette! Tehát,
 - ha ezen a napon esik, akkor negyven napig fog esni,
 - ha viszont száraz és meleg az idő, akkor a folytatás is hasonló lesz!
Én ma nem kérdeztem meg a kristálygömbömtől hogy milyen is lesz a várható időjárás, de azt bizton állíthatom, hogy a közös akarat mindig iszonyat erővel képes működtetni és befolyásolni az energiákat!

 

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!Mai játszótársunk: AlchemyGothic tarot pakli

 

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

 

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!

 

  választott jóskártya lapod - az időjósló béka szimbólum - szerinti személyes üzeneted az égiek által  : A BOTOK LOVAGJA  jóskártya:

Ez a jóskártya lap azt mutatja, hogy itt az ötleteid megvalósításának az ideje. A mai rendkívüli természeti erőkkel bátran élhetsz!! Kérd hát hogy az ötleted, célod megvalósításáért határozottan haladhasd előre, hogy minden utadba kerülő akadályt simán veszel! A botok lovagjának negatív oldala viszont abban rejlik, hogy bár rengeteg energiát, és lelkesedést jelez a részedről döntésid meghozatala, te mindig is az előbb cselekszel és majd csak utána gondolkodsz tipusú ember vagy. Túl gyorsan és meggondolatlanul vágsz bele gyakran dolgokba, és nem mérlegeled a tetteid következményeit. Fogadd meg e lap figyelmeztetését, és próbáld meg higgadtabban, és átgondoltabban kezelni céljaidhoz vezető tetteidet, mert intuíciód jól jelez, csak párosítsd a meggondoltsággal így sokkal garantáltabb lesz a jelzett sikered!

 A álasztott jóskártya lapod - a rontás elleni védelmi Hamsa tenyér - szerinti személyes üzeneted az égiek által  : A TORONY  jóskártya:

Bár folyton valami változásra vágysz, de tudat alatt mégis félsz tenni érte! Attól tartasz, hogy a változás folyamata fájdalmat és rombolást is szül, ezért inkább bele se fogsz! Talán ezzel is tisztában vagy, hisz a céljaid eléréséhez valóban Te magadnak is energiákat mozgatva, időt rááldozva és tudatossággal kell működnöd ami akár kényelmetlen, és kellemetlen is néha. És lehet pont ezért nem szívesen vállalod fel sorsod tudatos irányítását! A sors mégis kegyes, egy újabb lehetőség a mai nap a számodra. Ideje hát hogy nagyban gondolkozz, és hagyd is félelmed az előtted álló úttól! Hogy ingoványos és/vagy veszélyes e az út? El kell mondjam a mostani életed mindennapjai is kockázatosak! Csak már észre sem veszed, annyira megszokott és a legtöbbször kudarccal teli...

 Választott jóskártya lapod - a fekete mágia kellékeként ismert vudu baba - szerinti személyes üzeneted az égiek által : KELYHEK 8-AS  jóskártya:

Ez a lap azt jelzi, hogy ide, hogy megkérdezd magadtól, mi okozna örömet és elégedettséget számodra túl az anyagi jóléten és/vagy fizikai élvezeteken? Az élet mélyebb értelmét keresed, személyes igazságodat. Szeretnél kicsit kiszakadni a taposómalomból, és mélyebb, spirituális célokat felállítani. Szívesen feladnád anyagi javaidat is valamilyen nagyobb jó érdekében. A kelyhek 8 egy spirituális utazás kezdetét jelzi. Ez a lap azt is mutatja, hogy annyira letört vagy, hogy készen állsz, hogy hátrahagyd azt, amit eddig felépítettél.  Oka lehet egy szerelmi csalódás, vagy anyagi nehézségek. Jelenlegi utadon nem járhatsz tovább, ki kell lépned ebből a helyzetből, változtatnod kell, mielőtt teljesen kiégsz. Ez lesz a helyes lépés, mert úgy érzed többet adsz, mint amit visszakapsz!

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram