Vágykeltő bájolaj – Hogy készítsük el?

A szerelmi mágiák leggyakoribb és legegyszerűbb fajtája a szerelem felkeltése. Ezzel az egyszerű, otthon elvégezhető rituáléval lángra lobbantható a vágy, a szerelem!

Ha szeretnéd romantikusabbá, szerelemmel telibbé és szexuálisan túlfűtötté varázsolni a számodra fontos alkalmakat, akkor mindenképp használd ezt a bájolajat. Gátlásaitoktól megszabadulva, titkolt vágyaitok megélésével még erősebbé tehetitek vele a párkapcsolatotokat.

Akkor se keseredj el, ha nincs kedvesed, mert ennek a bájolajnak a mágikus ereje abban is a segítségedre lehet, hogy használatával sokkal nagyobb esélyed legyen a pártalálásban.

Ez a bájolaj kellő magabiztossággal ruház fel az ismerkedéshez, és még gátlásaidat is elfelejtheted. Ez a csáberő nem fogja hidegen hagyni a körülötted lévő emberek érzékeit sem, és az az illető, akit elég közel engedsz majd magadhoz buja vágyra lobban majd irántad!

Mielőtt bármilyen mágiába kezdesz, vagy varázsigét mondasz el, olvasd végig teljesen a mágia folyamatát. A rituálékat nagyon komolyan kell venni, és tisztelni kell! A mágia előkészítéséhez a legalkalmasabb időpont a Telehold. Az ekkor elkészült bájolajat ez után bármikor felhasználhatod, amikor csak a szükségét érzed.


A bájolaj recept hozzávalói:

  • 6 csepp rózsaolaj
  • 6 csepp szantálfa
  • 3 csepp ylang ylang
  • 3 csepp gyömbér
  • 2 csepp pacsuli
  • 2 csepp vanília olaj
  • 3 csepp rozmaring olaj
  • 3 csepp fahéj olaj
  • 10 ml hordozó olaj (mandula-,barackmag-,jojoba-,szőlőmag-,avokádóolaj )
  • sötét üveg, az olajokat fénytől elzárva kell tárolni
  • pipetta
  • 1 vörös tea mécses

Egy jó tanács: Ha bármelyik illóolaj számodra kellemetlen intuíciót/érzést sugall, azt hagyd ki! Ha allergiás vagy bármelyik illóolajra, azt szintén hagyd ki!


A szokásos módon hangolódj a rituáléra. Hallgathatsz közben zenét, gyújthatsz füstölőt, az a fontos, hogy olyan lelkiállapotba kerülj, hogy a kellő alkotóerőd minél jobban előjöjjön.
A gyertya miatt biztonságos helyet válassz a mágia elvégzéséhez.

Gyújtsd meg a vörös teamécsesed.

Az olajokat alaposan keverd össze, és add hozzá a 10ml hordozó olajhoz.

Vizualizálj, szinte éld át azokat a pillanatokat, amiket meg akarsz élni. Ahogy ezt egyre valóságosabbnak érzed, vedd kezedbe a bájolajad, és szép lassan, kevés mennyiséggel kend be vele magad: a fültöved, a csuklód, a tarkód, tested hajlatait.

Majd óvatosan 2 cseppet tegyél az olajkeverékből a teamécsesbe, és mond ezt:

„Ezen az éjszakán, ebben az órában előhívom az ősi erőt. Előhozom az érzéseket, melyeket oly jól titkolsz. Titkodat ma megosztod velem. A rejtett vágyak, fantáziák, szexuális rejtelmek feltárulnak előttem. Senkinek sem ártok ezzel, történjék hát meg.”

Meditálj, vizualizálj még tovább egy ideig, nézd a gyertya pislákoló fényét, és tudd, hogy szavaid meghallgattattak. Ha úgy érzed, hogy kész vagy rituáléval a legjobb tudásod szerint, akkor köszönd meg az Istene(i)dnek a segítséget.  Ha van rá lehetőséged, akkor várd meg, míg magától elalszik a mécsesed. Ha nincs, akkor arra figyelj, hogy a lángot ne fújd el!

Shopping Basket