frabato-magus-logo-vilagos
április 19, 2016

Válassz egy kristályt, és elárulok valamit az aurádról!

Az ősi kínai orvoslásban ezt a komplex, kifinomult rendszert hitték, és használják, hogy olyan színeket kell viselnünk, melyek pótolják kompexitásunk, auránk hiányosságait! Auránk hiányosságait a jó önismerettel rendelkezők már ösztönösen tudják kiküszöbölni: például, ha mindig feketét viselünk, akkor ellensúlyozzuk a (kínai) víz elem auránkból hiányzó részét.              

 Vajon a Te aurádnak van hiányossága? Most megtudhatod!                             Sokféle teszt létezik, melyből kiderül, hogy aurádnak mely elemből van szüksége pótlásra, egyet most megosztok veled!

Egyik ilyen módszer, ha most:  választasz egyet a 6 mágikus kristály közül.      A mágikus körökben úgy tartjuk, hogy a kő kapcsolatba lép energiaszintünkkel, auránkkal, és segít energiaszintünk gyógyulásában, vagy különböző helyzetekhez való alkalmazkodásában. Továbbá a különböző asztrológiai jegyekhez is tartoznak kristályok és drágakövek, melyekkel ellensúlyozni lehet a tipikus hiányosságokat!

 

Mit kell tenned? Nagyon egyszerű: 

1. lépés:   Próbáld meg kitisztítani az elméd, ne gondolj semmire…. 

2. lépés:   Melyik kristály vonz leginkább? Válassz 1-et! 

 

valassz egy kristalyt es elarulok valamit auradrol

 

1. Rubint

Ha a rubint választottad, akkor szenvedélyre van szükség most az életedben! A chi szintedet kicsit stimulálni kell, mert az elmúlt hónapokban sok energiát veszítettél. Van valaki, vagy valami, ami leszívja az energiád? A rubint segít visszanyerni önbizalmat, és újra erőssé tesz.  

A rubint remek kő arra is, hogy távol tartsa a negatív erőket, és növeli az energiaszintet, az aurád harmóniáját. Korábban úgy tartották, hogy a rubint meg tudja emelni a testhőmérsékletet, így az élet velejét szimbolizálja. Ez a kő a szexualitást is rendbe tudja tenni.  

 

2. Achát

Ha az achátot választottad, akkor lehet, hogy érdemes lenne felelevenítened a természettel való kapcsolatodat. Régen úgy tartották, hogy ha egy achátot temetünk a földbe, azzal azt a helyet azonnal mágikussá varázsoljuk. Talán éppen erre van MOST szükséged, visszaadni a reményt az életedbe! Talán kétségeid vannak, és szükséged van az emlékeztetőre, hogy a világ igenis egy csoda, és a csoda benne te magad vagy!  

Az achát arról is híres, hogy segít kapcsolatot teremteni a magasabb szintű tudatunkkal. Elvesztetted a hited? Ezt hozza helyre az achát! Az achát a bátorságodat is visszaadja! 

 

3.Türkiz

Ha a türkizt választottad, akkor mostanában elhanyagoltad magad, és hagytad szétesni a dolgokat, mert stresszel téged egy egészségtelen élethelyzet. A türkiz kiváló gyógyító képességekkel rendelkezik, és erősíti, helyreállítja az energiaszintet, az aurád épségét.  Sok ősi, amerikai törzsben a gyógyítók hordták, mert úgy hitték, fokozza a gyógyító erejüket.  

Ha a türkizt választottad, akkor lehet, hogy növelni szeretnéd a vonzerődet. Sokan esküsznek rá, hogy a türkiz ragyogóvá teszi megjelenésüket. 

 

4. Holdkő

Ha a holdkövet választottad, akkor van valami, ami már régóta nyomaszt, amit el kellene engedned. A holdkő úgy működik, mint egy mágikus híd az érzelmeidhez, így segít azokat az érzéseket felszínre hozni, felszabadítani, melyeket titkolni, rejtegetni szeretnénk. 

A holdkő segít felvenni a harcot az álmatlansággal szemben, mert segít önmagunk elfogadásában, és önbizalmunk visszanyerésében, auránk helyreállításában. Abban is segítségünkre lehet, hogy kapcsolatba lépjünk a bennünk rejlő istennővel, és szükségleteinket, reményeinket elégítsük ki segítségével. 

 

5. Obszidián

Ha ezt a követ választottad, akkor energiáid, aurád rendezése most a legfontosabb feladat. Az obszidián az egyik leginkább földelemhez közeli kő, sötét színe miatt a Szaturnuszhoz is kötik. Érdemes lenne az életed felett kicsit elmerengeni, és azon gondolkodni, miként tehetnéd jobbá. 

Ha stresszes időszakon mentél át, akkor most mártózz meg az obszidián segítségével az istenek energiájában, és töltekezz! 

 

6. Ametiszt

Ha az ametisztet választottad, akkor aurádnak szüksége van egy kis friss, mágikus szellőre. Olyan világban élünk, melyben sok különféle zavaró hatás éri érzékeinket és mágikus erőnket. Az ametiszt segít higgadtnak maradni, és megtartani mindazt, ami fontos számunkra. Segíti képzelőerőnket és kreativitásunkat.

Az ametiszt megvéd a rossz energiáktól, és hatásoktól. Ezen felül rásegít az intuíciónkra, és nyitottá tesz az isteni, határtalan szeretet iránt. < /strong>

 

Ha tetszett ez a kristályos játék, akkor egy korábbi játékommal   (katt ide) is megtudhatsz valamit magadról! 

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram