frabato-magus-logo-vilagos
november 23, 2017

Tarot játék 2017 november 23

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

Mai játszótársunk: Nekro XIII Tarot pakliingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

↓ 

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned! Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed! A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, keresd fel a weboldalamat, és megtudod, mit üzent neked a sors!

 

  Ha a számmisztika mágikus 1-es jóskártya lapot választottad, akkor az égiek ezt az üzenetet küldik neked  KARDOK 5-ÖS  jóskártya:

Ez a lap ellentétet, konfliktust, egyet nem értést mutat. Lehet, hogy úgy érzed, ebből a vitából te jöttél ki győztesen, de közben nagyon megbántottál másokat. Próbálsz fátylat borítani a múltra, de a másik fél nem igazán szeretne békülni, elvesztette bizalmát az irányodban. Ez az az élethelyzet, amikor úgy érzed, mindenki ellened van. Ideje, hogy eldöntsd, fontos-e annyira az igazad, hogy vállald ezt az ellenséges légkört? Lehet, hogy érdemes lenne szemtől szemben tisztázni az esetet, és kompromisszumot kötni.
Ez a lap arra is figyelmeztet, hogy van a környezetedben valaki, aki ellenséges veled a hátad mögött, amit soha nem is feltételeznél róla. Utalhat partnered hűtlenségére is, vagy egy irigyedre, aki a hátad mögött próbál keresztbe tenni neked.
Nézz jól körbe!

  Ha a számmisztika mágikus 2-es jóskártya lapot választottad, akkor az égiek ezt az üzenetet küldik neked  BOTOK 4-ES  jóskártya:

Emlékszel még arra az izgalomra, amit gyermekként éreztél, amikor a szülinapodat vártad? Vagy az első táncra a kamaszkori szerelmeddel? Éppen ezt az érzést hozza elő ezt a lap. Mindannyiunkban ott rejtőzik az izgatott kisgyermek.
Választott jóskártya lapod egy olyan eseményt mutat, mely izgalommal tölt el. Ez persze emberfüggő, de mindenképpen fel fogja kavarni az érzéseidet. Általában ez az izgalom hirtelen és meglepetésszerűen érkezik, vagy épp olyan jól megtervezett ünnepségek váltják ki, mint egy esküvő, évforduló, születésnap. Ezeknek az eseményeknek van egy ünnepélyes oldaluk is, de ilyenkor érzi azt az ember, hogy öröm az élet!
Ez a lap a szabadságot jelenti, az igazán jó érzéseket, a boldogságot, a győzelmet. Élvezd hát ki!

  Ha a számmisztika mágikus 3-as jóskártya lapot választottad, akkor az égiek ezt az üzenetet küldik neked  KARDOK ÁSZA  jóskártya:

Választott jóskártya lapod az intelligenciát, igazságot, tisztánlátást szimbolizálja. Azt jelzi, hogy a tisztánlátás magja már el van vetve az életedben, csak te ezt még nem tapasztalod. Azonban, ha egyszer ez a mag kicsírázik, akkor minden a helyre kerül. Ez testet ölthet egy jó ötletben, az igazság utáni vágyban, az igazságszolgáltatás követelésében, vagy abban, hogy elvárjuk környezetünktől, legyenek velünk őszinték.
De ez a lap jelezhet egy felajánlást, ajándékot, vagy lehetőséget is. Néhány esetben kihívást is jelez, mert az élet sosem mehet zökkenőmentesen. Előbb, vagy utóbb mindig jönnek akadályok, de bátorsággal, és őszinteséggel meg lehet ezeket oldani.
Próbálj meg objektívan tekinteni problémáidra, és összpontosítsd belső energiáidat a megoldásra!

Örangyalod legyen veled!

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2021 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram