Tudd meg Személyes Év Számod üzenetét, idei életfeladatodat!

Nézz szembe minden elkövetkező év kihívásával és old is meg azokat, mert csak akkor kapod meg a rá következő év lehetőségeit! Irányítsd Te a sorsod, ebben segítek most a számmisztika tanával.

A személyes évek egy kilencéves ciklus szerint ismétlődnek. Minden alkalommal, amikor ez a ciklus újraindul, egy újabb lehetőséget kapsz arra, hogy szembenézz az aktuális év rezgésének megfelelő leckékkel, feladatokkal, kihívásokkal. Ezeket sikeresen teljesítve kaphatsz lehetőséget, hogy egy fokkal ismét feljebb és feljebb juthass egyéni fejlődésed létráján. Így sorsod irányítása, és annak a mihamarabbi beteljesülése a Te kezedbe kerül! Ha viszont nem fordítasz kellő figyelmet éveid szerinti feladataira, akkor egy-egy leckével újra és újra szembesülni fogsz, amíg azokat sikeresen meg nem oldod!

Most pedig megtudhatod aktuális Személyes Év számod szerinti teljesítendő feladataidat, legyen az bármelyik év is.

Ne aggódj, nagyon egyszerűen ki tudod te magad is számolni, csupán csak a születésed napjai (hónap és nap) és az aktuális évszám kell hozzá!
A számokkal ezek után 2 lehetőség szerint is matekozhatsz, egyik egyszerűbb mint a másik:
1.Születésed hónapját és napját add hozzá az aktuális évnek az egy számjegyre egyszerűsített számához (ezt univerzális évszámnak nevezzük).
2.Egy másik lehetőség is van, miszerint a számítást úgy is elvégezheted, hogy az aktuális év, valamint a születésed hónapjának és napjának számjegyeit összeadod mindaddig, míg egyjegyű számot nem kapsz.
Ha bármely számjegy két számjegyű lesz, akkor addig folytasd a 2 számjegy összeadását, míg csak egyetlen jegyű számjegyet nem kapsz. Csak hangzatra bonyolult, de egyáltalán nem az, ne ijedj meg!

Segítek is neked 1-1 példán keresztül, hogy biztosan sikerüljön neked is bármelyik éved Személyes Évszámát kiszámolnod!

1. Tegyük fel, hogy a születésnapod július 21. és arra vagy kíváncsi, hogy teljesítetted-e a 2016-os éved feladatát. Így tudhatod meg a 2016 év, Személyes Évszámod :

  • Július a 7. hónap, tehát a számjegye a 7
  • A 21.-e számjegyeinek összege 3 (2+1=3)
  • A 2016  számjegyeinek összege 9 (2+0+1+6=9)
  • A fenti számok összege = 19 (7+3+9=19)
  • Most a 19-nek add össze a számjegyeit (1+9=10).
  • Egyszerűsítsd tovább a 10-et! 1+0=1

Tehát, ha július 21.-én születtél, akkor 2016 –ban a személyes számod az 1-es lesz.
2. Vegyük azt, hogy december 25.-én születtél. Az idei évedet úgy élted meg, akár egy szélmalomharcos. Induljunk ki a legszerencsésebb verzióból, hogy a 2015-ös év hagyta maga után megoldatlan feladatait erre az évedre. Ebben az esetben: a 2015 az aktuális év, az ekkori Személyes Év Számodhoz csak add össze a hónapot (12), a napot (25) és az évet (2015):

  • (1+2+2+5+2+0+1+5) = 18
  • Add össze a 18 számjegyeit : 1+8= 9;

Tehát, ha december 25.-én születtél, akkor az idei évben a személyes évszámod a 9-es volt.
Miután kiszámoltad bármelyik éved Személyes Évszámát, görgess lejjebb, és az adott számhoz tartozó üzenetből megtudhatod az adott év feladatát.
Akkor most nézd meg, mi vár rád, családodra, barátaidra a jövő évben.
És ezt ezentúl minden évben kiszámolhatod Te magad.

Ha figyelsz szavaimra és be is tartod azokat, akkor sikeresen veheted kezedbe sorsod irányítását, és nem vesztegeted el egyetlen éved sem!

AZ 1-ES SZEMÉLYES ÉV SZÁM üzenete, adott éved életfeladata:

Ez egy csodás kezdet a számodra! A múlt évben befejezted a 9-es ciklust. Néhány embert és körülményt elengedtél, így most itt az ideje az új kalandoknak! Ez egy remek alkalom arra, hogy megvalósítsd azt, amire mindig is vágytál, de eddig csak folyton a kifogásokat kerested, hogy miért is nem lépsz saját magadért. Szívd fel magad, mert eljött a cselekvés ideje! Ne várj tovább, merj előre lépni! Rengeteg energiád lesz arra, hogy minden nap mozogj, mert ha nem teszed, feszültség lesz a testedben és lelkedben egyaránt. Ha valami újba fogsz most bele, akkor az fokozza az önbizalmadat.

Higgy magadban! Az Univerzum ebben az évben arra sarkall, hogy lépj ki a komfort zónádból, és emeld az életed egy új szintre!


A 2-ES SZEMÉLYES ÉV SZÁM üzenete, adott éved életfeladata:

A múlt év intenzív energiaváltozásai után ideje, hogy lelassulj, és kicsit számba vedd az életed, és a választásaidat. Úgy érezheted, hogy kettészakadsz a régi személyiséged és az új között. Légy jó magadhoz, és olvaszd össze ezeket az energiákat! Magas most az érzelmi rezgésszámod, és mások véleménye szíven találhat. Ezért nagyon fontos, hogy magadba nézz, és megtaláld a belső békét és igazságot. Mi az, amit TE szeretnél? Találd meg a belső egyensúlyt, tanulj meg néha nemet mondani, és kapni! Hogyan kaphatsz vissza energiát? Többet adsz, mint amit visszakapsz? Az életed néhány területén úgy érzed, többet érdemelnél? Fedezd fel ezeket a területeket, és próbáld meg egyensúlyba hozni kapcsolataidat. Az intuíciódra most nagy szükséged lesz. Mindenki mást helyezz most háttérbe, és hallgass a belső hangodra. Lehet, hogy érdemes lenne kipróbálnod a jógát, vagy a meditációt, és több időt töltened a szabadban. Használd ezt az évet arra, hogy jobban megismerd önmagad, és legyen bátorságod törődni magaddal! Mivel a 2-es szám vonzza a kapcsolatokat, nagyszerű lehetőség ez arra, hogy olyas valakivel találkozz, aki segít abban, hogy jobban érezhesd magad, akár romantikus értelemben, akár másként.

De ne feledd, szerető kapcsolatokat csak úgy építhetsz, ha először megtanulod önmagad szeretni és értékelni!


A 3-AS SZEMÉLYES ÉV SZÁM üzenete, adott éved életfeladata:

Ez a te éved! Nagyon kreatív időszak veszi kezdetét, amikor nem kell a jövő miatt aggódnod, hanem olyan életben lehet részed, amelynek minden percét élvezheted. Mi az, amit szépnek találsz önmagadban és az életedben? Mi az, ami boldoggá tesz? Használd a képzelőerődet, és álmodd meg, milyen életre vágysz. Ne arra koncentrálj, amid nincs, hanem arra figyelj, amiért hálás vagy, amit jól csinálsz. A 3-as szám a társasági energiákat jelenti, hogy olyan emberekkel veszed körül magad, akiknek a társaságában boldog vagy, jól érzed magad. Miket szeretsz csinálni? Tedd ezeket a dolgokat! Csodálatos emberekkel fogsz találkozni, és jól fogd érezni magad velük. Ez egy remek lehetőség arra is, hogy kiéld a kreativitásod, énekelj, táncolj, zenélj. Tégy bármit, ami kreatív önkifejezés! Mondd el az embereknek, hogyan érzed magad, mert az érzelmeknek ki kell jönniük. Mielőtt ez megteszed, keress olyan szavakat, melyek vidámak, inspirálóak, és kerüld a konfliktusgenerálást.

Mindig arra figyelj, ami szép benned, és másokban, és az életed napról napra jobbá válik!


A 4-ES SZEMÉLYES ÉV SZÁM üzenete, adott éved életfeladata:

Az elmúlt év kreatív energiái után ideje, hogy letedd az életed szilárd alapjait. Ezek a rezgések kétségeket is hoznak magukkal, például az otthonoddal, anyagiakkal, napi teendőiddel kapcsolatban. Ami most nagyon fontos lesz, az a jól szervezettség. Ebbe beletartozik az otthonod rendbetétele, vagy a mindennapi rutin kialakítása. Ez egy remek alkalom valamilyen új vállalkozás létrehozására, de természetesen itt is nagyon fontos, hogy odafigyelj a részletekre, a szerződésekre, a kisbetűs részletekre! Ha nagyobb kiadások várnak rád, lakást/házat, vagy autót veszel, akkor nagyon fontos, hogy erre megfelelően készülj rá. Készíts pénzügyi tervet, szabd meg magadnak, mennyit költhetsz. Ebben az évben a tested is több figyelmet igényel tőled is, így legyél nagyon fegyelmezett, mozogj és pihenj eleget. Ez lehet, hogy nagyon nagy butaságnak tűnik, de egyáltalán nem az. Az önfegyelem hosszútávon több szabadságot ad. Ennek segítségévek napról napra magabiztosabb és erősebb leszel. A fegyelem a családnak is jót tesz, mert az ezek az erőfeszítések hosszabb távon megtérülnek. Később nagyon hálás leszel magadnak, hogy képes voltál szigorú és fegyelmezett lenni.

Jövőd alapjait rakhatod le ebben az évben, figyelemre intő kétségeid terelgetése közepette.


AZ 5-ÖS SZEMÉLYES ÉV SZÁM üzenete, adott éved életfeladata:

Készülj fel egy igazán izgalmas évre! Ez az év szinte elrepül majd, mert annyi minden változik. A tavalyi kemény munkád megtérül, és remekül érezheted magad, csodás emberekkel találkozhatsz, és távoli helyekre juthatsz el. Az is lehet, hogy költözésre adod a fejed. Rengeteg időt töltesz majd társaságban, és egyre jobban érzed magad. Ha van valami az életedben, ami úgy érzed, hogy hátráltat, ideje, hogy lerázd magadról. Most lehetőséged nyílik a kalandra, váltsd hát meg hozzá a jegyet! Vagy iratkozz be végre arra a tanfolyamra, amire mindig is vágytál, vagy menj színházba arra a darabra, amit mindig is meg akartál nézni! Ha találsz magadnak egy új hobbit, amit csoportosan űzhetsz, az is remek választás! Ha bármilyen módon részese vagy a médiának, vagy mindig be szerettél volna odakerülni, akkor most ez is megvalósulhat. Ha az üzletedet szeretnéd fejleszteni, akkor most bármilyen fajta hirdetés busásan megtérül. Figyelj oda, hogy az érzéseid ne vegyék el az energiádat. Figyelj arra, hogy a szíved mélyén mi számodra a legfontosabb, és mindig hallgass a belső hangodra.

Lehet, hogy követsz majd el hibákat, de csak így tudsz tanulni, fejlődni.


A 6-OS SZEMÉLYES ÉV SZÁM üzenete, adott éved életfeladata:

Az egyensúly lesz a fő témája ennek az évnek! Az elmúlt év összes változása és izgalma után most ideje, hogy helyreállítsd a tested, lelked és szellemed egyensúlyát. Az otthonod és családod kapják most a legtöbb figyelmet. Ügyelj rá, hogy harmónia legyen körülötted. Figyelj oda arra is, ami körülvesz, a színekre, hangokra. Környezetedben hajtsd végre a szükséges változtatásokat, hogy még nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lehess. Az is elképzelhető, hogy külső megjelenésedet is harmonikusabbá varázsolod, veszel néhány új ruhát, frizurát változtatsz, így vonzóbbnak, szebbnek érezheted magad. Ha a harmóniára figyelsz ebben az évben, nem tévedhetsz. Ha van valamilyen egészségügyi problémád, akkor mindenképpen találj rá gyógymódot, legyen az fizikai, vagy érzelmi gond. A jóga, a tánc ideális mozgásformák arra, hogy fenntartsd az egyensúlyt tested és szellemed között. Ebben az évben adódhatnak új felelősségek is, különösen a családoddal kapcsolatban, így figyelj oda arra, hogy mindig legyen időd saját magadra is. Ha odafigyelsz magadra, jobban tudsz másoknak is segíteni. Élvezni fogod a szeretteiddel töltött időt ebben az évben, és ebbe a kis háziállatok is beletartoznak. Ha nincs párod, akkor a szerelem is rád találhat. Ha már van kapcsolatod, akkor tovább erősítheted a romantikát, ha a problémák helyett az együtt töltött időre koncentráltok.

Ha választási helyzetbe kerülsz ebben az évben, azt tedd, ami neked jó, és ne arra, hogy mások mit várnak tőled.


A 7-ES SZEMÉLYES ÉV SZÁM üzenete, adott éved életfeladata:

Ez a győzelem éve, amikor mestere lehetsz a spiritualitásnak, megtanulod uralni ösztöneidet és érzelmeidet! Szakítsd meg kicsit a mindennapi tevékenységeidet, így lenyugtathatod elméd és lelked. Figyelj oda azokra a dolgokra, amik jelentenek neked valamit, és céljaidat szolgálják. Ha teheted, menj a szabadba, mert ez az egész lényed feltölti. Különösen jót tesz ebben az évben a vízparti kikapcsolódás. Lehet, hogy úgy döntesz, elköltözöl egy olyan helyre, mely természet közelibb, de az biztos, hogy idén legalább egy rövid vakációt beiktatsz. Ha nem szoktál meditálni, itt az ideje, hogy kialakíts magadnak egy napi meditációt. Jó ötlet lenne a számodra, ha beiratkoznál egy olyan csoportba, ahol tanulhatsz a spiritualitásról. Ha szoktál írni, ebben az évben a legjobb munkád készíted el. Ebben az évben csak arra figyelj, hogy mit szeretnél elérni, és ne hagyd, hogy elragadjanak az érzelmeid. Ha valamikor is úgy érzed az év során, hogy a körülményeid, vagy az érzelmeid határoznak meg téged, a haragod, vagy az elkeseredésed, akkor vedd kézbe az irányítást az elméddel. Mindig próbáld meg globálisan látni a dolgokat, és ne vessz el a részletekben! Mindig kérdezd meg magadtól, hogy döntéseidet saját belső igazságod, vagy mások véleménye befolyásolja-e. Ebben az évben megtanulsz bízni önmagadban, ösztöneidben, és a továbblépésben. Ezek nagyon fontos erények lesznek a további életed során!

Irányítsd tudatosan az életed, és ne hagyd, hogy az események tegyék ezt!


A 8-AS SZEMÉLYES ÉV SZÁM üzenete, adott éved életfeladata:

Ideje előre lépned! Kemény munkádnak végre a gyümölcsét is élvezheted. Azzal, hogy egész múlt évben figyeltél önmagadra elérted, hogy ebben az évben cselekedhess. És ha teszel valamit, gondolkodj nagyban! Miket szeretsz csinálni? Figyelj oda a belső késztetésekre, azokra a dolgokra, amik izgalomba hoznak, melyek motiválnak. Hallgass az ösztöneidre! Úgy fogod érezni ebben az évben, hogy többre vagy képes, többre vágysz és több akarsz lenni. Ez egy nagyon jó dolog! Mik azok a dolgok, melyek boldoggá tettek, de félreraktad, elhalasztottad őket? Ne halogass tovább. Éld az életed úgy, hogy teljesnek érezd magad! Kövesd az álmaidat, és merj kockázatot vállalni! Ha úgy érzed, valami visszatart, az azért van, mert visszafogod önmagad, és a saját magadról kialakított képet. Ebben az évben kihasználhatod az erőd, a vezetői képességeidet, és ez az anyagiak terén is bőséget hoz majd a számodra. Ez az év sok kihívást tartogat, de ez csak annyit jelent, hogy jobban ki fogod tudni használni a képességeidet. Ha a párkapcsolatodban, vagy a munkahelyeden kell kicsit erőt fitogtatni, ne ijedj meg magadtól, mert nincs azzal semmi baj, hogy erős vagy.
Mindig kérdezd meg magadtól, hogy mit akarsz, és cselekedj e szerint!


A 9-ES SZEMÉLYES ÉV SZÁM üzenete, adott éved életfeladata:

Gratulálok! A 9 éves ciklusod végén jársz! Az utad során sok mindent tanultál. Vedd számba az elmúlt 8 év leckéit, mert ezt a tudást át kell adnod másoknak is. Idén azt fogod észrevenni, hogy nagyon sokan fordulnak hozzád tanácsért. Bízz magadban, és abban, hogy tudsz nekik segíteni. Lehet, hogy idén sokszor gondolsz majd a múltra, de ez csak amiatt van, mert abból merítesz tanácsokat mások számára. Ügyelj rá, hogy ne kapaszkodj a múltadba. Engedj el mindent, ami már nem szolgálja az érdekeid. Varrj el minden szálat az életed minden területén, és készülj fel az új ciklusra. Bocsáss meg annak, akinek meg kell bocsátanod, beleértve önmagadat is! Lehet, hogy idén több időt szeretnél majd egyedül tölteni, így jobban tudsz figyelni az intuícióidra.  Ez a befelé fordulás ideje, amikor számba veszed mindazt, amit elértél. Mindent jegyezz meg, ami jó az életedben. Rengeteg elismerést gyűjtöttél be, élvezd ki ebben az évben! Megérdemled!


Használd ki ezt az időt, mert a következő évben sok izgalom vár majd rád.

Ha pedig 11, 22 vagy 33 számok jönnének ki az összeadás során, az életfeladatod:

Bár a mesterszámok, a 11, 22 és a 33 sem részei a 9 éves ciklusnak, előfordulhat, hogy bizonyos években a számok egyike mégis dominánsabb lesz, mint a 2-es, 4-es vagy 6-os (a számok összege). Ez viszont már valóban reális önismeretet igényel! Azt javaslom ilyen esetben inkább neked, hogy ha a személyes év számod 11, 22  vagy 33 lett, akkor a 2-es, 4-es ill. a 6-os számon kívül mindenképp nézd meg azt is, mit üzen az 1-es, 2-es vagy a 3-as személyes évszám.

Shopping Basket