frabato-magus-logo-vilagos

Ez az online kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat 5 témakörben. Nem döntést hoz helyetted, csupán csak tanácsot kapsz általa. Ha rábízod magad az intuíciódra, és megkapod a választott lapod üzenetét, tudni fogod mit kell tenned. Csak próbálj meg pár percre magadra figyelni, és pontosan fogalmazz meg magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésedet mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy aztán majd értelmezni tudd a kapott válaszod! Ha pontosan megfogalmaztad a kérdésed, jósolj magadnak!

Ez az online kártyajáték egy általános képet ad a jövődről.

A Diadalszekér


A Diadalszekér rengeteg energiát mutat, de ez nem mindenki számára hozzáférhető energia. Ez az energia irányított, kontrollált, és céltudatos. Ha ez a lap jelenik meg, akkor tudatában vagy annak, hogy mit szeretnél, és mit fogsz tenni annak érdekében, hogy megvalósuljon.

Általános leírás a kártyáról

Ez a lap elhivatottságot, ambíciót jelent, annak bizonyítását, amit tudsz. Ez egy jel arra, hogy előre kell lépned, követni az eszedet (és a szívedet), és a legjobbat kihozni a dolgokból. Ne feledd, hogy használnod kell minden érzékedet ahhoz, hogy igazán sikeres légy.


Anyagi-siker jóslat

Ne hagyd, hogy az apró részletek eltereljék a lényegről a figyelmedet. Van valaki, akivel együtt dolgozol (véletlenül, vagy sem), aki ellened munkálkodik. Ne hagyd, hogy ez a mélybe húzzon. Tégy meg minden tőled telhetőt, és ne pazarold az idődet arra, hogy mások mit gondolnak erőfeszítéseidről. Ha jól gondolkozol (és ez valószínűleg így is van), akkor előbb-utóbb mindenki belátja igazadat. Érezd magad elhivatottnak, tettre késznek.

Az anyagi ügyeid általában véve jól alakulnak. Valamilyen utazással kapcsolatos beruházás van kilátásban,- autót veszel, vagy repülőjegyet egy olyan helyre, ahová mindig is vágytál. A nagy beruházás előtt azonban figyelj oda számláid befizetésére. Ha így teszel, akkor igazán fegyelmezett vagy.


Az Erő


Az Erő lapja az elme fontosságát jelzi az anyag fölött, és arra emlékeztet, hogy arra kell koncentrálnod, mi az, amit akarsz, és nem arra, amit nem akarsz az életedben.  Megvan a képességed arra, hogy a gondolataidat a magad és mindenki más számára jó dolgok megvalósítására használd. Nemcsak, hogy megvan a képességed, de a felelősséget is vállalod. Győzd le félelmeidet, és ne veszítsd el a türelmet magaddal szemben, amikor cselekszel.  


Általános leírás a kártyáról

Fontos, hogy meditálj, és időt szakíts arra, hogy egyedül légy, még akkor is, ha komoly kapcsolatban élsz és akár 20 gyereked van! Ne engedd meg magadnak, hogy idődet aggodalommal, és félelemmel töltsd. A világ nagyon jól működik, de ami a legfontosabb, hogy a fejedben is rendben legyenek a dolgok!  


Szerelmi jóslat

A szerelmi életed virágzik. Ha kapcsolatban vagy, akkor az szilárd alapokon nyugszik, kölcsönösen támogatjátok egymást. Ha keresed az igazit, akkor ez az átlagosnál is kedvezőbb időszak arra, hogy találkozzatok. Most magabiztos vagy, így érdemes ilyenkor párt keresni. Kellemesen meg fogsz lepődni azon, milyen jól mennek szerelmi téren a dolgaid.  


A Császárnő


A császárnő a női erőt jelképezi, a megfoghatatlan, misztikus, termékeny és vonzó nőt. Késztetést jelent arra, hogy legyünk kapcsolatban női oldalunkkal, hallgassunk megérzéseinkre, adjunk teret érzelmeinknek, szenvedélyünknek. A bőség eljövetelét is jelképezheti.


Általános leírás a kártyáról

Az emberek a szokottnál jobban vonzódnak hozzád (minden téren), így azt fogod észrevenni, hogy a küszöbödnél állnak sorba egy jó tanácsért, a válladért, hogy kisírhassák magukat. Ez számodra is kedvező lesz, hiszen így másokon keresztül láthatod magadat úgy, ahogyan ők látnak téged: bölcsnek, és olyan valakinek, aki sokat adhat másoknak.  Oszd meg bölcsességedet, ahogyan a világot látod, és tudd, hogy érték vagy!


Rontás, vagy áldás jóslat

Szeretsz másokon segíteni, minden elesetthez lehajolsz, mindenkihez van egy-két jó szavad. Annyira lefoglal mások gondja-baja, hogy eközben saját érzéseidet, problémáidat gyakran elnyomod magadban. Megérzéseid általában helyesnek bizonyulnak, és képes vagy a legjobb időben is meglátni a fekete fellegeket, de csak abban az esetben, ha odafigyelsz belső hangodra. Kérj útmutatást egy hozzáértőtől, mert így a jó időt beárnyékoló felhőket hosszú távon elűzheted.  


A Halál


A halál lapja nem szükségszerűen, sőt, általában nem fizikai halált jelent. Némely felelőtlen tarot jósok jósolnak e lap láttán halált, hiszen mindannyian független lények vagyunk, szabad akarattal, és az ilyen dolgok egyáltalán nincsenek kőbe vésve. Ez a lap csupán átalakulást, változást jelent. Ez egy olyan időszakot jelöl, mely a mély átalakulásról szól, mind külsőleg, mind pedig belsőleg. A helyzetek, dolgok, emberek, akiket, amiket megszoktál, már nem ugyanabban a formában lesznek jelen az életedben, és ez a változás sokak számára nagyon nehéz.  


Általános leírás a kártyáról

Minél elfogadóbb vagy a változással, minél kevésbé próbálod meg irányítani, annál jobb és kellemesebb lesz a számodra. Gyakran az olyan gondolatokat és hozzáállást kell elengedned, mely keretek közé szorít, és visszatart téged. Néha észre sem vesszük, hogy saját hozzáállásunkkal mennyire bántjuk önmagunkat, és ez a lap azt jelzi, hogy ebből ideje felébredni. Ennek az időszaknak az energiája nem csak rombol, és változást hoz, de a rombolás és változás megújulást is jelent. Lehet, hogy egy ajtó bezárult, de egy másik kinyílik. Van elég bátorságod ahhoz, hogy belépj ezen az ajtón?  


Egészség jóslat

Ahhoz, hogy egészséges maradj, csökkentened kell a stresszt az életedben. Ha fizikálisan bármilyen gondod adódik, azzal foglalkoznod kell! Pihenj eleget, és ne zaklasd fel a szervezetedet alkoholfogyasztással, vagy bármilyen más „beavatkozással”.  Ha gyógyulnod kell, azt testileg, és lelkileg egyszerre tedd! Ha egyedülálló vagy, akkor kérd meg barátaidat, hogy érintsenek meg, öleljenek meg, stb., mert a szeretetnek gyógyító ereje van!  


A Nap


Ha a Nap lapja jelenik meg, akkor hamarosan újra szabadabbnak fogod érezni magad, talán már évek óta nem éreztél ilyesmit.  Ilyenkor érdemes kicsit szabadságra menni, hogy új dolgokat tapasztalhassunk meg. A Nap a vitalitás, szabadság, öröm és önkifejezés lapja.


Általános leírás a kártyáról

A dolgok általánosságban véve jól mennek körülötted. Bár lehet, hogy anyagilag is jól állsz, nem szabad szem elől veszítened azokat a dolgokat, melyek igazán fontosak az életben, és a pénz nem áll az első helyen ezek közül.  Ebben az időszakban érdemes ismerkedni, új kapcsolatokra szert tenni.


Spirituális jóslat

Ebben az időszakban tisztán fogod látni a nagybetűs igazságot, meglátod a szépséget, örömöt, boldogságot a saját életedben., ha a jó helyeken keresed ezeket.  Ezt a nagyon fontos üzenetet oszd meg másokkal is. Próbálj ki többféle spirituális megközelítést, hogy lásd, melyik illik a leginkább hozzád.


Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram