frabato-magus-logo-vilagos
október 5, 2017

Tarot játék 2017 október 5

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

Mai játszótársunk: Halloween Oracle pakliingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!

 

 Ha a csontmágia szimbolizáló 1-es csont jóskártya lapot választottad, az égiektől ezt az üzenetet kapod!  A MÚMIA  jóskártya:

Bár a múmia a halál jelképe, és az egyiptomiak is nagyon komolyan vették a halál jelenét, azonban egy új élet kezdetének hírnökeként is tartották. 
Ha a múmia jóskártya lapot húztad, akkor tudnod kell, hogy jelen életszakaszodban vitathatatlan szükséged van változásra - változtatásra! Mert bármennyire is akarod vagy erőlteted is, a dolgok sosem maradnak ugyanolyanok - folyamatosan változatlanok mindig minden.  
Mostanában az az érzésed hogy mindennek vége szakad? Minden ajtó bezárul előtted, és mindenhol csak akadályok várnak rád?
Megnyugtatlak, nem kell aggódnod! Ugyanis a választott jóskártya lapod által azt üzenik neked az égiek, hogy a jelen változás egy majdani jó érdekében történik most veled! Karmád szerint most egy természetes szünet van az életedben, és az akadályok csupán azt jelzik, hogy taktikát kellene váltanod.
Figyeld az  álmaidba kódolt jóslatokat, mert intuitív képességeddel minden problémát képes vagy a kezedbe venni és irányítani! - persze csak ha akarod!

 Ha a csontmágia szimbolizáló 2-es csont jóskártya lapot választottad, az égiektől ezt az üzenetet kapod!  ZOMBIK  jóskártya:

Mostanában divatba jöttek a zombik, ahogyan a vámpírok is: ha bekapcsolod a TV-t biztosan adnak egy filmet a témában. Ám a zombik nem csupán kultúránk vicces és furcsa alakjai. Hagyományosan az afrikai és haiti woodoo vallásból erednek. A zombik bizonyos okkal feltámasztott holt testek. Azt szimbolizálják, hogy lelkünk és tudatalattink testünk csapdájában él. 
És hogy mit üzen neked ez a lap? Lehet, hogy túl sok mindent akarsz elméddel irányítani, és csak kevés teret engedsz az érzelmek szabad áramlásának? Olyan párt választasz mindig, akit irányíthatsz és kedvedre átformálhatsz? Vagy épp ellenkezőleg, ugyanezt engeded meg a párodnak? Ha nem élsz igaz életet, akkor ideje megkérdezned magadtól, miért, és hogyan változtathatnál ezen!

 Ha a csontmágia szimbolizáló 3-as csont jóskártya lapot választottad, az égiektől ezt az üzenetet kapod!  ÜST  jóskártya:

A boszorkányok kedvelt (~sztereotíp) ábrázolása ahogy egy forrongó - füstölő üstöt kevergetnek - kavargatnak miközben egymás után kígyót - békát - varangyhájat adnak hozzá 😀
Az üst szimbolikus jelentése pedig, hogy mindig van lehetőség a változásra, a megújulásra, és leginkább épp akkor, amikor nyomás alatt vagyunk.
A választott jóskártya lapod üzenetével az égiek arra hívják fel a figyelmedet, hogy neked is érdemes most több praktikát is kipróbálnod, hogy aktuális ügyedben a legjobb eredményt érhesd el! Nem szabad most mindent egy lapra feltenned! Miért járnál csak egy utat, amikor számtalan lehetőség nyílik meg előtted, melyeket most megtapasztalhatsz és ki is élvezhetsz? Találd meg a saját utadat, mely során valami újat alkothatsz, amellyel változtathatsz eddigi életeden.  Ha elég rugalmas tudsz lenni, akkor minden negatív nyomást is sokkal jobban fogod viselni!

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2021 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram