frabato-magus-logo-vilagos
december 21, 2015

Válassz egy karácsonyfát és elárulok valamit rólad

Karácsonyfa...

Egy jelkép, ami a családi összejövetelt, szeretetet, és izgalmakat idézi. 

A fák feldíszítése is egyre látványosabb, színesebb lett az elmúlt évtizedekben, és manapság sokan egy, meghatározó, hangsúlyos szín dominanciájával ruházzák fel néha akár az egész házukat kívül-belül. Ezt néha az aktuális divatirányzat is befolyásolja, de szerintem a belső hangra hallgatva, a kiválasztott szín, sokat elárul a döntést hozó személy karakteréről. 

 

Lehet hogy Te is hoztál már ilyen döntést, de ha nem, akkor most anyagi kiadás nélkül megteheted, és megtudhatsz ismét valamit magadról!

 

Zöld fa

valassz egy karacsonyfat zold

Ha a természetes, hagyományos zöld díszítésű fát választottad, az biztosra mondható rólad, hogy különleges kapcsolatban vagy a természettel. Szüksége van a lelkednek rá! Legyen az egy kertészkedéssel töltött nap, vagy kirándulás a szabadban, kedvenc időtöltésed mindig valahogyan kapcsolódik az anyatermészethez. Nem szereted a káoszt évközben sem, de az ünnepi, nagy családi napokon sem engeded ezt el, ilyenkor is mindig törekszel a rendre, és a jól szervezettségre. Ezért nagyon jól osztod be az idődet, és képes vagy a legdurvább helyzetekben is improvizálni. Amik valljuk be, ezekben a meghitt napokban is gyakran előfordulnak. Az év teljes időszakára is elmondható, hogy képes vagy arra, hogy a feladatok között meglásd a legfontosabb tennivalót. Otthonodban is és a munkahelyeden is.  Ennek eredményeképp ritkán kerülsz olyan helyzetben, hogy meg tudjanak izzasztani a hozzád közelállók, vagy munkatársaid. Környezettudatosan élsz. Képes vagy nagyban gondolkozni, a teljes képet látni. Szeretett családtagjaid is elismerik tisztánlátásodat, világos gondolkodásodat, objektivitásodat. Ezekben a napokban bőven lesz alkalmad segítséget nyújtani képességeiddel még a régen látott szeretett családtagjaidnak, rokonaidnak is. Boldog karácsonyt Neked!

Frabato

Sárga fa

valassz egy karacsonyfat sarga

Ha a sárga díszítésű fát választottad, az biztosra mondható rólad, hogy egy nagyon pozitív személy vagy, és ezzel az állandó pozitív hozzáállásoddal, mindig képes vagy meglátni az élet napos oldalát, még a feszült ünnepek előtti napokban is. Bármennyien is tülekedhetnek ajándék vásárlás közben körülötted, téged nem zavarnak, mert te csak az örömmel és boldogsággal teli napokra gondolsz. Sőt, képes vagy a belőled sugárzó optimizmusoddal szinte átvarázsolni a körülötted zsizsegő agyonfeszült emberek gondolatait is! Mert a Te poharad mindig félig tele van, az üres felével nem is foglalkozol. Rokonaid, barátaid örömmel keresnek fel ezekben a napokban téged. Impulzív személyiséged kifizetődő, és sokan egy-egy aprósággal meg is lepnek kifejezve szeretetüket, míg mások határozatlanságukkal, hogy mivel is ajándékozzák meg a számukra fontos embereket, segítséget kérnek. Spontaneitásoddal és akaraterőddel minden akadályt képes vagy áthidalni az év végi zsúfolt napokban is. Akik jól ismernek téged, azok boldog, szerethető, élénk fantáziájú, intellektuális embernek tartanak. Boldog karácsonyt Neked! 

Frabato 

Piros fa

valassz egy karacsonyfat piros

Ha a pirosra díszített fát választottad, az biztosra mondható rólad, hogy nagyon tudatos ember vagy, mindig a jelenben élsz, és tisztában vagy azzal, hogy mi zajlik körülötted. Olyan energiát sugárzol magadból, hogy amint belépsz bárhová, mint mostanában a rohanós, zsúfolt, bevásárló üzletekbe, mindenki rögtön észreveszi, hogy ott vagy, és még az eladó is segítségedre siet. Nyitott személyiség vagy, szeretsz a központban lenni, és ha valaki a segítségedet kéri a saját bevásárlásod közben, szívesen állsz rendelkezésére. Amikor szeretsz, akkor nagyon szeretsz. Ha valaki megbánt, akkor nem köntörfalazol, egyből a szemébe mondod, hogy hogyan érzel, és hogy miért. És ez nincs másként a szeretett ünnepén sem. Nem az a típus vagy, aki megtartja magának a nemtetszését, vagy sérelmeit. Nem is nagyon tudsz semmit magadban tartogatni. Persze azért ezekben a napokban képes vagy elszámolni 10-ig mielőtt kimondanád amit akarsz, és még ez idő alatt képes vagy meghozni azt a döntést is, bölcs maradj. Született vezető alkat vagy, és könnyen elnyered mások elismerését, tiszteletét, így nem meglepő, hogy munkatársaid is meglepnek egy-egy aprósággal ezekben a napokban. Boldog karácsonyt Neked!                Frabato 

Kék fa

valassz egy karacsonyfat kek

Ha a kék díszítésű fát választottad, az biztosra mondható rólad, hogy számodra a család és a legközelebbi barátok a legfontosabbak. Mindig mások igényeit helyezed az előtérbe, mert szeretsz másokért tenni. Karitatív belső igényedet is kiéled ezekben a napokban, olyan embereknek is segítesz, ha csak apró dolgokkal vagy cselekedetekkel, akiket nem is ismersz. Jó érzéked van a rend megtartásához, ezért nem okoz gondot számodra mikor az otthonod „átjáró házzá” válik az ünnepi napokban. Sokan kikérik a segítséged ha az ajándékaik megvásárlása közben tanácstalanná válnak, ekkor te azt gondolod, hogy nem biztos hogy neked kellene döntést hoznod ebben a személyes témában, de mivel téged mindenki megbízhatónak tart, és tudják, hogy olyan rejtélyes képességgel rendelkezel, hogy minden apróságra emlékszel, kimondott kívánságokra, másokkal kapcsolatban a legapróbb részleteket is memorizálsz, ezért igenis jó tanáccsal tudsz szolgálni. A környezetedben lévő emberek melegszívűnek, barátságosnak és megnyerőnek tartanak, és ezekben a napokban sok- sok üzenetet, hívást, apróságot és szeretet gyűjtesz be, mert megérdemled. Boldog karácsonyt neked!

Frabato

Lila fa

valassz egy karacsonyfat lila

Ha a lila díszítésű fát választottad, az biztosan elmondható rólad, hogy egy nagyon intuitív személyiség vagy. Mindenkihez beszél egy kis belső hang, de a tiéd mindig nagyon beszédes, és tiszta. A tapasztalataid megtanítottak arra, hogy hallgass erre a belső hangra, mert bebizonyosodott, hogy az esetek döntő többségében igaza van. Nincs szükséged mások segítségét kérni a karácsonyi ajándékok kiválasztásában, mert amit választasz, azzal mindig mindenkinek a legnagyobb boldogságot okozod. Karizmatikus személyiség vagy, és mágnesként vonzod az embereket. Gyakran érzel meg előre dolgokat, és az emberek oda vannak szellemiségedért.
Kreativitásod is egyedi, amit most az ünnepi napokra mesteri szinten ki is élhetsz, és mindenki aki hozzád érkezik, ámulva figyeli igényes ötleteidet. Ez a saját különlegességed már önmagában boldoggá tesz téged, jól érzed magad otthon, de a visszajelzések újabb inspiráló hatással vannak rád, és évről évre egyre csodásabbá teszed a lakásod. Ha úgy alakul, hogy nem nagy családi körben töltöd az ünnepeket, nem omlassz össze, mert jól érted a rokon lelkeket, akik mindig mindent fordítva csinálnak, mint mások. Boldog karácsonyt Neked!

Frabato

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram