frabato-magus-logo-vilagos

Ez az online kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat 5 témakörben. Nem döntést hoz helyetted, csupán csak tanácsot kapsz általa. Ha rábízod magad az intuíciódra, és megkapod a választott lapod üzenetét, tudni fogod mit kell tenned. Csak próbálj meg pár percre magadra figyelni, és pontosan fogalmazz meg magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésedet mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy aztán majd értelmezni tudd a kapott válaszod! Ha pontosan megfogalmaztad a kérdésed, jósolj magadnak!

Ez az online kártyajáték egy általános képet ad a jövődről.

A Torony


A Torony lapja változást jelent. Akár az Ördög és a Halál lapja esetében, ennél a lapnál sem szabad megijedni, mert jelentéstartalma nem oly ijesztő, mint amit a neve és a lap megjelenése hordoz. Ha túlságosan ragaszkodsz a status quo-hoz, vagyis a fennálló állapothoz, az most végzetes lehet. Sodródj a változásokkal!


Általános leírás a kártyáról

Úgy tűnik, néhány ember/helyzet, akikre, amikre számíthattál eddig, már nem ugyanabban a formában lesznek jelen az életedben. Ez nem kell, hogy szörnyű legyen; a változás az élet része, és a változást megakadályozni olyan, mint árral szemben evezni. Ha eddig légvárakat építgettél, akkor lehet, hogy most valamelyik le fog omlani. Ez csak akkor lesz gond, ha hagyod. De ha valami újat építesz helyette, mely reális és elérhető álmokból, vágyakból áll, akkor nem baj, ha néhány fantázia szertefoszlik. Az álmok nagyon fontosak, de az is lényeges, hogy azt a valóságban éljünk. Túl fogod tenni magad ezen az időszakon, különösen akkor, ha nem felejted el, hogy mindened megvan legbelül, ami a túléléshez kell, és azt teszed, amit tenned kell.  


Anyagi-siker jóslat

Ebben az időszakban az energiák a viták felé visznek, ezért próbáld meg temperamentumodat visszafogni, és ne vedd a szívedre, amit mások mondanak.  Hirtelen leleplezések történhetnek most veled. Ez nem azt jelenti, hogy most pánikba kell esned, hanem azt jelzi, hogy figyelmeztetést kapsz, így fel tudsz készülni minden eshetőségre. Ha úgy is gondolod, hogy a munkád, vagy bevételeid stabilak, gondold végig mit tennél, ha ez holnap már nem így lenne?  Hogyan találnál rögtön másik munkát, bevételforrást? Gondold át most alaposan a dolgokat, most amikor nem vagy bajban, mert ez majd akkor hasznodra válhat, ha elindulsz lefelé a lejtőn. Ha nem szereted a munkádat, gondolkodj el komolyan a váltás lehetőségén. Megérdemled, hogy boldog légy!

Nincs itt az ideje a kockázatos befektetéseknek, a szerencsejátéknak, vagy annak, hogy a lottó ötösre várj. Ha tisztában vagy vele, hogy a hírek nem lesznek kedvezőek, akkor találd ki, hogyan fogsz ezzel anyagilag megbirkózni. Nem lesz annyira nehéz, mint ahogy azt elsőre gondolnád. Az is biztos, hogyha megpróbálod elkerülni a helyzetet, attól a dolgok nem fordulnak jobbra. Minden problémát próbálj meg azonnal orvosolni.  


A Főpapnő


A Főpapnő egy nagyon spirituális lap, gyakran szexuális töltettel. Egy olyan időszakot mutat, amikor mások vonzóbbnak találnak, mint egyébként. A Főpapnő kötődik a Holdhoz, a nőiességhez és az inspirációhoz.


Általános leírás a kártyáról

Ideje, hogy megérzéseidre, belső tudásodra hagyatkozz, és ne az eszeddel, dönts. Figyelj oda az álmaidra! Ha a Főpapnő jelenik meg egy férfi tarot lapjai között, az egy olyan nőt jelent, akit nagyon szeretne megkapni, mégsem lehet az övé.  


Szerelmi jóslat

Mágikus, misztikus időszakot jelöl ez a lap a szerelemben. Ha férfi vagy, egy olyan nő érdekel, aki távoli és megközelíthetetlen. Bízz az ösztöneidben! Ha nő vagy, azt tapasztalhatod, hogy a férfiak tálcán kínálkoznak.


A Világ


A Világ lapja azt szimbolizálja, hogy nagyon sok teher nyomja a válladat, mert a világ bizony nem olyan hely, ahol könnyű az élet. Ez egy remek időszak arra, hogy felülvizsgáld, tudsz-e másoktól segítséget kérni. Ne feledd, nem kell mindent egyedül csinálnod!


Általános leírás a kártyáról

Ez a lap gyakran azt jelzi, hogy elvégeztél valamilyen feladatot, melyért keményen küzdöttél, és már majdnem ott vagy a finishben. Ne szállj ki most, amikor már majdnem célhoz értél!  Lazíts egy kicsit, és engedd meg magadnak a jól megérdemelt pihenést. Közelebb kerültél ahhoz, aki valójában vagy, méghozzá a legmélyebb értelemben.

Rontás, vagy áldás jóslat

Az élet bizony nehéz, és te ezt a mindennapjaidban is tapasztalod. Természetesen mindannyiunk életében vannak nehézségek, mindannyian fizetjük a számlákat, intézzük az ügyeinket, támogatjuk a családunkat, stb. De szükségtelen terheket nem szabad a válladra venned. Vannak olyan nehézségek, melyeken megfelelő mágiával lehet segíteni, és belátható időn belül pozitív változtatásokat elérni. Soha nem késő segítséget kérni, és érdemes mindent megtenni azért, hogy jobbra forduljon a sorsod, mert csupán egy életed van!


A Nap


Ha a Nap lapja jelenik meg, akkor hamarosan újra szabadabbnak fogod érezni magad, talán már évek óta nem éreztél ilyesmit.  Ilyenkor érdemes kicsit szabadságra menni, hogy új dolgokat tapasztalhassunk meg. A Nap a vitalitás, szabadság, öröm és önkifejezés lapja.


Általános leírás a kártyáról

A dolgok általánosságban véve jól mennek körülötted. Bár lehet, hogy anyagilag is jól állsz, nem szabad szem elől veszítened azokat a dolgokat, melyek igazán fontosak az életben, és a pénz nem áll az első helyen ezek közül.  Ebben az időszakban érdemes ismerkedni, új kapcsolatokra szert tenni.


Egészség jóslat

Az egészséged és jó közérzeted most csúcspontján lesz. Ha teheted, vegyél ki egy kis szabadságot, hogy élvezni tudd az életet. Ez természetesen nem csak fizikai, de lelki valódra is igaz, ha visszatekintesz az elmúlt időszakra, azt fogod látni, hogy mostanában pozitívan álltál a dolgokhoz. Nézd meg, mi az amit jól csináltál és folytasd!  


Az Igazság


Az Igazság lapja a karmával, és az ok okozattal foglalkozik, annak hatásaival, mert azt állítja, minden esemény és minden ember összefügg egymással. Fontos itt megjegyezni, hogy nem minden rajtunk múlik, ugyanakkor karmánk saját cselekedeteink közvetlen következménye. Néha olyan dolgokkal kell foglalkoznunk, mely valaki cselekedetének következménye, akit szeretünk, és ez legalább annyira embert próbáló és nehéz, mint amikor saját tetteink következményeit viseljük. Ne hibáztasd magad feleslegesen!


Általános leírás a kártyáról

Ez a lap az igazságosságot, egyensúlyt és harmóniát hívja elő. Éld olyan egyensúlyban és ésszerűen az életed, amennyire csak lehet. Ha van folyamatban lévő bírósági ügyed, az valószínűleg a te javadra fog megoldódni.


Spirituális jóslat

Eljött az ideje, hogy dolgozz egy kicsit a reális életszemléleteden. Előfordulhat, hogy csak élsz bele a világba, de nem ezen a világon élsz? Hozd helyre az egyensúlyt, azt az életszemléletet, mely mellett az álmok és a valóság megférnek egymás mellett.


Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2021 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram