frabato-magus-logo-vilagos
március 30, 2017

Tarot játék 2017 március 30

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

Mai játszótársunk: Penny Dreadful tarot pakli

e heti ingyenes jóskártya frabatotarot játékommal is megkapod segítőid személyes üzenetét

 

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

 

E heti választott ingyenes kártyajáték jóskártya üzenete

sosem véletlenül választassz jóskártya lapot. Ma is üzeneted van! : KELYHEK ÁSZA  jóskártya:

Választott↓ tarot lapod igencsak jó üzenetet tartogatott a számodra! Szimbólikusan, a sors most e4gy nagy kelyhet kínál fel, és neked csak ki kell nyúlnod érte, ha innál belőle
Érzelmi és spirituális kiteljesedésed útjára léphetsz most, ha te is akarod!
Egy szerelem, vagy az ikerlángod léphet az életedbe. Ehhez az első lépést már meg is tetted, és lehet, hogy ezt nem is tudtad - eddig! A választott jóskártya szerint rz egy olyan kapcsolat lesz, ami teljesen feldob, és alig várod, hogy újra találkozhass ezzel a személlyel. Pozitív energia jön létre kettőtök között, és ez jó hatással lesz általános közérzetedre. Adj és fogadj el szeretetet, és nyisd meg a szívedet, hagyd áramlani a szeretet energiáját.
De ez a lap figyelmeztetődként is bejelentkezhetett! Arra hívja fel a figyelmed, hogy fontos lenne helyre tenned bizonyos érzelmeket magad kőrül. Van valaki, akinek esetleg meg kellene bocsájtanod, vagy épp neked kellene ezt megtenned? Haragszol valakire? Akkor itt a békülés ideje!
Teremts békét magad körül!

A félelmed attól hogy meglátnak, megéreznek vagy megszeretnek nem szabad hogy okot adjon arra, hogy védned kellene  magad!

 

 sosem véletlenül választassz jóskártya lapot. Ma is üzeneted van!: DIADALSZEKÉR  jóskártya:

Választott lapodat a Rák jeggyel is szokás azonosítani így, szimbólikusan pedig mint a rák páncéljaként - most védened kell magadat! Erre pedig nincs megfelelőbb hely, mint az otthonod, ahol biztonságban vagy. Érzelmeid hozd egyensúlyba egy olyan környezetben, ahol védelmet élvezel, így megláthatod, mi az, amire szükséged van. Még fel kell fedezned, mi a te végzeted, és eközben érezned kell, hogy biztos lábakon Lakatos. Nagyon fontos, hogy ahhoz, hogy tudd, mire van leginkább szükséged az életedben, kontroll alatt kell tartanod az érzelmeidet, és kicsit felülről szemlélned önmagad. Ha megvan a terved, van kívánságod, akkor is ki kell várnod azt az időt, míg minden a helyére kerül, és teljesül. Bármire vágysz is, kívánságod, célod hosszú távú, ezért sok energiát kell majd beletenned.
Számolj azzal is. hogy Merkúrunk rövid időn belül imét retrográd mozgásba kerül, és már most, a pre pozícióhában is gerjeszti a zűröket! Szerezd be védelmi amuletted, ami akár kristály is lehet!

Az erőszak a hús akarata fémbe öltözve! Erőszakkal szemben állva nincs semmiféle védelem.

 

oka van ha ma ezt a lapot választottad :KARDOK 10-ES  jóskártya:

Elsőre úgy tűnhet, hogy ez a lap balszerencsét jelent. De szerencsére általában csak olyan problémákat mutat, amik inkább csak túl vannak lihegve!Amikor egyik rossz dolog történik velünk a másik után, akkor nagyon el tudunk keseredni, de később már tudunk rajtuk kicsit mosolyogni is. Természetesen itt nem valódi tragédiára kell gondolni, hiszen azon senki sem tud nevetni, inkább csak apróbb balszerencsére, pechszériára utal ez a lap. A filmek hősei ilyenkor szokták mondani, hogy ennél rosszabb már nem lehet. 
Ha ezt a lapot választottad, akkor tudd, hogy most már tényleg nem folytatódik tovább a pechsorozatod, és végre jóra fordulnak a dolgok körülötted! Erre pedig úgy tudsz sebességet adni, ha most egy kicsit háttérbe helyezed magad, és megpróbálsz valaki máson segíteni. Ez a pechszéria dolog teljesen leszívta az energiáidat, letompította az agyadat. Éppen itt az ideje, hogy lapozz, és más dolgokkal foglalkozz, melyek felfrissítik majd a szellemed, és új lendületet adnak.

Minden ember terhét cipelni bárki erején felül álló feladat! A tiéden is

 

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram