Jóslás

Jövő

Ha kíváncsi vagy, mit rejt számodra a jövő, bátran fordulj hozzám! Gyermekkoromtól kezdve vannak a jövőre vetülő megérzéseim másokkal kapcsolatban, amik akkor is elérnek engem, ha egy magasabb energiaszinttel rendelkező ember elmegy mellettem az utcán. A személyes találkozó, beszélgetés során ezek a megérzések felerősödnek, és sok olyat érzek, „tudok” rólad, ami elsőre meglepetést okozhat.

Ezeket a megérzéseket egészítem ki olyan eszközökkel, mint a cigány kártyával, a tarot kártyával, a tenyér jóslással, és hasonló eljárásokkal.

Hogy nálad éppen melyik eszközt fogom használni, attól függ, hogy milyen problémával fordulsz hozzám.

A tenyér jóslás, tenyér elemzés során kapok az életedről egy átfogó képet. Kiderül számomra, hogy a múltadban milyen események következtek be, melyek hatással vannak a jelenedre, és akár a jövődre is. A tenyér árulkodik sorsunkról, azonban amit a jövőnkről mond, nincs kőbe vésve, lehet rajta változtatni. Kijelölt karmánk több út kacskaringós szövevénye, melyek irányát akaratunkkal, és a mágia eszközeivel tudjuk befolyásolni. Ha úgy látod, megtörik valahol az életvonalad, vagy túl rövid, ne ijedj meg, ez még önmagában nem jelent semmit. A blokkokat fel lehet oldani, az akadályokon megfelelő technikákkal túl lehet jutni.

 

cigány kártya, vagy tarot kártya jóslás szinte minden esetben segít kikristályosítani a képet, amit energiáidból és a tenyeredből kiolvasok. A kártya nem csak a múltat árulja el számomra, hanem abban is útmutatást nyújt, hogy a jövőben milyen irányba haladj tovább. Elárulja gyengeségeidet, hibáidat, de megmutatja pozitív, szerethető tulajdonságaidat is. A kártya jóslás segít elindulni azon az úton, mely problémáid megoldása felé vezet.

 

A jóslásnak még számtalan technikáját használom a fent említett alapvető eszközökön kívül.
A jóslás mágiához köthető eszközei azonban mindig személyre szabottak, és használatuk függ az adott helyzettől, problémától.

Kapcsolatfelvétel

Kérj személyes találkozót Frabato-tól!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Név
Shopping Basket