Frabato ősi mágus – Bemutatkozó
FRABATO: MAGAMRÓL NÉHÁNY SZÓBAN

Már gyermekként ráébredtem, hogy rendelkezem olyan képességgel, amivel mások nem.
Megérzek, látok dolgokat más emberekkel kapcsolatban a jövőjükről és a múltjukról egyaránt. Serdülő koromban egyre jobban foglalkoztatott a kérdés, hogyan tudnám e képességemet kamatoztatni, hogy amit másokkal kapcsolatban látok és érzek, azt a javukra tudjam fordítani, segíteni tudjak másokon.

Ettől kezdve hosszas tanulási folyamat indult el, hogy a képességet és a tudást együttesen használhassam oly módon, hogy a közbenjárásommal minél hatásosabban segítsek embertársaimnak abban, hogy visszavegyék jövőjük felett az irányítást.

Mert nem mindegy, hogy csak ismerjük a jövőt, vagy irányítjuk is azt.


Az áttörést a 2004-es év hozta, amikor Guiness jóslás rekordot állítottam fel. Televíziós szereplések, újságcikkek, cikksorozatok, rádió interjúk követték a rekordot, s a megkeresések mind a mai napig tartanak, így képességeimet, és az érzékszerveinkkel felfoghatatlan világot széles körben megismerték az emberek. Ennek köszönhetően a mágia a hivatásommá vált. Elsősorban szerelmi problémákkal fordulnak hozzám az emberek, hiszen a társ mindenki számára nagyon fontos, és ha az életnek ez a területe nincs rendben, az sajnos kihatással lehet más területekre is.

 

Célom a testi-lelki harmónia, a családi béke megteremtése, újra teremtése, hogy aki hozzám betér, boldogabb emberként távozzon.


Budapest belvárosában, kellemes meghitt körülmények között várom vendégeimet saját stúdiómban, egy olyan helyen, ahol nyugodt környezetben tárhatják fel előttem legbensőbb érzéseiket, legféltettebb titkaikat, és ahonnan kilépve biztosak lehetnek abban, hogy titkaik stúdióm falai között mások elől örökre rejtve maradnak.

A problémák megoldásához mindig nagyon fontos a hozzám forduló bizalma és eltökéltsége, mert én az utat meg tudom mutatni, de a saját útján mindenki maga jár.

Gyere el hozzám bátran, és közösen megtaláljuk a Te problémádra is a megoldást!

SZOLGÁLTATÁSAIM:
SZERELMI KÖTÉS ÉS OLDÁS: 

Ha elhagyott a szerelmed, vagy reménytelenül vágyódsz valaki után, esetleg egy rossz kapcsolatnak szeretnél pontot tenni a végére, akkor a szerelmi kötés-oldás megoldást nyújthat problémádra.

RONTÁSLEVÉTEL 

Ha úgy érzed, soha, semmi sem sikerül, egy csapásra elhagyott a szerelmed, elvesztetted a munkád, csupa rossz dolog történik veled, akkor elehet, hogy rontás van rajtad. A mágiát a hozzá nem értők, vagy tisztátalan lelkületűek rossz célra is használhatják, így képesek ártani másoknak. Ez a mások által okozott szerencsétlenség, vagyis rontás azonban megfelelő eszközökkel feloldható.

MÁGIA

A mágia sok problémára jelenthet megoldást. Kérje az ország legismertebb mágusa, Frabato segítségét, hogy megoldódjanak gondjai! Szolgáltatások: szerelmi mágia, sikermágia, egészségmágia, pénzmágia, rontáslevétel, kártyajóslás, tenyérjóslás. Budapest belvárosában, kellemes környezetben.

JÓSLÁS

Ha kíváncsi vagy, mit rejt számodra a jövő, bátran fordulj hozzám! Gyermekkoromtól kezdve vannak a jövőre vetülő megérzéseim másokkal kapcsolatban, amik akkor is elérnek engem, ha egy magasabb energiaszinttel rendelkező ember elmegy mellettem az utcán. A személyes találkozó, beszélgetés során ezek a megérzések felerősödnek, és sok olyat érzek, „tudok” rólad, ami elsőre meglepetést okozhat.

Cím: 1065, Budapest, Podmaniczky u 16. fszt. (kaputelefon: 4-es) Tel.: +36 20 974 89 22

MEGKÖZELÍTÉS: 

Autóval a Teréz körút felől. A parkolás az utcában fizetős!
Vonattal: A Nyugati Pályaudvartól nagyjából 5-6 percre taláható irodám. A térképeket nehézkesen kezelők is könnyen megtalálhatnak, mert a pályaudvartól könnyű hozzám eljutni. 
Tömegközlekedéssel:
Villamos: 4-es vagy 6-os villamossal a Nyugati téri megállónál kell leszállni.
Trolibusz: 73-as, vagy 76-os trolibusz Teréz körúti megálló
Metro: 3-as metro Nyugati téri megálló

ÜZENET FRABATO-NAK 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Név