Szellemidézés – Frabato

Szellemek – szellemidézés

A szellemidézés a legkényesebb és legvitatottabb téma az ezoterika, mágia világában. Ha elveszítünk egy általunk szeretett személyt, fájdalmat érzünk, és tudni akarjuk a miérteket, főleg akkor, ha a halál körülményei nem mindennapiak, vagy fiatal emberről van szó.

Fontos, hogy mindenki tudja, akit e téma foglalkoztat, fizikai testünk és lelkünk nem egy és ugyanaz!
Ha a fizikai test el is hagyja a lelket, attól a lélek még tovább él. A halál annak a léleknek, akinek fizikai teste eltávozik nem rossz, ez csak a hozzátartozóknak jelent hatalmas fájdalmat. Szeretnének még egyszer utoljára beszélni szerettükkel, feltenni neki kérdéseiket.

Óva intek mindenkit attól, hogy házilagos szellemidézésbe fogjanak!

A szellemidézés nagyon veszélyes lehet, mert a szeánsz során nem lehet tudni, hogy milyen erősségű és szándékú szellemet sikerül megidézni. Sajnos saját tapasztalatom, hogy egy szellemidézést követően mindenki meghalt, aki a szeánszban részt vett, mert egy nagyon erős szellemet idéztek meg, aki fizikai testük energiáit szipolyozta ki.

A klasszikus értelemben vett szellemidézést csak és kizárólag indokolt esetben vállalom, ha a haláleset bűntény következménye, vagy az elhunyt személy testének holléte ismeretlen.
Az elhunyt személyek hozzátartozóinak abban tudok segíteni, hogy választ kapjanak miértjeikre.

A személyes találkozónkra hozz magaddal egy fényképet, személyes tárgyat elhunyt rokonodról, barátodról és választ kaphatsz azokra a kérdésekre, melyek nyugtalanítanak az ő földi és túlvilági létével kapcsolatban.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Kérj személyes találkozót Frabato-tól!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Név