Válassz egy kristályt, és elárulok valamit rólad

A spirituális világban úgy tartjuk, hogy a különböző kristályok felturbózhatják és gyógyíthatják az energiaszintünket, auránkat, illetve minden asztrológiai jegyhez is tartoznak kövek, melyekkel a jegyek hiányosságait lehet ellensúlyozni. 
Most egy olyan játékra hívlak, melyből saját tulajdonságaidra ismerhetsz rá!        
Csak válassz egy kristályt és elárulok valamit rólad!                  


 
Mit kell tenned? Nagyon egyszerű:
1. lépés: csendesítsd le elméd, szünjön meg a külvilág…
2. Melyik kristály vonz a leginkább? Hallgass az első megérzésedre, saját intuíciódra! Válassz 1-et! 
 

1. Kék topáz
Ha a kék topázt választottad, nyugodt vagy, összeszedett, és gyakran befelé forduló, élvezed a csendes pillanatokat az életben. Erős, nyugalmat árasztó energiáid vannak, és kifogástalan a kommunikációs képességed. Ezek a képességek egy napon még nagyon jól fognak jönni.
 
2. Rózsaszín turmalin
Ha a rózsaszín turmalint választottad, akkor érzékeny ember vagy és együtt érző. Őszinte vagy, és frissítően hatsz másokra. Ez nem azt jelenti, hogy könnyű eset vagy. Ha elkap a hév, a környezeted vigyázzon veled! 
 
3. Citrin
Ha a citrin a te köved, kreatív vagy, melegszívű és kedves. A citrin spirituszt és frissességet jelent. Ha ez a te köved, akkro szereted a csapatmunkát, és mindig látod a napfényt a felhők mögött. 
 
4. Ametiszt
Vibráló vagy, és eszes, ha az ametiszt a te köved. Az erő és a becsület a minden az életedben. Semmi sem állhat az utadba. remek szülő vagy, de azért ne felejts el néha szórakozni is! 
 
5. Olivin
Ha az olivint választottad, kíváncsi a természeted, és vonzod a vidámságot. Az olivin misztikus és ritka, akárcsak te. Kiismerhetetlen vagy, titokzatos, és ez mindenkit izgalomba hoz körülötted. 
 
6. Rubin
Ha a rubint választottad, akkor szenvedélyes vagy, intenzív, és élettel teli. Mindig történik valami körülötted, és felkavarod az állóvizet. Tele vagy energiával, és ha küzdesz valakivel, jaj a másik félnek. 
 
7. Gyémánt
Ha a gyémánton akadt meg a szemed, erős vagy, határozott, és büszke. Erőt adsz a körülötted lévőknek. A gyémánt maga „törhetetlent”, „vadat” jelent. Bátor és merész vagy. Lehet, hogy új kalandok várnak rád. 
 
8. Akvamarin
Ha az akvamarin keltette fel az érdeklődésed, akkor te egy együtt érző ember vagy.  Kalandos a természeted, Ha mostanában unatkoztál, most valami új, szórakoztató dolog vár rád. 
 
9. Tanzanit
Ha a tanzanitot találtad a legvonzóbbnak, akkor érzéki vagy és szenvedélyes. Olyan erős aurád van, melynek szeretnek a közelében lenni az emberek. Ha ez a te köved, akkor mindig hallgass az ösztöneidre, mert azok általában nem csapnak be.  
 
10. Gyöngy
Ha a gyöngyre tetted le a voksod, akkor méltóságteljes vagy és büszke. Bölcs vagy, segítő szándékú, és tiszta lelkű- Nyugodt a természeted, kedves vagy, és mindig átgondolod azt, amit mondasz. A gyöngy egy átalakulás időszakát is jelenti. 
 
Ha tetszett egy a kristályos játék, akkor ezzel a teszttel (katt ide) pedig arról tudhatsz meg infót, hogy aurád hiányosságait milyen kristállyal ellensúlyozd!

Shopping Basket