frabato-magus-logo-vilagos

Fekete és Fehérmágia

Fekete

A fekete mágiától nem szabad félni! A fekete mágia nem valamilyen sötét, démoni dolog, amitől jobb, ha távol tartja magát az ember. A pentagram öt ága az 5 elemet jelképezi (tűz, víz, föld, levegő és energia), minden ág az egészből 20%-ot tesz ki.

Fehér

A fehér mágia során az elemeket mindig egyenlő arányban használjuk, míg a fekete mágia során az elemek egyensúlyát eltoljuk az egyik elem javára attól függően, hogy a mágiával mit szeretnénk elérni. 

A fekete mágiához hozzátartoznak a woodoo szertartások is, melyet magam is szoktam alkalmazni. A woodoo szertartásokat tilos házilagosan, szakértelem nélkül elvégezni, mert egy rosszul végzet szertartás komoly bajokat okozhat. Megfelelő kézben a jól elvégzett woodoo szertartás sok problémára nyújt megoldást, de ehhez mindenképpen szakemberhez kell fordulni!

Gyakorlati síkon a fekete mágia például védelmi varázslatokat tartalmaz, mely távol tartja tőlünk a negatív energiákat. Ezen kívül használható a fekete mágia két ember közötti szimpátia megteremtésére, mely segítségünkre lehet egy állás megpályázásánál, egy szerelmi kapcsolat alakulása során, és az élet még sok más területén.

Elméleti síkon a fekete mágia alkalmazása már szellemi vezetőt igényel, hiszen ez az a sík ahol be tudunk avatkozni mások sorsának alakulásába, illetve befolyásolhatjuk az olyan történéseket, melyek ránk vonatkoznak ugyan, de harmadik személytől függenek (pl. pénz mágia, siker mágia).

A fekete mágia legmagasabb szintje az, amit csak a leggyakorlottabbak, és adottsággal rendelkezők tudnak művelni. Itt már minden az elmében zajlik, nem használunk hozzá eszközöket. Ezzel a módszerrel tudjuk az olyan dolgokat befolyásolni, késleltetni mely valóban a legfelsőbb erők kezében van, úgy, mint egészség, élet, vagy halál.(állat áldozatok különleges szertartások)

Összegezve tehát a fekete mágia és annak eszközei a megfelelő kézben sok problémára kínál megoldást. A folyamatát nem úgy éljük meg, mint egy orvosi beavatkozásnak, melynek történései lekövethetők. A fekete mágia a szellem szintjén működik, a folyamat maga nem, de eredménye annál inkább kézzel fogható!

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2023 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram