frabato-magus-logo-vilagos
június 23, 2015

Válassz, hova utaznál, és elárulok valamit rólad

Hova utaznál a legszívesebben? Hol tudnál a leginkább feltöltődni? Vagy akár az egész életedet leélni? Nézd meg jól a képeket, képzeld oda magad, és dönts jó érzésed szerint. Ha döntöttél, görgess lejjebb, és megtudatod, mit jelent az általad választott kép.

 

hova utaznal frabato

 

1. kép: Az elfogadás képét választottad. 

A békességet,  a természetes szépséget és a nyugalmat részesíted előnyben. Az utat is tudod értékelni, nemcsak a végcélt. Nagyon könnyen adod át magad az eseményeknek. Az energiákat mindig stabilan megtartod magad körül, és kerülöd a felesleges drámákat.

 

2. kép: Az izgalmat választottad.

 Mindig a jövőn jár az eszed. Nagyon impulzív vagy, szeretsz új dolgokat kipróbálni, de ezekből mindig levonod a megfelelő tanulságot. Lázadó típus vagy, de csak annyira, hogy mások csodálattal és elismeréssel tekintenek rád. Soha nem pazarolod felesleges dolgokra az idődet.

 

3. kép:  A privát szférát választottad. 

Ez azt jelenti, hogyha elmész valahová, egy buliba, utazásra, akkor inkább egyedül szeretsz menni, mert nincs kedved senkit szórakoztatni. Szereted a barátaidat, de szükséged van a személyes térre, mert csak így tudsz töltődni. Nagyon jól elvagy egyedül is.

 

4. kép:  A szabadság útját választottad. 

Rengeteg térre van szükséged, és mindig a saját utadat akarod járni, mely nagyon fontos a számodra. Ha valamilyen probléma adódik, te vagy az a típusú ember, aki először többféle megoldást keres, és csak az után ugrik bele a dolgokba. Nagyon kitartó típus vagy, de figyelj arra is, hogy élvezd az életet.

 

5. kép: Vibráló vagy és élettel teli.

Folyamatosan szükséged van az izgalomra. Az unalom a legfőbb ellenséged, így mindig keresed a kalandot, és új dolgokat szeretnél tanulni. A tanulás és a dolgok megkérdőjelezése az életed.

 

6. kép: A magány képét választottad. 

A csend, és a befelé fordulás áll közel a szívedhez. Szívesen töltöd legjobb barátoddal az idődet, és nem igazán keresel új barátokat. Mély gondolkodású ember vagy, aki szeret a dolgok mögé nézni, és megérteni azokat. Befogadod az új dolgokat, és az élethosszig tartó tanulás a te utad.

 

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram