frabato-magus-logo-vilagos
március 16, 2017

Tarot játék 2017 március 16

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

A Válassz egy... újabb írásom

heti ingyenes kártyajóslás tarot jóskártya lapjai

  

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?

Jelentkezz be személyes jóslásra:

+36 20 974 89 22 

heti ingyenes kártyajóslás tarot jóskártya lapjainak üzenete nekedIlluminati tarot pakli

I,AKASZTOTT EMBER  jóskártya:

Kellemetlen szituációban vagy! Mintha megrekedtél volna most az életed ezen szakaszában. Ez vonatkozhat egészségi állapotodra, emberi kapcsolataidra, de nézeteidre is. De főként szerelmi kapcsolatodra lehet igaz most ez. Igen, ez a Vénuszunk retrográd mozgása még mindig...

Ha ezt a jóskártya lapot választottad, akkor tényleg itt az idő hogy felismerd életed mely területe van olyan helyzetben, amin változtatnod kellene. KELL!! Gondold át, hogy mit tudsz azon változtatni, ahogy most a világot látod, ismerd fel azokat a gondolatokat, és viselkedésformákat, melyekhez ragaszkodsz, de negatívan befolyásolják életed! Ha betegség gyötör, kérj segítséget! Ha párkapcsolati problémáid vannak, akkor pont most kell sorsfordító döntésedet meghozni, köszönhetően Vénuszunk mozgásából adódó karmikus feladatodként! Döntsd el mit akarsz a jövődben. Vele? Akkor nyomás hozzá, ne késlekedj!! Ha nem vele, - akkor ismerd el hogy vesztettél a csatában, tégy pontot a végére, és lépj! Engedd el azt, kit szerettél, vagy próbáld meg rendbe hozni, ha még van remény.  Csak rajtad áll, fordítasz-e a sorsodon! 

Minden valami más mögött rejtőzik. Meg kell járnod a fentet és a lentet is, hogy felszabadítshasd önmagad!

 

II, : BOTOK KIRÁLYNŐJE  jóskártya:

Az elmúlt időszakban bizonyítottad az akaraterődet! Rendeztél egy olyan helyzetet, ezzel feljebb léptél fejlődési "létrádon"! Haladást értél el valamiben, és ez bizony karmikus feladatod volt! A dolgok változását pedig csak valódi önismerettel érhetjük el, és te most bebizonyítottad magadnak hogy képes vagy erre. Hajrá! Nincs vége a dalnak, ne hagyd abba!
Pozitív energiáidat, akaraterődet - legnagyobb sikervisszaigazolás miatt (egészséges egonövelő) - fordítsd ebben az időszakban arra, hogy másokat is a helyes útra vezess! Mindazzal amit elértél, ezzel a tudással ami a kezedben van, másoknak is hasznára válhat. Ha osztozol tapasztalataidban embertársaiddal, azzal ismét saját önismereted bővíted, és közelebb kerülsz céljaidhoz! Ráadásul most akik nyitottak a segítségedre, hosszútávon is ott lesznek melletted, mert neked eljön majd az az idő, mikor ők lesznek a mankóid!

Tanulni megértés nélkül nem jár semmilyen haszonnal.!

 

III, : KARDOK ÁSZA  jóskártya:

Rendkívül jó most a helyzet felismerő képességed! Élesen látsz mindent,még azt is, - és főként ez a legszebb ebben -  amit mások szeretnének inkább a homály leple alatt tartani. Meglátásaidat nem is rejted véka alá, aminek egyesek nem örülnek, de ne foglalkozz velük!
Egy a fontos, hogy a szíved mindig legyen a helyén! És bár igen, az igazság valóban nálad van, de azt mindig empátiával használd!

Ez egy nagyszerű alkalom lehet arra is, hogy kezdj végre valamit briliáns ötleteiddel, hogy megvalósítsd dédelgetett álmaid! Főleg ha múlt héten a pillangó lapot választottad, akkor ez tényleg időszerű lenne már!

Nem repülhetsz saját gyengeségeid után!

 

Válassz egy jóskártya lapot! #frabatotarot 2017.03.06.

 

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram