frabato-magus-logo-vilagos
szeptember 14, 2017

Tarot játék 2017 szeptember 14

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

Mai játszótársunk: Nekro Tarot pakliingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!

 

 Ha a védelmi amulettként ismert gyémánt jóskártya lapot választottad, az égiektől ezt az üzenetet kapod! BOTOK 2-es  jóskártya:

Ez a lap azt mutatja, hogy a közeljövőben partneri kapcsolatokat építesz ki, de a már meglévő vállalkozások/munkák sikerét is jelentheti. Egyszer csak azt veszed észre, hogy learatod ezeknek a kapcsolatoknak a babérjait, méghozzá pénzügyi nyereség formájában. Ezt a nyereséget elsősorban magadnak köszönheted, így akkor profitálhatsz belőle a legjobban, ha egyenlő félként vagy jelen az üzleti kapcsolatban, nem pedig más malmára hajtod a vizet. Ez a lap jelentheti aggodalmadat is a saját üzletrészed felett. Hogy ezek a félelmek megalapozottak-e, az a későbbiekben fog kiderülni. Bízz az intuícióidban, de figyelj oda a körülötted lévőkre is, mert mások megérzései is a segítségedre lehetnek!

Ne félj se a hatalommal rendelkezőktől se a bizonytalan helyzetektől! - Ez tesz téged egésszé.

 

 Ha a mindentlátó szem szimbólum jóskártya lapot választottad, az égiektől ezt az üzenetet kapod! KORONGOK KIRÁLYNŐJE  jóskártya:

Ez a lap az életedben lévő anya figurát jelképezi, aki szerető támogatást nyújt, és segít túljutni a múltban történt dolgokon. Ha teheted háláld meg neki, jelezd felé szeretetedet! Ez a lap azt jelenti, hogy fontos számodra a független élet, az anyagi biztonság, ugyanakkor figyelmeztet, hogy a családod és munkád között mindig tartsd meg az egyensúlyt! Ezek mellett találj elég időt arra is, hogy önmagaddal foglalkozz, mert hajlamos vagy erről elfelejtkezni! Soha ne téveszd szem elől: ’ Önmagam számára én vagyok a legfontosabb!’

Tudnod kell, hogyan tedd magadévá azt, ami a másoké.

 

 Ha a szabadság szimbólum jóskártya lapot választottad, az égiektől ezt az üzenetet kapod! AZ ERŐ  jóskártya:

Az erő lapja a legnyersebb energia, és te is rendelkezel ilyen jellegű energiákkal. Ez egy nagyon pozitív lap, ha éppen valamilyen betegséggel küzdesz, vagy valamilyen sérülésből próbálsz meg felépülni. Ahogy azt már gyaníthatod, erőidet többféleképpen összpontosíthatod, jóra és rosszra egyaránt használhatod. Ha pozitív dolgokra használod, pozitív energiákat hozol létre, így erőd segíthet például a saját gyógyulásodban. Ezzel a képességgel túl tudsz jutni azokon az akadályokon, melyeket az élet gördít eléd, de ez felelősséggel is jár, hiszen ezeket az energiákat az irányításod alatt kell tartanod, és nem engedheted meg magadnak, hogy csak az érzéseid irányítsák az erődet, mellyel akár kárt is tehetsz másokban.

A sebezhetetlennek tűnő ellenség gyengesége akkor mutatkozik meg, amikor már nem menekülsz tovább, és nem is adod meg magadat!

 

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram