frabato-magus-logo-vilagos
május 18, 2017

Tarot játék 2017 május 18

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

 

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

 

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!kép forrása: dahliasheng.tumblr.com     AlchemyGothic tarot pakli

 

 I, : A BOLOND  jóskártya:

A Bolond lapja, mint a Nagy Arkánum legelső lapja különbözik a többitől. Ez a lap kiszámíthatatlan és tele van meglepetésekkel. A végtelen lehetőségekre hívja fel a figyelmünket, a spontaneitás fontosságára, mely minden pillanatunkat átitatja. Emlékeztet minket arra, hogy minden változik, és semmi sem biztos. Egy új és ismeretlen helyzetet mutat ez a lap. Arra emlékeztet minket, hogy hinnünk kell benne, hogy az élet jó és értékes. Néhányan a bolondot az ártatlansággal azonosítják, hiszen emiatt felhőtlenül boldog. Ez a lap egy jel arra, hogy ideje irányt váltani egy új kezdet felé, elindulni egy új úton. Tartsd meg a hited, és bízz ösztönös megérzéseidben. Ha választás előtt állsz, és kétségeid vannak, a Bolond lapja azt üzeni, bízz magadban, hallgass a szívedre, még akkor is, ha mások őrültségnek gondolják a döntésed, és bolondnak hisznek!

Aki az ismeretlenbe merészkedik vagy bolond vagy bölcs. De minden válasz felé az első lépés, egy kérdés!

 

 II, : KORONGOK ÁSZA  jóskártya:

Ez a lap új kezdetet, friss energiákat és inspirációt mutat. Mivel a Korongok ászáról van szó, az új kezdet elsősorban az anyagi világra vonatkozik. Az anyagiak terén új energiák vesznek körül. Ez jelenthet új befektetést, valamilyen vállalkozás elindítását, vagy akár örökséget; pénzáramlást egy nem várt forrásból. Ez egy nagyon pozitív lap, így fontos, hogy a rád váró anyagi lehetőségeket is pozitívan éld meg, és használd ki! A Korongok ásza nem csak pénzügyi, de lelki gazdagságot is jelent. Most az élet minden területén áldottnak érezheted magad, és olyan lehetőségeket kapsz, melyeket mindenképpen meg kell ragadnod. A munkában is szerencsés leszel. Ne feledd ezeket a pozitív érzéseket visszaküldeni az Univerzumba, így még több jó vár majd rád.

Az első dolgaink, ajándékok...

 

 III, : KARDOK 6-OS  jóskártya:

Ez a lap arra figyelmeztet, hogy ideje tovább lépni, és valami fontosat hátrahagyni.  Ez eleinte azzal jár, hogy bánni fogod saját döntésed, és sajnálni fogod, hogy tovább léptél, pedig hosszú távon ez a legjobb a számodra. Vannak olyan időszakok, amikor az ember egyszerűen rákényszerül arra, hogy elengedjen valami fontosat, amihez kötődik, de az elengedés néha nagyon nehéz. A veszteséged felett érzett szomorúságod azonban hamarosan felváltja majd egy sokkal ésszerűbb és világosabb gondolkodás, mely segít elfogadni a változásokat. Ne félj elengedni azt, ami a jelenben, vagy a múltban fogva tart. Helyette koncentrálj inkább a jövőre. Lehet, hogy nehéz döntéseket hozol meg, és kompromisszumokat kötsz, de ezek visznek rá a helyes útra!

Amikor valakit megkorbácsolnak, az olyan messze fut, amennyire csak tud!

 

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2021 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram