frabato-magus-logo-vilagos
március 3, 2017

Tarot játék 2017 március 2

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott jóskártya lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap!

A Válassz egy... újabb írásom

 

 ↓ 

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

heti ingyenes kártyajóslás tarot jóskártya lapjainak üzenete neked Istennők és Sirens Oracle és Istenek és Titánok kártyapakli, Stacey Demarco alkotás Jimmy Manton

 

I, : AMATERASU  jóskártya:

Amaterasu shinto nap istennő, mint az önbecsülés jóskártya oracle lapja.

Ő az egyik legkedveltebb istenség japánban, több mítoszban éltetik. Van egy mondás, miszerint "amit el tudsz hinni magadról, abban teljesen igazad is van"! Ha te azt gondolod, hogy eléred a céljaidat, igazad van! D úgy is gondolhatod, hogy soha nem fogod tudni elérni azokat, akkor is igazad van! Miért is lenne másképp? Ha úgy gondolod, hogy nem jön össze neked és semmi jóra nem számíthatsz a sorstól, akkor nem is fog változni semmi sem. Ha túl öregnek tartod magad ahhoz, hogy valami újat tanulhass, túl földhözragadt vagy hogy változtass az életeden, igazad van! Tényleg túl vagy már mindenen!
A képzelj el egy barlangot!
Ez egy metafora. Hitednek a korlátoltságát jeleníti meg, amit te magad a saját erődből hoztad össze. A barlang falai korlátozzák a hitedet, véleményedet, és képességeidet is. Ráadásul a érzékelésed is elfolytott, és a kívülről feléd irányuló ingerekről nem is tudsz semmit, mert a barlangod se ki-se be nem enged áthatolást. A falaid vastagok, a mennyezet is alacsonyabb annál hogy rendesen felállhass, és már fojtogató is! Tudod és érzed is, de te mégis itt vagy, mert biztonságosnak érzed a barlangod. A kijáratot tudod hol van, de ijesztő lehet a vélt biztonságodon kívül.
De mi van, ha a barlang valójában egy börtön, s nem nyújt védelmet? Mi van, ha az igényed szerinti biztonságtudat valójában inkább visszatartja a lehetőségeid kipróbálását is?
Lehet hogy a szerelmi életed maga a barlang, ami sakkban tartja a hitedet? Lehet hogy épp az álmaid, vágyaid és céljaid azért elérhetetlenek mert a falaidon túl vannak?  

Igazad van! Amit el tudsz hinni magadról, az vagy!

 

II, : CERNUNNOS  jóskártya:

Cernunnos Isten, mint Az alakváltó jóskártya oracle lapja.

Aki nem egyszerűen csak egy kelta Isten, igazság szerint az ősemberi jegyei igazolják vissza sokkal korábbi gyökereit. Van hogy félig ember - félig bika, vagy épp emberként miközben dicső agancsával szinte átszúrja az eget is. Az élethez nélkülözhetetlen termékenységet szimbolizálja, vadsága tükrözi a lecsupaszított nyers, ösztönös férfi energiát. Alakja jelképezi azokat a változó energiákat, ahogy az egy identitás mássá változik, vagy épp vissza változik saját alakjába. De a hasonló a hasonlót vonzza. Ha egy szarvast akarsz elkapni, szarvassá kell lenned, hogy úgy is gondolkozz mint egy szarvas.
Ha úgy érzed, hogy a párod olyanná változott az utóbbi időben, ami nem jó és nem is komfortos neked, vagy oly irányt vett átalakulása, amivel nem tudsz, nem akarsz  azonosulni, akkor ez a lap azt üzeni neked, hogy a kialakult helyzet megváltoztatásának ideje jött most el! Az Egyensúly - Egyenlőség - Igazságszolgáltatás egységében zűr támadt! Tovább nem egészséges ezt csinálnotok, vagy neked kell mássá lenned vagy a párodnak kell vissza változnia!
Pihenj meg most egy kicsit, és mérlegelj! Hatalmadban áll döntést hozni mindkettőtök sorsáról! Mit szeretnél, hogy legyen tovább? Légy szarvassá és kapd el a szarvast!
Mindketten erős egyéniségek vagytok saját jogaitok képviselésében is. Ha régebb ideje tart már a kiegyensúlyozatlan helyzetetek, ti akkor is túl tudtok ezen jutni, még ha több idő is igényel a gyógyulás. De nem csak az idő lehet buktató. Kapcsolatotok egyensúlyáért mindkettőtök oldaláról együtt kell dolgoznotok, mint ahogy a mérleget is beszintezik. Ha az egyensúly újra visszaáll, újra 1 szintre, szemtől szembe kerültök egymással. Tehát ha az együtt lesz a döntésed, együtt is kell dolgoznotok ezen. Kihasználva közösen az erőtöket. Együtt sokkal erősebbek vagytok. De csak ha egyesítitek az energiátok, akkor tudjátok a változások okozta mély, régi sebeiteket meggyógyítani.

A változás szele már megérintett, de már épp össze is kócol!

 

III, : PERSZEPHONÉ  jóskártya:

Perszephoné Úrnő, mint A ciklusok jóskártya oracle lapja.

A görög mitológiában a termékenység, a termés istennője, Démétér és Zeusz lánya, és az alvilági isten, Hadész vitatott felesége. Hádész ugyanis apja, Zeusz testvére is. Perszephoné gyönyörű volt, Hádész remek választásnak vélte. Még Zeusz is odaígérte neki a lányát. De sajnos Zeusz elfelejtette az ígéretét, és erről nem is szólt Perszephonénak. Idővel Hádész türelme is elfogyott a várakozásban és úgy döntött, hogy Perszephoné már nem kell. A dolgok helyrehozatala sem vot hétköznapi, az a bizonyos gránátalmás sztori és Démétér üzleti ajánlata után végül, Perszephoné révbe ér,  az alvilág úrnője lesz. Közkedveltségét is jól menedzselte azzal, hogy a jó, és arra méltó embereknek megengedte, hogy a szeretett elhunytjaikat visszavigyék az alvilágból a felszínre.
Eljött a változás ideje, de ettől ne aggódj, pozitív lesz! Tartsd tiszteletben saját természetes ciklusaidat is. Ismerd fel az időszakos változásokat, és akkor menj az árral szembe ha bírod is erővel.
Az is természetes változási folyamat, amikor el kell engedni valamit vagy valakit. Majd azt meg is kell gyászolnod. Csak akkor tudsz befogadni, amikor valamit elengedsz végre, és ezzel helye lesz majd az újnak. De hagyj ezekre kellő időt! Tiszteld ezeket a természetes ösztönös érzéseket, hogy átáramolhassanak rajtad. Tanulj! Magaddal ismerkedsz! Ne tegyél úgy mintha semmi sem történt volna, és azt se gondold hogy ha nem foglalkozol a problémáddal, akkor nem fáj vagy megszűnik. Mert te sokkal többet érsz annál, minthogy megrekedj ezen a szinten!
Tedd fel magadnak a kérdéseket, hogy mit vagy kit kell engedned hogy sorsod szerint előbbre lépj. Ha tudod a választ, tedd meg a következő lépést is. És adj magadnak elegendő időt, hogy feldolgozd magadban a történteket. Az idő relatív, de gyógyít. Tekintsd úgy, hogy ez a természetes ciklusa mindennek. Ne hagyd, hogy a félelmed legyen az akadályod. Áldd és üdvözöld tárt karokkal az újat. És ha megnyitod az elméd és a szíved, akkor valami nagyon különlegesben lesz részed.
Mert most bármi lehetséges! (Ami 2008-ban volt új ciklus, az véget ért.)

Néha el kell ásni dolgokat jobb tudni őket a sötétben, hogy megtalálhasd a fényt!  

 

Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed! A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, keresd fel a weboldalamat, és megtudod, mit üzent neked a sors!
Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram