frabato-magus-logo-vilagos
március 23, 2017

Tarot játék 2017 március 23

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

2017 március 23.-ai ingyenes tarot jóskártya játék lapjai

 

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

 

E heti választott ingyenes kártyajáték jóskártya üzenete

A, : KORONGOK 3-AS  jóskártya:

Ez a jóskártya lap azt jelzi, hogy valami teljesen új dolog jön az életedbe! Új dologba fogsz belevágni, vagy olyan valamit kezdessz el tanulni, ami eltér az eddigi ismereteidtől. Pénzt, vagy lehetőséget fogsz kapni arra, hogy kibontakoztathasd mindazt, ami benned van. Ez jelenthet egy új képzést, tanfolyamot, de az is elképzelhető, hogy vannak már kész ötleteid, melyeket most lehetőséged nyílik megvalósítani. Ezzel a tanulási folyamattal pedig amibe most kezdesz bele, igen csak szerencséd! Ugyan csak később fogod megkapni azt amit ezzel nyersz, de azt jó kamatosan! Ez egy szuper befektetés sikeres jövőd kivitelezéséhez! Ez a lehetőség vagy egy barátodtól érkezik, de az is lehet, de az is lehet, hogy a főnököd a munkahelyeden több időt ad számodra, hogy szárnyaidat próbálgathasd.
Az egészségeddel kapcsolatban ez a lap jó hírt jelent, sikeres kezelést, vagy egy új, hatékony edzés programot.

Nem könnyű a babérjaidon ülni, ha nem érdemelted ki!

 

B, : KELYHEK 6-OS  jóskártya:

Ennek a jóskártya lapnak az üzenete, mélyen a múltban gyökerezik, és a boldogságodhoz kapcsolódik. Mind a családod, a régi barátaid, még a volt szerelmeid is sokat adtak neked, ő általuk van napi szinten jelen a boldogság az életedben! Azokra a korábbi erőfeszítéseidre is utal, mint pl. a szerelembe fektetett energiádra, vagy a személyes projektjeiddel elnyert jutalmadra. Ez a jutalom inkább érzelmi töltetet jelent, mint anyagi javadalmazást. Az utóbbi napokban többet merengsz el emlékeidben? A múlt sok boldogság élményt adott neked, de ne töprengj ezen tovább, tekints a jövőd felé! Azért mert számodra már megadatott a boldogság, ne hidd el, hogy csak annyi járt neked! Csak meg kell teremtened, hogy újra az életedbe juthasson!
A legjobb időszak erre ráadásul pont most, a tavasz kezdetével meg is adatik most a számodra! A felkészülés napjai után, március 28-án, a tavasz első Újhold idején újulj meg te is!  
Választott jóskártya lapod szerint jó eséllyel megismerkedsz a közel jövőben valakivel, akivel szinte azonnal egy hullámhosszra kerültök. Figyelj oda erre az új kapcsolatra, mert a jövőben mind érzelmileg, mind sikerben sokat profitálhatsz belőle!

A legfontosabb pillanatok olyan békésen telnek, mint a gyermeki játék...

 

C, : AZ ÖRDÖG  jóskártya:

Az ördög jóskártya lap a mindnyájunkban élő negatív belső erőket jelenti meg. A félelmeinket, függőségeinket, a minket érő, és ránk ható káros impulzusokat. És ezzel a lappal általában a reménytelenség érzése is párosul.
Pesszimistán látod most az életed, úgy érzed, hogy kicsúszott a kezed közül az irányítás, nem tudod befolyásolni a dolgokat. Folyamatosan a legrosszabb varáció szerint látod a jövődet. Ennek az oka pont az, és hogy a félelmeid rád telepedtek, visszatartanak attól, hogy teljesebb, pozitívabb életet élj. Ezen mindenképp változtatnod, mert hosszútávon ez nem lesz javadra. (rövidtávon se!)
A következő napokban tarts öszinte önvizsgálatot saját magad érdekébe! Az ördög lapja gyakran függőségre is utal. Ez lehet alkohol, cigaretta, egészségtelen párkapcsolat vagy akár túlköltekezés is. Mik azok a függőségek, kapcsolatok, láncok, melyek meggátolják, hogy szabadabban élj? Miért adod át magad a tehetetlenség érzésének? Párkapcsolati krízis? Igen, a Vénusz retrográd még mindig hatással van erre, de pont most kell döntened! 
Tudnod kell, hogy megvan benned az erőd, hogy megszabadulj a láncaidtól! Ha megszabadulsz ezektől, megnyílik az út a boldogsághoz! Tedd helyére magadban a dolgokat és március 28.-án az idei tavasz első Újholdja idején remek alkalmad adódik megújulni, tiszta lappal ismét nekilendülni csodás jövőd megvalósításáért!

A gonosz is a gonosz iránti élvezetből származik, de az ember nem erre az élvezetre született!

 

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram