frabato-magus-logo-vilagos
október 14, 2017

Tarot játék 2017 október 13

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

Mai játszótársunk: Halloween Oracle pakli#frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!

 

 Ha a boszorkány jóskártya lapot választottad, az égiektől ezt az üzenetet kapod!  FÉNYKOPONYA  jóskártya:

Ahogy a híres pszichoterapeuta, Jung is javasolta, sötét oldalunk megismerésével fedhetjük fel mások sötét oldalát. Azzal, hogy megismerjük saját rejtett, romboló árnyoldalunkat, boldogabbá és szabadabbá válhatunk, és sokkal kevésbé leszünk idegesek. Nagyon fontos azt szem előtt tartani, hogy a legsötétebb, legrosszabb pillanatainkban sem vagyunk egyedül, s ennek a tudásnak a birtoklása már maga a mágia. A fény gyakran megnyugtat bennünket, ugyanakkor néha mégsem szeretnénk látni az ágyunk alatt megbúvó csontvázakat.
Választott jóskártya lapod azt jelzi most neked, hogy ideje teljesen megnyílnod, hogy a fény az életedbe költözzön. Láttasd magad, és vegyél észre másokat, és cselekedj a szerint, amit neked mutatnak. 
Elmúltak azok az idők, amikor az árnyékba kell húzódnod, most már nem tettetheted magad, és nem nyelheted le azt, hogy kényelmetlenül érzed magad, nem kell elfogadnod jelenlegi helyzetedet!

Az áldások sötétek és mélyek!

 

 Ha a koponya jóskártya lapot választottad, az égiektől ezt az üzenetet kapod! ALMA  jóskártya:

Közismert, hogy az alma a bölcsesség és a tudás szimbóluma, számomra pedig a mágia és az alvilág jelképe is. Az alvilági kapcsolatokra utal - azok megerősítésére. De az Alvilággal való bármilyen kapcsolat mint tudjuk kockázattal jár!
Alma: kockázat és jutalom
Ha nem változtasz semmin, akkor nincs jutalom sem!
A változás sokakban félelmet vagy kényelmetlenséget jelent. Sokan azt nem tudják felmérni, hogy min is kellene változtatni az életükben.
A legtöbben viszont azt nem tudják megérteni, hogy a hiányolt változás - csoda akkor valósulhat meg, ha van számukra hely! És ehhez bizony meg kell szabadulni bizonyos dolgoktól, amik - akik már csakis feleslegesek!
Ez az egyetlen módja annak, hogy valami új teremjen. - és ezt mintha már sejtenéd is, de még nem vagy teljesen a tudatában annak, hogy mekkora változást vagy képes teremteni!
Olyan folyamatok indultak már el és kavarognak most is, melyek hatása ugyan még nem holnap hanem majd a távoli jövőben lesz érezhető, de kimenetelük mindenképpen pozitív lesz a számodra!
Most jött el ennek az üzenetnek az ideje, mert éppen egy válaszút előtt állsz céljaid beteljesüléséhez. Érdemes mérlegre tenned azt ahol jelenleg tartassz életutadon és ahova jutni szeretnél azzal, hogy ebben kik segítenek és kik húznak vissza téged! Ha elégedetlen vagy a körülötted jelenleg is zajló eseményekkel, akkor te is beláthatod hogy itt az ideje cselekedni: engedd el életedből azt ami - aki nem emel téged hanem csak visszahúz!

Mert az elengedés ugyanis azt jelenti: hogy megérted azt, hogy vannak emberek az életedben, akik csak egy része a múltadnak, de NEM része a jövődnek!

 

 Ha a szellem jóskártya lapot választottad, az égiektől ezt az üzenetet kapod! FEKETE MACSKA  jóskártya:

Azt tartják a fekete macskáról hogy fél lábbal a túlvilágon járnak hogy a két világot összekössék. Ezért volt hogy nem csak a boszorkányokat hanem a fekete macskákat is levadászták az inkvizíció idején, az ördög és a boszorkányok szövetségeseit látták bennük. Így hát különösen veszélyesnek gondolták ezidőkben. Történészek szerint a macskák öldöklése vezetett a patkány populáció elszaporodásához, mely következménye a bubópestis járvány lett.
Ma is babonának tartjuk ha fekete macska keresztezi utunkat előttünk, csakis balszerencsét jelezve - Angliában épp ellenkezőleg hiszik és a szerencse előjeleként. Menyasszonyoknak is gyakori nászajándék a fekete macska. Japánban a fekete macskák a szerencse követei.
Ha ezt a jóskártya lapot választottad az neked is azt jelzi előre, hogy téged is hamarosan nagy szerencse ér! Ez egy jó előjel és a szerencse már a sarkon van - amellyel ráadásul egy csomó problémád megoldódik!
Persze ezt most se kapod potyám, mert élned is kell a szerencse adta lehetőséggel!

És a várható szerencsédről bővebb információk pedig az álmaidon keresztül érkeznek a következő napokban!

 

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram