frabato-magus-logo-vilagos
május 4, 2017

Tarot játék 2017 május 4

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

Mai játszótársunk: NekroXIII. Tarot pakliKérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

 

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

 

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!

És hogy miért KÍGYÓ?
Mert a Maják naptára szerint a május, a kígyó holdhónap ideje.Ennek időszaka: május 2 - május 29, és eredeti maya neve: KAW.
A maják a kígyóban a gyógyító erőt tisztelték. Természetfeletti képessége kivételes átalakuló és megújuló erejében, a bőrének levedlésében rejlik.
A Kaw jelében született emberek nagyon erős ellenálló-képességgel rendelkeznek. Képesek elengedni az idejétmúlt dolgokat és időről időre megújulni, teljesen új emberként megszületni. Nagyravágyóak és eltökéltek. Kifinomult érzékekkel és kiváló intuitív képességük segítségével haladnak előre útjukon!

 

ha az 1-es jóskártya lapot választottad, akkor az égiek ezt az üzenetet küldik neked : BOTOK LOVAGJA  jóskártya:

Ez a lap spontaneitásra, és az események gyors, egymást követő változására utal. Néhányan körülötted ezt az időszakot úgy fogják értékelni, hogy szeszélyes vagy, de ezzel nem kell törődnöd, mert nagyon élvezed azt, hogy rengeteg az energiád. Ez a lap változást is jelenthet számodra, melyet elsősorban egy utazástól, vagy valamilyen környezetváltozástól várhatsz. Jó, ha tudod, hogy ez a változás hirtelen köszönt majd be az életedbe. Lehet, hogy mostanában voltak konfliktusaid a munkahelyeden, melyek nagy szerepet játszhatnak a körülötted alakuló eseményekben. Egy spontán döntésed folytán beteljesül valamilyen vágyad, méghozzá a legváratlanabb módon! Ha a döntés nem is a tiéd volt, hanem így alakultak a dolgok, tudd, hogy örömre, és boldogságra találsz az új helyzetben.

Minden adódó kihívás segíti a fejlődésedet. Minden vihar megerősíti gyökereidet!

 

nincsenek véletlenek, így ha a 2-es jóskártya lapot választottad, annak oka van. Ez a személyes üzeneted az égiektől : SZERETŐK  jóskártya:

A szeretők lapja egy nagy döntést mutat. Iszonyatos dilemmában vagy a döntést illetően, és szeretnéd a legjobb utat választani. Ha már sikerült meghoznod a döntést, akkor azzal fogsz szembesülni, hogy valami keresztülhúzza a számításodat, valami megváltoztatja az eredeti tervedet, ami az elején rendkívül negatívnak fog tűnni. De ez a változást hozó helyzet csak a felszínen lesz negatív, később kiderül majd, hogy szerencse, hogy ez a dolog közbejött, mert ennek köszönheted, hogy megtaláltad a helyes utad. Ha a szeretők lapját húzod, mindig érdemes elgondolkozni, milyen döntések, választások előtt állsz, mert ezeknél nagyon fontos, hogy a helyes utat válaszd. Mindig van egy könnyű út, de soha ne feledd feltenni magadnak a kérdést, hogy biztosan ez-e a helyes döntés! Mindig legyél magadhoz őszinte, és ne azzal foglalkozz, mások mit gondolnak majd arról, amit teszel, azt mérlegeld, hogy számodra melyik lesz a legjobb út!

Amikor egyedül vagy, nem vagy elégséges. Ellentéteknek kell találkozniuk, hogy valami újat alkossanak.

 

nincsenek véletlenek, így ha a 3-as jóskártya lapot választottad, annak oka van. Ez a személyes üzeneted az égiektől: KELYHEK 4-ES  jóskártya:

A kelyhek 4-es gyakran akkor jelenik meg, ha unatkozol, vagy elégedetlen vagy önmagaddal. Fásultnak, motiválatlannak érzed magad. Úgy érzed, az életed ellaposodott, és semmi sem tud jobb kedvre deríteni. Hogy átlendülj ezen, ez a lap arra figyelmeztet, hogy értékeld át a helyzetedet, és nézz a lelked legmélyére. Vizsgáld meg a szíved és a lelked, hogy megértsd, mi okozza ezt benned. Ehhez hasonlóan ez a lap azt is jelentheti, hogy csalódtál valakiben egy bizonyos szituációban. Belefáradtál már ebbe a küzdelembe, és mogorva vagy a helyzet miatt. A kelyhek 4 arra ösztönöz, hogy ébredj fel, és légy nyitott az új eseményekre, mert azok pozitívan fognak hatni rád. Ne szakadj el a környezetedtől, és nyiss mások felé, mert csak így tudsz kimászni a gödörből!

Néha nehéz lélegezned még akkor is, ha a legtisztább levegő vesz körül!

 

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram