frabato-magus-logo-vilagos
október 20, 2017

Tarot játék 2017 október 19

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

Mai játszótársunk: Halloween Oracle pakliingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

↓ 

ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!

🎃 Halloween 🎃 - 👻 Samhain 👻 éjszakájához ill. 💀 Halottak napjához 💀  közeledvén egyre vékonyabbá lesz a világok közti elválasztó fágyol, míg nem végül majd teljesen átjárhatóvá válik... de azon az éjszakán nemcsak a jó szellemek kapnak engedélyt az átjáráshoz

 

 Ha a Halloween jellegzetes töklámpás szimbóluma jóskártya lapot választottad, akkor ez a te személyes üzeneted az égiektőlA BAGOLY  jóskártya:

Egy bagoly felbukkanása az emberiség történelme során mindig is mint egy rémisztő jelenség volt számon tartott. Nemcsak természetfelettinek tartották hatalmas szemei és túlvilági kinézete miatt, de bölcsességet is tulajdonítottak egyben emiatt e totemhez. Ezért hát nem is meglepő hogy a mitológiában is több Istenséget is azonosítottak - társítottak a bagollyal, így pl Pallas Athénét-t is és lett a bagoly a jelképe Athén városának is.
Választott jóskártya lapod most arra akarja felhívni a figyelmedet, hogy légy nagyon óvatos az elkövetkező napokban, mert ezek a napok hosszú távon lesznek hatással az életedre! Sorsod sikeresebb alakulása érdekében, mindenképp érdemes lenne kikérned egy általad bölcsnek - és jóakaródnak a tanácsát is amikor szükségessé váló döntéseidet kell meghoznod!
Ha mégis úgy döntessz, hogy nem akarsz más tanácsára hallgatni, akkor viszont alaposan fontolj meg minden egyes lépésedet mielőtt cselekednél személyes ügyintézésedben! Tehát az elkövetkezendő időszakban fokozottan érdemes odafigyelned arra, hogy ne hirtelen felindulásból - érzelmeidtől vezérelve cselekedj, hanem előtte hideg fejjel alaposan gondold végig minden tetted, döntésed!

Gránátalma mágia boszorkánykonyhaLégy bölcsebbé a gránátalma titkos tudásokat is feltáró mágikus erejével!

Ezt az okkult, spirituális képességet pedig a gránátalma magjai révén Te magad szerezheted meg! Csak mindig legyen veled a konyhában aktuális célodnak megfelelő  szűz, zöld színű gyertya, és persze gránátalma is! Halloween idején fokozatos világok közti átjárásnak köszönhetően az elkövetkező napokban nemcsak az Istene(i)d segítségét élvezheted ki, hanem elhunyt szeretteid támogatását is kérheted! Az égiek által neked szánt teremtő erejű mágiával sikerrel vonzhatod be most a jólétet és bőséget az életedbe. Rituális gyertyamágiával minden egyes általad elkészített ételedet, italodat vagy akár desszertedet is ízesíts még tovább saját izlésednek kedvező gránátalma magokkal!

 

  Ha a Halloween jellegzetes Dia Des Muertos szimbóluma jóskártya lapot választottad, akkor ez a te személyes üzeneted az égiektőlÖRÖKKÉ...  jóskártya:

A szerelem - szeretet nemcsak az életre de a halálra is hatással van. A halál gondolata mindannyiunk számára a gyászt jelenti, főleg ha már átéltük egy közeli szerettünk elveszítését... És a gyásszal együtt sokan a szeretet elvesztését is beazonosítják. De a halál ezt a szeretetet csak fizikailag vágja el, lelki szinten nem, ez az az érzés, amit annyi költő megénekelt már, örökké tart, és átlépi még a halál határait is. 
Halottak napja közeledtével a választott jóskártya lapod üzenete a szeretet mérhetetlen és határtalan erejének hitében - tudatában akar megerősíteni téged! És hogy tudd, ez az erő sokkal hatalmasabb is a halál erejénél. 
A szerelem - szeretet érzése folyton velünk együtt vándorol a karmikus életeink során, egyre bölcsebb örökségével - hagyatékaival együtt! Ha tudatában ezzel, a saját  karmáddal, akkor a jelen életedben sokkal tisztábban, mélyebben, és igazibb érzelmekkel élheted meg a szerelmet - szeretetet minden karmikus kapcsolatodban!  
A túlvilágról kapott szeretet által választottad ezt a jóskártya lapot, melynek személyes üzenete a szerelem - szeret erejében akar megerősíteni téged!
Mert csak azok akik vágynak és készen is állnak a szerelem - szeretet befogadására, csak azoknak jelenik meg az életükben e csoda!

Készíts krizantémból ajtódíszt -  Saját kezeid teremtésével ez a kevés anyagi befektetéssel járó és egyszerűen kivitelezhető Halloween-i mágia nemcsak képes megóvni otthonod szeretetét, de minden szándékkal küldött vagy anélküli átok erejét képes megsemmisíteni! Halloween krizantém mágia

A krizantém különböző színeinek teremtő erejét most halott szeretteid segítségével együtt úgy vonzhatod be az életedbe a kívánságaid beteljesülését akár egy mágnes:
- a fehér krizantém szirmok: gyógyítóan hatnak
az otthonodat és a lelkedet is képes megtisztítani
- a piros és a lila árnyalatai: a vágy és a szenvedély tüzét képes felkorbácsolni
- a rózsaszín szirmok: a hétköznapokat képes szeretettel teljessé és romantikus hangulatúvá varázsolni
- a sárga ill. a narancssárga árnyalatai: a boldogság érzésével tölti fel a tested és a lelked is, tartós energetizáltsággal!                  

  Ha a Halloween-t, halottak napját szimbóluma jóskártya lapot választottad, akkor ez a te személyes üzeneted az égiektőlA TŰZHELY  jóskártya:

Az ókori Rómában úgy tartották, hogy a házban a tűzhely jelenti a ház szívét. És ahol a tűz égett a család mindig ott gyűlt egybe. A római Vesta templomban tartották Vesta örök tüzét, de az otthonokban is Vestának hódoltak nap mint nap a főzések alkalmával. Az elkészült ételek egy részét pedig minden egyes alkalommal felajánlották neki, áldásért és védelemért cserébe.
Ha ezt a jóskártya lapot húztad akkor ideje átgondolnod, hogy mit is jelent számodra az otthon és a család. Időszerű a viszonyaid rendezését előtérbe helyezned - és nem csak a közeledő Halottak napja miatti családi találkozások miatt! Ha konfliktusaid vannak otthon vagy a tágabb családodban akkor munkálkodj a helyzet jobbá tételén. Ja, és ne feledkezz meg a nem vérszerinti szeretteidről sem - a barátaidról!
Továbbá ez a lap azt is jelenti hogy ha épp kénytelen vagy távol lenni a családodtól vagy egy szeretted hiányát kell elviselned, akkor töltsön el nyugalommal az az érzés, hogy odafentről vigyáznak rátok!

sorsfonalad segítségével húzd magadhoz életed párját, a nagy Ő-det

Ajándékozz akár egy  amulettet, talizmánt, egy szerelem-szerencse-bőségbevonzó  lakberendezési tárgyat  vagy épp a piros sorsfonal karkötőt annak a hozzád közelálló szerettednek akinek eddig talán még sosem mondtad el azt, hogy szereteted Őt!

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram