frabato-magus-logo-vilagos
február 21, 2017

Tudd meg mit árulnak el rólad tenyered vonalai

Karmikus életünk és a felvállalt jövőképünk mellett számtalan jellemvonás olvasható ki kezeink formájából, hajlékonyságából, az ujjaink és a körmök alakjából, az ujjlenyomatunk tipusából, és persze a tenyerünk vonalaiból. 

Ráadásul az információk megszerzéséhez nincs is szükség semmi más eszközre, elég csak jól megvizsgálni egy kezet. Egyszerűsége és nagyszerűsége miatt is vált a tenyérelemzés a jövendőmondás egyik közkedvelt formájává.
Most a legfőbb tenyérvonalakat, és az azokból kiolvasható alap személyiség jellemzőket tudhatod meg. 
Tenyerünk barázdái életünk folyamán változnak, ahogy a személyiségünk is. Ezért vannak vonalak melyek teljesen eltűnnek az évek alatt, és újabb vonások pedig láthatóvá lesznek .
Igen sokrétű tapasztalati ismeret kell a valós tenyérjóslásláshoz, és nem is szabad csak egyetlen tenyérjelből - főleg ha az tragikus jelentésű IS! - eldönteni saját magunk vagy bárki más jövőjét. Ezért én is csak a legismertebb, és legbeazonosíthatóbb részletekről informállak.
Mint ahogy már korábban jeleztem, ne ijedj meg, ha nem találod valamelyiket, mert nem mindegyik vonal jelenik meg mindenki tenyerén. Ha viszont valamelyik fővonal duplán van a tenyereden, akkor azt kérem, hogy jelezd felém, mert ritka kivételes személyiség vagy!

Keresd meg a tenyereden a képeken kiemelt vonalakat:Ez a 6 legfőbb tenyérvonal. A szerelem vonal azaz a szívvonal, az életvonal, a fejvonal, a végzetvonal, a napvonal, az egészségvonal.Hat főbb tenyérvonal található a tenyéren. 

 

párkapcsolati kérdésekre a tenyér szívvonala igencsak sok választ adSzívvonal

Ha valaki tenyérjóslásra adja a fejét, ez az a vonal, melynek jelentése a legtudnivalóbb szokott lenni. Közkedveltsége okán erről a vonalról egy külön írásomban részletesebben is írok. Azokról a feltárható  titkokról, melyek a szerelmi jövőre, érzékiségre, hűségre irányuló kérdésekre adnak akár neked is válaszokat.

Életvonal

Ez szokott a második legfontosabb kérdés lenni, hogy vajon meddig élünk. Ennek a vonalnak az ágazásaiból arra is választ kaphatunk, hogy a remélt életutat milyen egészségi állapotban élhetjük meg.

A tenyér fejvonala által megtudható tikokFejvonal

Ha a fejvonal átível az egész tenyéren, az én központú személyiségre utal. A szétágazó fejvonal különleges tehetséget jelent, elsősorban a kommunikáció területén.

Tenyérjóslás során a tenyér végzetvonala is titkokat tár fel Végzetvonal

A végzet vonalának hiánya egy eseménytelen életet mutat. A kettős végzetvonal két karriert jelent. A fejvonalban végződő végzet vonal rossz döntéseket mutat.

tenyérjóslás során a Napvonal is tartogat információkatNapvonal

A hosszú, függőleges napvonal szerencsés életet jelent, sok áldással. Az elmosódott napvonal azt jelenti nehezen tudsz fókuszálni. Aki keményen dolgozik, annak nap vonala a hüvelykujj irányába kunkorodik.

A tenyér egészségvonala ezeket az információkat adja a kéz tulajdonosárólEgészségvonal

Ha az egészségvonal keresztezi az élet vonalat az öröklött betegségre utal. A hullámos egészségvonal emésztési problémákat jelent. Az elmosódott egészségvonal gyenge állóképességre utal.

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram