frabato-magus-logo-vilagos
május 25, 2017

Tarot játék 2017 május 25

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

Mai játszótársunk: AlchemyGothic tarot

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!forrás: bestanimation.com és lematworks.tumblr.com

 

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

 

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!

 

 A : FŐPAPNŐ  jóskártya:

Ez a lap bölcsességet, tudást és megértést jelent. Úgy is szokták hívni, hogy tudatalattink őrzője. Ez a lap általában akkor jelenik meg valakinek, ha fontos, hogy belső hangjára, intuícióira hagyatkozzon. A főpapnő olyan köteléket mutatat tudattalan elménkkel, ami a mindennapi életben nem jelentkezik, csak álmainkban, megérzéseinkben. Figyelj oda álmaidra, vagy apró megérzéseidre. Nézd meg az életednek azokat a területeit, melyek nincsenek egyensúlyban, és vizsgáld meg, álmaid, megérzéseid hogyan kapcsolódnak ezekhez. A félresiklott dolgokat nem fogod tudni logikával, ésszel megoldani. Próbálj meg meditálni, hogy meghalld a belső hangodat. Megérzéseid most a helyes utat mutatják neked, és hasznos, információt nyerhetsz belőlük. Az álmok dekódolásához is adok számodra segítséget, hogy a legpontosabban tudd azokat értelmezni! Katt erre

A tudás koncentrációból fakad, az imádság koncentrációból fakad.

 

 B : KELYHEK 9-ES  jóskártya:

Te egy nagyon szerencsés ember vagy! Körülvesznek mindazok, akik szeretnek itt, e világban, de még azon túlról is. Élvezd ki ezt a szeretetet! Könnyed, és kellemes időszakot tartogatnak számodra a május utolsó napjai is. Hatalmas energiákkal tölthet fel a mai Újhold mágikus ereje, mellyel könnyedén, tehermentesen léphetsz a nyárba. Május utolsó napjai alatti találkozásokkor a , rokonaidnak, barátaidnak is feltűnik, hogy igazán gondtalannak érzed most magad. Ráadásul ha az örömödet másokkal is megosztod, akkor nem csak táplálkozol is a pozitív energiákból, de te magad is táplálod feléjük azokat. Ezzel biztosíthatod, hogy a jövőben is hasonlóan, boldogságban tudd a mindennapjaidat is élvezni. Ez a csodás állapot pedig akkor is nagyon élvezni való ha párkapcsolatban élsz, párodban régi szikrákat kelthetsz lángra most! Ha pedig még keresed azt, aki életed részese lehet, akkor mindenképp használd ki május végi alatti partik, bulik, meghívások lehetőségét, mert iszonyat mágneses erő árad most belőled! 

Az építmény, amit lopott érzelmekre építünk sérülékeny!

 

 C : DIADALSZEKÉR  jóskártya:

Mostanában sokat küzdöttél valakivel, vagy valamivel (pl. kolléga, főnök, bürokrácia, betegség stb.), de végre felülemelkedhetsz ezen a helyzeten, mert akaraterőddel sikerült leküzdeni az akadályokat. Rendkívül fegyelmezett, keményen dolgozó, és erős akaratú ember vagy. Ha a problémád még fennáll, akkor készülj fel, hogy ez a helyzet hamarosan a te győzelmeddel zárul majd. Ez a küzdelem csak még erősebbé tett téged. annyira céltudatos vagy, hogy a cél felé vezető út számodra még a sikernél is fontosabb, mindent jól akarsz csinálni, és folyamatosan odafigyelsz minden lépésedre. Ez a lap azt üzeni neked, hogy jó úton vagy, csak arra figyelj oda, hogy igényeidet világosan kommunikáld mások felé.

Az erőszak a hús akarata fémbe öltözve. Erőszakkal szemben állva nincs semmiféle védelem.

 

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram