frabato-magus-logo-vilagos
szeptember 28, 2017

Tarot játék 2017 szeptember 28

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

Mai játszótársunk: AnneStokes Tarot pakliingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!

 

Ha a "vérmágia" 1-es jóskártya lapot választottad, akkor az égiek ezt az üzenetet küldik nekedÖRDÖG  jóskártya:

A következő napok miatt aggódnod sem kell, mert minden stimmelni fog! Sőt, a vágyaid egy részét valósággá is válhatod! Ennek beteljesítéséhez pedig a kellő erőt és energiát az égiek biztosítják majd - nem véletlen hát aktuálisan választott jóskártya lapod 🙂 Persze ne a legmélyebb vágyadra akarj fókuszálni ennek örömén - mert a szíved mélyén te magad is jól tudod, hogy a nagy csoda több kisebb csodából valósul meg! Tehát sose add fel, és értékelj minden apró sikert IS!
Leginkább a pénzügyeid területén várható egy kisebb csoda, ezért ha belső intuíciód is ezt jelzi neked akkor a most befektetett pénzecskéd igencsak jó jövedelmet fog majd hoznineked! Ha pedig valamilyen szerencsejátékhoz érzel késztetést, akkor semmiképp se tétovázz hanem cselekedj! Jelenlegi nyerési esélyed megadatik, de ne feledd, hogy az mindig véges! Tudnod kell hogy meddig játék a játék és hol a határ: forgasd a szerencsédet, de ne ess túlzásba! Tehát vedd magadhoz szerencsevonzó segítséged - talizmánod és figyelj a belső megérzésed jelzéseire!
Leginkább a női energiák lesznek szeptember utolsó napjaiban a dominánsak, tehát te is egy NŐ vagy, mindenképp mutasd meg a világnak szépségedet, és teljesedj ki a következő napokban! Vesd be a bájság minden eszközét: menj fodrászhoz - körmöshöz - élvezd ki a masszázs jótékony méregtelenítő hatását és ne feledd a mágia szerelmi és vágykeltő erejét se!
Nagy valószínűséggel akár több irígy és "átkozódó" tekintettel is fogsz találkozni, de te fogadd ezeket humorral és könnyedséggel - persze csak ha felvértezted magad rontáselleni praktikával!

Vedd el amivel az élet megajándékoz de érezd mindig a Földet a talpad alatt! 

 

Ha a "vérmágia" 2-es jóskártya lapot választottad, akkor az égiek ezt az üzenetet küldik nekedKELYHEK 8-as  jóskártya:

Ez a lap azt jelzi, hogy ideje, hogy megkérdezd magadtól pár dolgot:
mi okoz örömet és elégedettséget számodra túl az anyagi jóléten és/vagy fizikai élvezeteken?
Készen állsz arra, hogy kiállj magad mellett, és bátran elhatárolódj?
Milyen helyzetekben rejted el valódi érzéseidet?
A kelyhek 8 egy spirituális utazás kezdetét jelzi. Az élet mélyebb értelmét keresed, saját személyes igazságodat. Szeretnél már kiszakadni a taposómalomból, és mélyebb, spirituális célokat felállítani. Szívesen feladnád anyagi javaidat is valamilyen nagyobb jó érdekében.
Egy régóta viselt tulajdonságod az is, hogy mindig olyan emberek felé irányítod a szeretetedet, akiktől te semmit sem kapsz viszonzásul. Ha egyetértessz ezzel, akkor egy további kérdésen is érdemes a korábbiakkal együtt átrágnod magad:
Így próbálod leküzdeni attól való félelmedet, hogy te magad is szerethető lehess?
Ez a lap azt is mutatja, hogy annyira vagy letört, hogy már akár hátra is hagynál mindent, amit eddig felépítettél. Ennek hátterében akár egy szerelmi csalódás is lehet vagy kilátástalannak tűnő anyagi nehézségek. 
Tény: többet adsz mint amit visszakapsz! - és ez az út nem járható már sokáig! Változtatnod kell a jelenlegi életeden mielőtt teljesen kiégnél és céltalanná lennél!

Itt az ideje hogy visszatalálj önmagadhoz és tudj végre NEMet is mondani!

Ha a "vérmágia" 3-as jóskártya lapot választottad, akkor az égiek ezt az üzenetet küldik nekedBOTOK ÁSZA  jóskártya:

Tele vagy erővel és energiával - érdemes hát ezt az energiatúltengést bölcsen "lecsengetned" !
Ez a lap egy új kezdetet jelöl, az életednek egy új ciklusa kezdődik el, melyben sok izgalomra, lelkesedésre számíthatsz, és arra, hogy nagyon elfoglalt leszel. Ez a lap arra ösztönözz, hogy nyugodtan fogd be a változás szelét, és bátran nézz szembe a kihívásokkal. A botok ásza utazást is jelent. Párkapcsolati szempontból egy új kapcsolat kezdetét is jelenti, vagy meglévő kapcsolat esetén mélyebb elköteleződést jelöl, házasságot, gyermekvállalást. Kapcsolatodban most harmóniát, sok nevetést, örömöt tapasztalhatsz, és mozgalmasan telik majd az elkövetkezendő időszak. A karriered területén is jó híreket tartogat ez a lap, új pozíciót, vagy új állást jelöl, de annyi biztos, hogy a munkádban új lendület és lelkesedés jellemzi majd a következő időszakot.

A bezárkózás -  nem egy gyümölcsöző projekt!

 

#frabatotarotÖrangyalod legyen veled!

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram