frabato-magus-logo-vilagos
november 16, 2017

Tarot játék 2017 november 16

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

Mai játszótársunk: Ancient tarot pakliKérdésed van? E heti ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned! Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed! A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, keresd fel a weboldalamat, és megtudod, mit üzent neked a sors!

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!

 

 Ha a jellegzetes egyiptomi szkarabeusz szimbóluma jóskártya lapot választottad, akkor ez a te személyes üzeneted az égiektől KARDOK 4-ES  jóskártya:

A kardok 4-es békét és állandóságot mutat. És hogy miért különbözik a választott jóskártya lapod a többi kardtól? Mert e lap a csendet és az elcsendesülést jelképezi – és neked is erre van most szükséged! Akkor is, ha pont ez a dolog, hogy csak nyugton maradj és ne csinálj semmit a legnagyobb kihívás neked egyben! 
Mert ebben a mai rohanó világban mindig csinálunk valamit, folyton tevékenykedünk, valami mindig eltereli a figyelmünket, és emiatt elfelejtünk megállni egy kicsit, sosem találunk nyugalomra. 
Ez a lap most arra figyelmeztet téged, hogy pihenj meg! Ha épp egy betegségből lábadozol akkor most tényleg adj magadnak időt, mert csak így gyógyulhatsz meg teljesen! 
Ha pedig egészséges vagy, akkor se gondold, hogy félreválasztottál a mai #frabatotarot jóskártya lapjai közül! Neked is szünetet kell tartanod, mert ha most/soha nem pihensz, egy betegség fog előbb – utóbb rákényszeríteni! 
Ez a lap arra is felhívja a figyelmed, hogy miközben megpihensz, nem kell agyhalottá is lenned! Inkább használd ki a kényelmes nyugalmat és gondold át az életed folyamát és a céljaidat. Készülj fel a pihenés utáni időszakra azzal, hogy az erősségeiddel tisztában vagy és félj élni is azokkal! 1-2 hete te is láthattad a vízi sportok egyik legbeválalósabbját: a toronyugrást. Szerinted mennyire félhet bármitől is az, aki egy lavorba ugrik a 7. vagy 10. emeletről? Brrrr. Viszont! Még ők se ugrottak le rögtön a toronyból! Minden egyes ugrásuk előtt vizualizáltak, csekkolták a szél erejét és irányát, és végiggondolták a 1,5 mp-nyi csavartflikkflakkjukat, és csak eztán ugrottak le a mélybe! Pedig csinálta már ezt már kismilliószor, és élnek is!

 Ha a jellegzetes egyiptomi Hórusz szeme szimbóluma jóskártya lapot választottad, akkor ez a te személyes üzeneted az égiektől BOTOK KIRÁLYNŐJE  jóskártya:

Választott jóskártya lapod azt mutatja, hogy mostanában sokféle dologba belefogtál, de egyiket se vitted sikerre. Volt egy elképzelésed egy új hobbiról, projektről, amiből valami nagyszabású dolgot akartál kihozni, de rájöttél, hogy rosszul közelítetted meg, nem fókuszáltál eléggé a célodra, és emiatt nem lettél sikeres. Szerencsére még nem fektettél ebbe annyi energiát, hogy túlságosan letörjön a kudarc. Néha éppen ezek a buktatók kellenek ahhoz, hogy felismerjük, mi az, ami működik, és mi az, ami nem.
A Botok hercegnője egy olyan személyt is mutat, aki még éretlen, és önértékelési gondjai vannak. Ez lehet olyan valaki, aki agresszív az irányodban, vagy valaki, aki segítségre szorul, és mindig az áldozat szerepe jut neki. Ez az ember mindig csak negatív, és mindenkit lehúz maga körül. Ő az, aki folyton letöri a lékesedésed és sárba tapossa az önbizalmad. Ha teheted, kerüld el őt, vagy a véleményét próbáld meg figyelmen kívül hagyni!

 Ha a jellegzetes egyiptomi macska szimbóluma jóskártya lapot választottad, akkor ez a te személyes üzeneted az égiektől KARDOK LOVAGJA  jóskártya:

Ha egy ötlet megszállottai vagyunk, és nagyon szeretnénk, hogy ez az ötlet megvalósuljon, akkor gyakran annyira elvakít minket a megvalósulás iránti vágy, hogy egyszerűen észre sem vesszük a nehézségeket, és nem figyelünk oda tetteink következményeire. A kardok lovagja azt mutatja, hogy rendíthetetlenül törsz előre minden akadályon át célod elérése felé, és nem törődsz senkivel és semmivel, ami az utadba kerül. A helyzet pozitív oldala, hogy nagyon elszántan küzdesz, ambiciózus vagy, és van elég akaraterőd. A negatív oldal viszont, hogy rengeteg embert megbántasz magad körül, és elvakultságodban véletlenül veszélyes területre tévedhetsz minden előkészület és tervezés nélkül. Légy óvatos!

Örangyalod legyen veled!

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram