frabato-magus-logo-vilagos
augusztus 31, 2017

Tarot játék 2017 szeptember 7

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

Mai játszótársunk: AlchemyGothic Tarot pakliKérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned! Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned! Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed! A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, keresd fel a weboldalamat, és megtudod, mit üzent neked a sors!

 

 Ha a boszorkány abc ismert C betű jóskártya lapot választottad, az égiektől ezt az üzenetet kapod! : SZERENCSEKERÉK  jóskártya:

A Szerencsekerék lapja az élet körforgását, folytonos változását szimbolizálja, és pozitív új kemegoldásátlni.
Érzed már te is magad körül a változás szelét? Mert a most választott jóskártya lapod - A szerencse kereke tarot - azt jelzi, hogy végre szabad jelzést kapsz több folyamatban lévő dolgod irányítása felett, és újra pályájukra állíthatod elakadt projektjeidet!
Ráadásul most még a karmád is egy újabb életfeladatod kezelésével is megleckéztet!
Több mint valószínű, hogy pozitív események sorozata vár most rád, de ez nem jelenti egyben azt is, hogy sorsod alakulásának az íránya, sikeres végzetű lehet nélküled is!
A közeljövőben lehetőséged adódik majd arra, hogy új utat válassz magadnak, egy teljesen más, boldogabb életutat, és ez bizony kevés ember számára adatik meg.
Bár valóban megdolgoztál ezért eddig, de a beteljesüléshez el kell fogadnod bizonyos változásokat. Azokat a dolgokat, melyeket irányítani tudsz, kezeld elővigyázatosan, és ne agonizálj túl sokat azokon a dolgokon, melyek felett nincs hatalmad. A siker alapjait már lefektetted, a beteljesüléshez azonban el kell fogadnod a változás szelét. A jövőben lehetőséged adódik majd arra, hogy új utat válassz magadnak, egy teljesen más, boldogabb életutat, és ez bizony kevés ember számára adatik meg. A gondolkodásmódodnak is készen kell állnia a változásra, mert nem minden tettünket válthatjuk sikerre, de mindenből tanulhatunk, és ez segíti személyiségünk fejlődését, és az előrelépést.

A bölcsességedet birtokolni úgy tudod, hogy nem engeded át magad a világ szenvedésének. A bölcsességedet a folyamatos elmélkedésben lelheted meg.

 

 Ha a boszorkány abc B jóskártya lapot választottad, az égiektől ezt az üzenetet kapod! : KELYHEK 3-AS  jóskártya:

Választott jóskártya lapod üzenete szerint 2017 szeptembere egy csodás időszakod kezdete lehet, - ha Te is úgy akarod! Most megalapozhatod a rád váró szerelmet, bőséget, gyarapodást!
Jól hangzik? Akkor fogadd meg tarot lapod üzenetét, de továbbra is hallgass belső intuícióidra!
Kezd egy alapos, a jelen állapotodat feltérképező számadással. De ne görcsölj rá, mert nyílt lapokkal játszva kell önmagaddal szembenézned, mert most ezt egy igazán neked való és igazságtűrő állapotodban végezhetsz el. Hogyan?
2017 szeprember - Ki mint vet, úgy arat! Szeptember minden évben a váltás és új kezdet hónapja is egyben. Ma pedig még kihasználhatod a szeptemberi Telehold erejét, végezd el "arató", önismereti "állapotfelmérésedet"!
Alaposan gondold át életutad jelenét minden irányból. Miközben mérlegeled az életed, ahhoz hogy reálisan tudd majd értékelni önmagadat, a benned élő Te minden kérdésére kell válaszolnod, még a legkellemetlenebbekre is! kik vesznek körül? Kik azok az emberek, akikért hálás vagy az életedben, hogy melletted állnak, családtagok, barátok, mindazok, akiket szeretsz. Ünnepeld meg a szeretetet, mely ajándék az életedben, és légy hálás mindazért a jóért, amit ezektől az emberektől kapsz. Most jó helyen vagy a saját életedben, és akár a legmerészebb álmaid is valóra válhatnak. Te is érzed ezt?
A kelyhek 3-as az életigenlés lapja, mely azt a pontot mutatja, amikor az lehetsz aki vagy, a leghűbb önmagadhoz. Amit most kigondolsz, valóra válthatod, így különösen fontos, hogy a következő időszakban jó gondolataid legyenek!
Most eljött az idő, amikor nagyban játszhatsz, ugorj bele akármibe, amibe eddig nem mertél, mert az Univerzum minden támogatását élvezheted!
Választott jóskártya lapod pozitív lendületetével arra akar emlékeztetni, hogy minden egyes nap tucatnyi okot ad arra, hogy ünnepnap legyen - csak látni kell ezeket!

A mód, hogy másokat fellelkesíts az érzelmekben rejlik, mind a pozitívakban, mind a negatívakban.

 

 Ha a boszorkány abc C betűs jóskártya lapot választottad, az égiektől ezt az üzenetet kapod! : KARDOK 10-ES  jóskártya:

A fejre állított kardok 10-es jóskártya azt mutatja, hogy súlyos terhet cipelsz - mazoista módon - pedig erre semmi de semmi személyes kötelezettséged vagy szükséged nincs! Olyan dolgokkal IS! foglalkozol nap mint nap, amik egyáltalán nem is érintenek közvetlenül téged. Nem kell mártírnak lenned, ne húzd magadra a világ összes gondját!
Inkább azzal foglalatoskodj, hogy változtass ezen a helyzeten és találd meg a módját, hogy csökkenjen a válladra nehezedő teher. Figyeld meg mik azok a tevékenységek az életedben, amik semmilyen hasznot nem hoznak neked, ellenben plusz felelősséggel járnak. Szabadulj meg ezektől a tevékenységektől! Végezz magad körül is nagytakarítást: szelektáld le a ruhatárad, dobd ki az ócska bútorokat, lakásdekorációt, ezzel is leegyszerűsítheted az életed. Most erőt nyerhetsz a rendezettebb, szervezettebb környezetből és életritmusból!
Ez a tarot lap arra is utal, hogy egy kis felszabadulás jön végre az életedbe az utóbbi időszak komoly nehézségei után! Szóval még egy kis kitartásra ugyan szükséged lesz, de hamarosan véget ér ez a feszített időszak is. Mindenesetre érdemes átgondolnod, hogy elmúlt hetekben átélt szélmalomharcodat kinek vagy minek köszönheted? BiztosTe is hallottad már a Merkúr retrográd kifejezést, de azt talán eddig nem is sejtetted róla, hogy a te balszerencsédet is épp ő okozhatta. És bár Merkúrunk már visszaállt a retrográd irányából, az utóhatás energiáját mégis sokaknak kell átvészelni!
Azt is jó ha tudod róla, hogy ezt minden évben eljátsza velünk minimum 3szor, alkalmanként minimum 3hétig!
Mostantól viszont Te sokkal okosabb lehetsz: túlélési stratégiám segítségével, a legkisebb veszteséggel vészelheted majd át a Merkúr retrográd pusztításait!

AZ ŐRANGYALOD ÉS A MÁGIA LEGYEN VELED!

Örangyalod legyen veled!

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram