frabato-magus-logo-vilagos

KártyaJóslás

Jövő

A kártya, az egyik legnépszerűbb jóslási eszköz, aminek számos fajtája van.
A jóslás nagyon kedvelt formája a cigány kártya, és a tarot kártya. A cigány kártyával, a közeli jövőt lehet megjósolni, s mint nevéből is kiderül, a cigányok tették ismertté Európában. Rengetegen jósolnak cigány kártyából, mert a szimbólumrendszere könnyebben érthetőbb, mint a tarotté. Viszont ehhez a kártyához is sokat kell tanulni, mert kontárkézben nem ad megfelelő, igaz választ a kérdésekre. A tarot kártya eredetét homály fedi. Egyesek szerint Indiából, mások szerint Egyiptomból való, ahol már évezredekkel ezelőtt használták a hieroglifákat. A legrégibb pakli, ami fennmaradt, 1390-ből való. Az egyiptomi "tar", ösvényt jelent, a "ro" pedig királyit. A két szóból megérthetjük a tarot kártya célját, ami nem más, mint útmutatás, a helyes ösvény megtalálására, a legfelsőbb tudás birtokában. Hermész Triszmegisztoszt tartják a tarot szülőatyjának, aki a hermetika elméletét is megalkotta, az Ókori Egyiptomban. A tarot kártya szimbólumrendszere igen összetett, kevesen tudják ezért értelmezni a lapokat. A jóslás tarot kártyából csakis szakavatott kéz által kirakva hiteles.
A négy szimbólum az elemi erőket jelenti: a kardok a levegőt, a botok a tüzet, az érmék a földet, a kelyhek a vizet. A kardok a problémákkal állnak összefüggésben, a kelyhek a boldogsággal és a szerelemmel, a botok a bátorsággal és a sikerrel, az érmék a hivatással és az anyagi helyzettel. Nem csak jó híreket hallhatunk kártyajósláskor, azonban azt ne feledje, hogy minden ember szabad akarattal rendelkezik és el tudja kerülni adott esetben a komolyabb bajokat, ha előre tud róluk.
Hosszú évek kemény munkájával értem el a mesteri szintet ebből a tudományágból. Csalhatatlanul érzek rá a lapok jelentésére, amikor a jósoltató kérdésére adja a választ. Bármilyen választ is kapsz a kártyádtól, jusson eszede Disraeli híres mondása: "Az ember nem a körülmények teremtménye. A körülmények az ember teremtményei"
A Nagy Arkánum lapjainak száma megegyezik, a héber ABC betűinek számával, és az Élet Fája 22 útjával is kapcsolatban áll. Ami még érdekesség, hogy a Nagy Arkánum lapjait, hozzá lehet rendelni, a 10 uralmi bolygóhoz és a 12 csillagjegyhez. Például, a Mágushoz a Hold bolygót, a Bolondhoz a Halak csillagjegyet.
kártyajóslás

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2023 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram