frabato-magus-logo-vilagos
május 11, 2017

Tarot játék 2017 május 11

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

 

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

 

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!

Kép részlete: k46.kn3.net/taringa/5/5/D/6/A/E/avbocatus/   AlchemyGothic Tarot pakli

 

 Ha az Uránusz jelölésű jóskártya lapot választott, az égiektől ezt az üzenetet kapod! : BOTOK 8-AS  jóskártya:

Készülj fel arra, hogy az életed hirtelen iszonyatosan fel fog gyorsulni! Rendkívül elfoglalt leszel az elkövetkezendő napokban. Ha most valamilyen új munkába, projektbe fogsz, akkor számíts rá, hogy a siker nagyon hamar bekövetkezhet. Ami a személyes kapcsolatokat illeti, ez a lap ezen a téren is pozitív üzenetet tartogat azzal a kitétellel, hogy a jó kapcsolatokért most bizony meg kell dolgoznod. Valószínű, hogy valamilyen fontos személy miatt –lehet üzleti partner, családtag, vagy akár szerelem is- elég sokat kell majd utaznod. Mindenféleképp pozitív a botok 8 üzenete, de csak abban az esetben, ha hajlandó vagy megdolgozni a sikerért. A kényelmetlenségeket muszáj vállalnod az izgalmas jövő érdekében, hiszen a jelen mozdulatlansága eddig rendkívül untatott téged!

Mert mindent a megfelelő időben és a megfelelő módon kell végrehajtani! A kiabálás semm eredményre nem vezet...

 

 Ha a Plútó jelölésű jóskártya lapot választott, az égiektől ezt az üzenetet kapod! : KORONGOK 4-ES  jóskártya:

Lehet, hogy egy ajándék, örökség, vagy saját vállalkozásod folytán jó úton haladsz az anyagi biztonság felé. Ez egy kellemes fejezet kezdete lehet az életedben, amikor mind érzelmi, mind spirituális szükségleteid is maximálisan ki lesznek elégítve.  Képes vagy arra, hogy keményen dolgozz, és ez most anyagi sikert hoz a számodra. Egy nemrégiben lebonyolított adásvétel, vagy üzleti megegyezés sokkal többet jelent majd az életedben, mint az most gondolnád.  Ügyelj rá viszont, hogy ez a siker még véletlenül se részegítsen meg. Az irányítás, a siker és az anyagi javak is mind kijárnak neked, de csak abban az esetben, amíg hajlandó vagy értük keményen megdolgozni. 

Mert NINCS elérhetetlen cél!

 

 Ha a Szaturnusz jelölésű jóskártya lapot választott, az égiektől ezt az üzenetet kapod! : AZ ERŐ  jóskártya:

Az erő lapja a legnyersebb energia, és te is rendelkezel ilyen jellegű energiákkal. Ez egy nagyon pozitív lap, ha éppen valamilyen betegséggel küzdesz, vagy valamilyen sérülésből próbálsz meg felépülni. Ahogy azt már gyaníthatod, erőidet többféleképpen összpontosíthatod, jóra és rosszra egyaránt használhatod. Ha pozitív dolgokra használod, pozitív energiákat hozol létre, így erőd segíthet például a saját gyógyulásodban. Ezzel a képességgel túl tudsz jutni azokon az akadályokon, melyeket az élet gördít eléd, de ez felelősséggel is jár, hiszen ezeket az energiákat az irányításod alatt kell tartanod, és nem engedheted meg magadnak, hogy csak az érzéseid irányítsák az erődet, mellyel akár kárt is tehetsz másokban. 

A sebezhetetlennek tűnő ellenség gyengesége akkor mutatkozik meg, amikor nem menekülünk tovább, és nem adjuk meg magunkat.

 

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram