frabato-magus-logo-vilagos

Ez az online kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat 5 témakörben. Nem döntést hoz helyetted, csupán csak tanácsot kapsz általa. Ha rábízod magad az intuíciódra, és megkapod a választott lapod üzenetét, tudni fogod mit kell tenned. Csak próbálj meg pár percre magadra figyelni, és pontosan fogalmazz meg magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésedet mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy aztán majd értelmezni tudd a kapott válaszod! Ha pontosan megfogalmaztad a kérdésed, jósolj magadnak!

Ez az online kártyajáték egy általános képet ad a jövődről.

A Bolond


A bolond mindig valamilyen újdonságot jelöl, valamint tisztaságot, gyermeki nyíltszívűséget. Általában pozitív kártyaként kell értelmezni azzal a fenntartással, hogy biztosan arrafelé figyelünk-e, amerre megyünk.  


Általános leírás a kártyáról

Ez a lap új kezdetet jelöl, melynek mélyebb spirituális értelme van (pl.: meditálni kezdünk) vagy egy új kapcsolatba vágunk bele. A Bolond mindig friss kezdetet jelent.


Anyagi-siker jóslat

Mások nem értik, vagy nem támogatják ötleteidet, vagy kezdeményezéseidet, de ha biztos vagy a dolgodban, csak haladj tovább utadon, és próbáld megértetni céljaidat. Néha ez a lap jelenthet egy új állást, vagy azt, hogy érdemes saját vállalkozásba fognod.

A Bolond lapja az anyagiakra nézve rendkívül pozitív jelentéssel bír. Bevétel növekedésre számíthatsz, sőt azt is jelenti, mindegy hogy, anyagilag mi történik, mert minden helyzetből ki tudsz kecmeregni. Bízz magadban, dolgozz keményen, és pénzügyi helyzeted jobban alakul, mint amire számítasz.


A Császárnő


A császárnő a női erőt jelképezi, a megfoghatatlan, misztikus, termékeny és vonzó nőt. Késztetést jelent arra, hogy legyünk kapcsolatban női oldalunkkal, hallgassunk megérzéseinkre, adjunk teret érzelmeinknek, szenvedélyünknek. A bőség eljövetelét is jelképezheti.


Általános leírás a kártyáról

Az emberek a szokottnál jobban vonzódnak hozzád (minden téren), így azt fogod észrevenni, hogy a küszöbödnél állnak sorba egy jó tanácsért, a válladért, hogy kisírhassák magukat. Ez számodra is kedvező lesz, hiszen így másokon keresztül láthatod magadat úgy, ahogyan ők látnak téged: bölcsnek, és olyan valakinek, aki sokat adhat másoknak.  Oszd meg bölcsességedet, ahogyan a világot látod, és tudd, hogy érték vagy!


Szerelmi jóslat

Ez egy kedvező időszak a szerelem megtalálására, hogy találkozz azzal a férfival, vagy nővel, akivel kölcsönösen vonzódtok egymáshoz, jól megértitek egymást.  Ez egyik igazán kedvező időszak az igaz szerelem megtalálására, mely már útban is van. Ha kapcsolatban élsz, akkor a kettőtök között lévő kötelék mélyebb, édesebb és igazabb lesz, mint valaha.


A Szeretők


A Szeretők lapját a horoszkópban az Ikrek jeggyel azonosítjuk. Általában egy másik emberhez fűződő viszonyunkat mutatja, nem meglepő módon romantikus viszonyt, de természetesen nem mindig csak erről szól ez a lap. Kevésbé gyakori, de utalhat arra a kettősségre, mely mindnyájunkban lakozik- a nő/férfi, a yin/yang, a megközelítés/elkerülés stb. kettősségére.  


Általános leírás a kártyáról

Lehet, hogy ambivalens érzésekkel állsz kapcsolatodhoz, vagy egy élethelyzethez. Lehet, hogy a szíved súg valamit, de az eszed az ellenkezőjét. Általában e helyes út (a moralitás határain belül) az, ha a szívünkre hallgatunk. Sokat úgy vélik, kétféle üzemmódban létezhetünk, és ez a kettő a félelem és a szerelem. Ha csak teheted a szerelmet válaszd.  


Rontás, vagy áldás jóslat

A Szeretők lapja magában hordozza a bennünk élő kettősséget. Figyelmeztető kártyát húztál! Gyermekkorodra vezethető vissza egy olyan hiba, ami által megátkoztak. Menj gondolatban vissza a múltba, eszedbe fog jutni, hogy kit is bánthattál meg olyan csúnyán, hogy akkor hangos szóval elátkozott. Átka addig tart, míg ugyanazt a testi/lelki fájdalmat nem érzed, amit te okoztál neki akkor és ott. Tegyél meg mindent, hogy többet ezt a hibát ne kövesd el. Lelkiismereted úgy sem fog nyugodni hagyni, míg nem javítod ki ballépésedet. Ha nem boldogulsz egyedül a gondjaiddal, ne légy rest, keress egy ezotériával foglalkozó jóst.


Az Igazság


Az Igazság lapja a karmával, és az ok okozattal foglalkozik, annak hatásaival, mert azt állítja, minden esemény és minden ember összefügg egymással. Fontos itt megjegyezni, hogy nem minden rajtunk múlik, ugyanakkor karmánk saját cselekedeteink közvetlen következménye. Néha olyan dolgokkal kell foglalkoznunk, mely valaki cselekedetének következménye, akit szeretünk, és ez legalább annyira embert próbáló és nehéz, mint amikor saját tetteink következményeit viseljük. Ne hibáztasd magad feleslegesen!


Általános leírás a kártyáról

Ez a lap az igazságosságot, egyensúlyt és harmóniát hívja elő. Éld olyan egyensúlyban és ésszerűen az életed, amennyire csak lehet. Ha van folyamatban lévő bírósági ügyed, az valószínűleg a te javadra fog megoldódni.


Egészség jóslat

Ezen a területen is nagyon fontos, hogy a jelenben élj, és figyelj arra, hogyan működik az egyensúly az életedben.  Az önmegtartóztatás nem csak a szerzetesek kiváltsága, hanem fontos része az egészséges életmódnak. Nézd meg, mi módon billentél ki az egyensúlyból, és billentsd a helyére azt. Van hozzá elég erőd, hogy megtedd!

A Hold


A Hold lapja azt mutatja, hogy valami mostanában nagyon összezavar.  Nehezen érted most meg mások gondolatait, érzéseid. A bizonytalanságodat próbáld meg kicsit magadban tartani, és ne kényszeríts másokat különböző dolgokra addig, amíg nem állnak rá készen.


Általános leírás a kártyáról

Most egy intuitív fázisba kerültél, így fontos, hogy hallgass az ösztöneidre, benyomásaidra, még akkor is, ha nem tudod, azok honnan jönnek.  Ez azért lesz hasznos a számodra, mert talán rájössz, hogy nem minden az, aminek látszik. Ha például úgy érzed, nem bízhatsz meg valakiben, akkor valószínű, hogy tényleg nem bízhatsz benne. Hallgass a megérzésedre. Ha valakitől valamilyen választ vársz, az lehet, hogy tovább tart majd, mint gondolnád.  Próbálj meg türelmes maradni.


Spirituális jóslat

Ez egy igazán spirituális időszak lesz, mely során gyógyulhatsz, töltődhetsz. Pszichésen nyitottabb leszel, mint általában, figyelj oda gondolataidra, érzéseidre, és az olyan ötleteidre, amik szinte a semmiből jönnek. Olvasgass ezotériával foglalkozó könyveket, mert nagyobb hasznodra lehetnek most, mint eddig bármikor.  


Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
Minden jog fenntartva © 2023 - Frabato Ősi Mágus
envelopemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram