frabato-magus-logo-vilagos
szeptember 22, 2017

Tarot játék 2017 szeptember 21

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

Kérdésed van? E heti ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!

 

Az Istennő évkörével egy ritmusban mozogva, doppingoló energiáival feltöltekezve mi magunk is újra a Föld igazi gyermekeivé válhatunk és visszatalálhatunk az elfelejtett harmóniához.ŐSZI NAPFORDULÓ: a fény, a Nap erejének, tüzének csökkenése elérte az egyensúly állapotát, a nappal és éj egyforma hosszú. E naptól a sötétség válik erősebbé, a külvilági tűz fogyásával a belső, befelé forduló, emésztő tűz nyer teret. A kelták szerint például ezek az évszakválasztó határnapok mágikus erővel bírnak. A nyugati időszámításban ezzel megkezdődik a csillagászati ősz.

A hónapok, ill az évszakok váltakozásából adódó energiamozgások ma is – de mindig is – hatással bírnak az emberi elmére, lélekre és a testre. De annak, aki tisztában van a Föld ciklikus ritmusával és azzal szívesen és tudatosan él együtt, annak bizony sokkal színesebb, szebb és értékesebb is sokszoran akár még az év leglucskosabb téli napja is!

Az Istennő évkörével egy ritmusban mozogva, doppingoló energiáival feltöltekezve mi magunk is újra a Föld igazi gyermekeivé válhatunk és visszatalálhatunk az elfelejtett harmóniához.

 

Ha a boszorkány abc ismert C betű jóskártya lapot választottad, az égiektől ezt az üzenetet kapod!  VÁGYTELJESÍTŐ  jóskártya:

Választott jóskártya lapod szerint most érdemes kívánnod valami igazán fontos dolgot, mert igen nagy eséllyel be is teljesül! És ehhez neked csak ki kell menned a természetbe és megtalálnod a személyes makkodat!
Több ezer éves múltú népszokások szerint, a  makk  megtestesíti a bölcsességet és a jólétet! És ha valakinek álmában jelenik meg a makk, az bizony nem egy éhes disznó, hanem erőt, egészséget, és anyagi biztonságot - tehát egy szerencsés időszakot előrejelző kód.
Elődeink a makk mágikus erejét védelmi amulett - talizmán formájában használták ki leginkább - kicsiny méretéből adódóan. Aki mindig makkot tartott magánál, az hosszú, egészséges és szerencsés életet akart magának. És aki egyszerre 3 makkot is hordott magánál, annak viselőjéről azt tartották, hogy sokkal fiatalabbnak tűnik a koránál. Már a lábra álló gyerekeknek is makkot akasztottak a nyakukba, hogy megvédjék őket a veszélyektől mindenkor és mindenhol.
Őseink különleges kapcsolatba hozták az időjárással is - főként a viharokkal. Ezért a házak ablakpárkányain mindig volt makk, hogy védelmet nyújtson az otthonaiknak a villámcsapások ellen.
Vágyteljesítő mágia makkal:Vágyteljesítő mágia rituálé makkal by FRABATO
Frissen beszerzett választott makkodra vésd vagy írd rá (pl. alkoholos filccel) a vágyadat szimbolizáló jelet.
Tartsd a kezedben a makkot, és koncentrálj a kívánságodra.
Képzeld el, ahogy a makk szinte magáévá teszi vágyaidat, és mond:
„A mágia magjait elvetem, kívánságom életemben jelenj meg!”
Majd ásd el a makkot a földbe, és köszönd meg az Univerzum és/vagy Istene(i)d segítségét!
És hogy az őszi időjárás szeszélyei ellen is felvértezd magad, ne feledj el egy - egy makkot minden elindulásod előtt a zsebedbe tenni 🙂

  Ha a boszorkány abc B jóskártya lapot választottad, az égiektől ezt az üzenetet kapod!  TISZTÍTÓ  jóskártya:

Időről időre mindannyiunknak szüksége van egy mágikus, szellemi/elki/energetikai felfrissülésre, megtisztulásra és persze feltöltődésre!
Minden egyes nap olyan energiákat veszünk magunkra, és alakítunk ki magunkban folyamatosan olyan akaratlan beidegződéseket, melyek nem hogy a lélek kibontakozását és a gondolataink tisztaságát segítik, hanem kifejezetten meg is akadályozzák lelkünk felszabadult lelkesedését és a gondolataink pozitív áramlását.
Persze vannak akik ezt tudják jól is magukról, és vannak akik nem is feltételezik magukról. 
Te hogy vélekedsz erről?Mert a választott jóskártya lapod üzenete most épp erre hívja fel a figyelmed!
Őszi - tisztító rituálé:
A mágiához kellő összetevők, az Öszi Napéjegyenlőség beállásának idejére:
- kedvenc gyógynövényeid akár friss vagy szárított formában - inkább fontosabb az, hogy a legtisztább minőségben használd!
- egy kisebb szűz gyertya, választhatsz fehér, sárga, zöld, barna, narancssárga vagy piros színűt.
- egy tálka megtöltve friss tiszta vízzel - a legjobb, a saját Holdviz-ed!
- személyes ásvány talizmánod, amuletted
- papír és íróeszköz
Vonulj félre rituális helyedre, és teremtsd meg a szokásos módon a kellő körülményt a mágia elvégzéséhez.
Gyújtsd meg a választott színű szűz gyertyádat és helyezd el közvetlenül a Holdvízzel töltött tálka mellett.
Vedd a kezedbe az ásványodat és meditálj néhány percig, hogy kitisztítsd és ellazítsd az elméd.
Tedd a gyógynövényeidet a vízbe, és az ujjaddal kezd el ezt kevergetni úgy, hogy ezt az óramutató járásával megegyező irányba tedd. 5 kört írj le így az ujjaddal, ezzel is a pentagram szimbólum mágikus energiáit ketedben tartva. Közben mindvégig figyeld és érezd magadat, belső éned jelzéseit!
Majd vedd magadhoz a papírt és tollat és jegyezz le minden olyan dolgot amitől megakarsz szabadulni!
Ha megvagy, akkor minden tételt olvass fel hangosan és nyomatékosan, egymás után háromszor. Majd ezt a papírt hajtsd össze akkorrára, hogy  a tálka gyógynövényes vízes tálkából ne eshessen ki.
Keverd meg újra a vizet a megfelelő irányba az ujjaddal először 3x, majd 7x és végül 9x. Vizualizáld ahogy a papírod egyre jobban elázik ebben a vízben.
Aztán vedd magadhoz a tálkát úgy, hogy azt közvetlenül a szíved elé tartsd meg. Majd mondd ki tudatosítva és hangosan: „Ezt most mind elengedem!”
A rituálét zárd le a szokásos módon - megköszönve segítőid és/vagy Istene(i)d támogatását - és persze gondoskodj most is minden közremúködő visszamaradt természetes energiának újra az élő természet részévé válnia:
- a vizet öntsd ki a szabadba -Földbe
- a papírt dobd folyó Vízbe, vagy ásd el a Földbe
- a gyógynövényeket szórd el a kertedben/természetben
A gyertyát égesd le teljesen, de ha nincs erre időd/alkalmad, akkor se fújd el a lángját - ÉS SOHA NE FÚJD EL AZ ÉGŐ RITUÁLÉ GYERTYÁDAT! - de mindig gondoskodj annak biztonságosságáról!

  Ha a boszorkány abc C betűs jóskártya lapot választottad, az égiektől ezt az üzenetet kapod! VÁGYFOKOZÓ ALMABOR   jóskártya:

Érdemes neked is tartanod otthon almabort. Miért? Az alma ugyanis nemcsak a bibliai tudás fájának (vélt) gyümölcse, de a bölcsesség, a halhatatlanságot, az örök fiatalság, a szerelem és a termékenység szimbóluma is! A belőle/vele készült alkoholos ital pedig bármilyen baráti és/vagy különleges alkalommal a te figyelmességedet tudja a reflektorfénybe helyezni. A hűvösebb napok beköszöntével felszolgálhatod forró italként is, amiből már egy bögre is jobb kedvre deríti a társaságot - és tuti nem áll meg senki 1 pohárnál...
A választott jóskártya lapod üzenete arra akar figyelmeztetni téged, hogy le ne maradj egy szerelmes, összebújós éjszaka tökéletes időzítéséről! Péntek este 20:00 körülre minden dolgod ehhez áll majd össze!
Mert mindenki Isten/Istennő! És ma épp Hádész és Perszephoné
A vágyfokozó  szerelmi bor  hozzávalói kettőtöknek, 1 hosszú forró éjszakához:
- 1 üveg fehérbor
- 3 alma
- 2 csésze almalé
- 1 dl cider
- negyed csésze méz
- 5 egész szegfűszeg
- 2 fahéj
- 1 narancs
- 1 csillagánizs
Öntsd legalább egy 3literes üstbe a bort, az almalét, a cidert és a frissen facsart narancs levét majd reszeld bele annak a héját is.
Tedd bele a karikákra vágott almákat.
Keverd össze, és lassú tűzön kezdd el melegíteni. A forráspontot elérvén tedd a fűszereket is hozzá. Kb 30 perc alatt főzd össze.
Ahogy az alma megpuhul, vedd le a bort a tűzről, és pihentesd fedő alatt 15 percig.
Kész is vagy az almaborral, már csak a vágykeltő bor felszolgálás részét kell megtervezned, hogy a vágyak minél inkább tovább gerjesztése mellett, igazán személyessé és feledhetetlenné is tedd 2017, Őszi Napéjegyenlőségének éjszakáját!

Áldott Mabon ünnepêt!

 

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2021 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram