frabato-magus-logo-vilagos
november 30, 2017

Tarot játék 2017 november 30

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

Mai játszótársunk: Luminous Spirit Tarot pakliingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

↓ 

ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!

 

  Ha a boszorkány abc ismert C betű jóskártya lapot választottad, az égiektől ezt az üzenetet kapod!BOTOK ÁSZA  jóskártya:

Tele vagy erővel és energiával – érdemes hát ezt az energiatúltengést bölcsen “lecsengetned” !
Választott jóskártya lapod egy új kezdetet jelöl, az életednek egy új ciklusa kezdődik el, melyben sok izgalomra, lelkesedésre számíthatsz, és arra, hogy nagyon elfoglalt leszel.
Ez a lap arra ösztönözz, hogy nyugodtan fogd be a változás szelét, és bátran nézz szembe a kihívásokkal. A botok ásza utazást is jelent.
Párkapcsolati szempontból egy új kapcsolat kezdetét is jelenti, vagy meglévő kapcsolat esetén mélyebb elköteleződést jelöl, házasságot, gyermekvállalást. Kapcsolatodban most harmóniát, sok nevetést, örömöt tapasztalhatsz, és mozgalmasan telik majd az elkövetkezendő időszak. A karriered területén is jó híreket tartogat ez a lap: új pozíciót, vagy új állást jelöl, de annyi biztos, hogy a munkádban új lendület és lelkesedés jellemzi majd a következő időszakot.

A bezárkózás – nem egy gyümölcsöző projekt!

 

  Ha a boszorkány abc B jóskártya lapot választottad, az égiektől ezt az üzenetet kapod! KELYHEK 5-ÖS  jóskártya:

Szomorú vagy és letört, mert egy esemény nem úgy ment végbe, ahogy te szeretted volna. Ahelyett, hogy túllépnél ezen a helyzeten, elkezdted sajnálni magad, és nyalogatod a sebeidet. Szomorúságod oka sokkal inkább érzelmi, mint anyagi dolog.
Választott jóskártya lapod arra mutat rá, hogy nehezen engeded el a múltat, és nem tanulsz a saját hibáidból.
A kelyhek 5 gyakran egy olyan embert mutat, aki a múltban ragadt, nem tud tovább lépni, mert a keserű emlékek folyton gyötrik. Bocsáss meg mindent, ami eddig bántott, mert a megbocsájtás az első lépés afelé, hogy el tudd engedni a múltad. Ha valaki megbántott, csalódtál benne, akkor szíved mélyéből bocsáss meg neki, és engedd el a bánatodat.
Vizsgáld felül az elvárásaidat is, lehet, hogy túl sokat vársz másoktól? Ne feledd, hogy utólag sokkal tisztábban lát az ember, és tanulhat saját hibáiból. Vizsgáld meg, hogy ebből a kellemetlen helyzetből mit tanultál, és lépj végre tovább!

Minden kikötőhöz amit elhagysz tartozik egy olyan kikötő amibe visszatérhetsz...

 

  Ha a boszorkány abc C betűs jóskártya lapot választottad, az égiektől ezt az üzenetet kapod! DIADALSZEKÉR  jóskártya:

Mostanában sokat küzdöttél valakivel, vagy valamivel (pl. kolléga, főnök, bürokrácia, betegség stb.), de végre felülemelkedhetsz ezen a helyzeten, mert akaraterőddel sikerült leküzdeni az akadályokat.
Rendkívül fegyelmezett, keményen dolgozó, és erős akaratú ember vagy. Ha a problémád még fennáll, akkor készülj fel, hogy ez a helyzet hamarosan a te győzelmeddel zárul majd. Ez a küzdelem csak még erősebbé tett téged annyira céltudatos vagy, hogy a cél felé vezető út számodra még a sikernél is fontosabb, mindent jól akarsz csinálni, és folyamatosan odafigyelsz minden lépésedre.
Választott jóskártya lapod azt üzeni neked hogy jó úton vagy, csak arra figyelj oda: hogy igényeidet világosan kommunikáld mások felé.

Az erőszak a hús akarata fémbe öltözve. Erőszakkal szemben állva nincs semmiféle védelem!

 

Az élet tele van múló pillanatokkal, melyek jönnek és mennek. Tartsd kezedben a sorsod irányítását, és éld meg életed minden napját úgy, ahogy azt kívánod! Az Őrangyalod legyen veled! Áldás!

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram