frabato-magus-logo-vilagos

Ez az online kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat 5 témakörben. Nem döntést hoz helyetted, csupán csak tanácsot kapsz általa. Ha rábízod magad az intuíciódra, és megkapod a választott lapod üzenetét, tudni fogod mit kell tenned. Csak próbálj meg pár percre magadra figyelni, és pontosan fogalmazz meg magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésedet mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy aztán majd értelmezni tudd a kapott válaszod! Ha pontosan megfogalmaztad a kérdésed, jósolj magadnak!

Ez az online kártyajáték egy általános képet ad a jövődről.

A Császár


A Császár azt mutatja, hogy az elme szív feletti uralma néha felesleges, ugyanakkor bizonyos esetekben nagyon is szükséges, sőt üdvözlendő, és amikor ez a lap megjelenik, ez utóbbit kell gondolnunk. Amikor nehéz döntéseket kell meghozni, fontos, hogy koncentráljunk, és ez egy olyan időszaknak ígérkezik, amikor végre el tudjuk szánni magunkat.  Élvezd a magabiztosságot, amit az önkontroll ad neked. Menj előre, és tedd azt, amiről tudod, hogy jó neked. Ha önmagaddal meg tudsz birkózni, akkor minden gonddal a világon felveszed a harcot!

Általános leírás a kártyáról

Úgy tűnik egy kedves, idősebb úr került az életedbe. Lehet ő egy kollégád, az apád, vagy egy amolyan apa figura. Az is lehet, hogy ez az ember romantikus értelemben érdeklődik irántad. Ha így van, ne add ki az útját pusztán a kora miatt!  Ez a férfi egy igazi erős akaratú, irányító típus, ami néha frusztráló tud lenni, de segít neked abban, hogy a szabályoknak megvan a helye és az oka, amely később a javadra válik. Ezeken felül ez az ember megtanít téged a logika, a struktúra, a  szabályok használatára, és azok érzelmeken és vágyakon felül helyezésére.


Anyagi-siker jóslat

A munka jól megy, és erőfeszítéseid nem maradnak észrevétlenek. Szentelj különös figyelmet a szervezettségnek, nyomon követésnek, és a logikának. Az eredmények önmagukért beszélnek majd. Ha munkát keresel, legyél higgadt, lépj ki önmagadból, és nézd magad külső szemlélőként, hogyan látnak téged mások egy logikus szemszögből? Állíts fel logikus érveket arra vonatkozóan, miért lennél te tökéletes választás az adott pozíció betöltésére?  

A Császár lapja fegyelemre, logikára int, mert csak így működhetnek jobban anyagi ügyeid. Amire odafigyelünk az életünkben, az a terület növekedésnek indul.  A pénzügyeidet tisztelettel kezeled? Tudod, hogy mennyi pénzed van, mire megy el, stb.? Ne a hiányra koncentrálj, mert akkor a hiány fog nőni.  Arra figyelj, amid van, légy a legjobb őrzője.


Az Ördög


Az ördög lapja egyáltalán nem olyan rémisztő lap, mint amilyennek elsőre tűnik. A kötelékekről szól, ám ezek a kötelékek elsősorban metaforikusak és bennünk élnek. Ez a lap arra hívja fel a figyelmed, hogy fordulj befelé, láss a felületes dolgok mögé, és értsd meg a mélyebb igazságot és értelmet egy-egy helyzetben.  Arra is figyelmeztet ez a lap, hogy amikor úgy érzed korlátozva vagy, akkor általában szabadságod kulcsa mindig a te kezedben van. Ne add fel a reményt!


Általános leírás a kártyáról

Nagyon fontos, hogy emlékezz rá, teljesen mindegy, milyen helyzetben vagy, mindig van választásod! Ne hagyd, hogy mások mondják azt neked, korlátozottak a lehetőségeid. Ha erre a következtetésre jutsz, akkor nagyon fontos, hogy erre te magad ébredj rá. Nagyon fontos, hogy tudd, elmenekülhetsz azoktól a dolgoktól, melyek visszafognak, akkor, amikor úgy döntesz, meg akarsz tőlük szabadulni.  Most úgy érezheted, nem te irányítod a saját életed, de ez általában saját döntéseid következménye, de még gyakrabban saját döntésképtelenséged, cselekvésed hiányának az eredménye. A lényeg, hogy tedd meg a szükséges lépéseket, még ha azok apróságok is, mert ezektől érezheted, hogy te irányítod a saját életed!  A kis lépések is nagyon fontosak!


Szerelmi jóslat

Ha hosszú távú kapcsolatban élsz, akkor lehet, hogy most olyan helyzetbe kerültetek pároddal, amiből úgy tűnik, nincs kiút. Ha olyan jeleket kapsz kedvesedtől, hogy ez a helyzet, akkor próbáljatok meg beszélni róla annak érdekében, hogy megmentsétek a kapcsolatotokat. Ez a lap néha akkor is megjelenik, ha itt az ideje véget vetni egy boldogtalan párkapcsolatnak. Mindig van választásunk! Tegyél lépéseket azért, hogy a tüzet életben tudd tartani. Ha szerelmet keresel, ez egy jel lehet arra, hogy elérted a kétségbeesés határát, mely azonban sajnálatos módon távol is tartja tőled a boldogságot. Ha ez a helyzet, akkor próbálj meg egy kicsit kiszakadni a folyamatos párkeresésből, és igyekezz jobban megismerni önmagad. Térj vissza akkor a kereséshez, ha már nem érzed annyira égető szükségét annak, hogy azonnal párt találj.


A Világ


A Világ lapja azt szimbolizálja, hogy nagyon sok teher nyomja a válladat, mert a világ bizony nem olyan hely, ahol könnyű az élet. Ez egy remek időszak arra, hogy felülvizsgáld, tudsz-e másoktól segítséget kérni. Ne feledd, nem kell mindent egyedül csinálnod!


Általános leírás a kártyáról

Ez a lap gyakran azt jelzi, hogy elvégeztél valamilyen feladatot, melyért keményen küzdöttél, és már majdnem ott vagy a finishben. Ne szállj ki most, amikor már majdnem célhoz értél!  Lazíts egy kicsit, és engedd meg magadnak a jól megérdemelt pihenést. Közelebb kerültél ahhoz, aki valójában vagy, méghozzá a legmélyebb értelemben.

Rontás, vagy áldás jóslat

Az élet bizony nehéz, és te ezt a mindennapjaidban is tapasztalod. Természetesen mindannyiunk életében vannak nehézségek, mindannyian fizetjük a számlákat, intézzük az ügyeinket, támogatjuk a családunkat, stb. De szükségtelen terheket nem szabad a válladra venned. Vannak olyan nehézségek, melyeken megfelelő mágiával lehet segíteni, és belátható időn belül pozitív változtatásokat elérni. Soha nem késő segítséget kérni, és érdemes mindent megtenni azért, hogy jobbra forduljon a sorsod, mert csupán egy életed van!


Az Ítélet


Az Ítélet lapja az elhamarkodott következtetésekre, döntésekre és megítélésre hívja fel a figyelmet. Ha ilyesminek vagy kitéve, próbálj meg lassítani, és gondold át alaposabban a dolgokat, adj másoknak több esélyt. Ez a lap jelentheti a spirituális ébredést is.


Általános leírás a kártyáról

Ha hajlasz arra, hogy elhamarkodott következtetésekre juss, akkor ennek most megálljt kell parancsolnod.  Ha mások ítélkeznek feletted, vagy olyan valaki felett, aki közel áll hozzád, akkor nem sokat tehetsz, csak annyit, hogy belátod, ez az ő problémájuk, nem a tiéd.  


Egészség jóslat

Ez egy nagyon fontos időszak lesz, mert el kell engedned minden rosszat, ami mostanában az egészségeddel történt, különösen akkor, ha valamilyen krónikus betegségben szenvedsz. Engedd el azt az ábrándot is, hogy neked volt igazad, ennek már nincs jelentősége, és ezzel megkönnyíted majd saját gyógyulásodat. Ha valaki félrekezelt, vagy rosszul bánt veled, az az ő hibája, de emiatt ne legyél mérges, gondolkozz inkább pozitívan, és koncentrálj a gyógyulásra.

A Szerencsekerék


A Szerencsekerék lapja általában azt jelzi, hogy a dolgok változnak. Legtöbb esetben pozitív változást jelent ez a lap, változtatnod kell, de ez néhány embernek nagyon nehezen megy, néha nekik a változás már-már traumatikus élmény. Ez egy nagyon spirituális és karmikus időszaknak ígérkezik. A változás a természet ciklikusságának velejárója.  


Általános leírás a kártyáról

Ez a lap azt jelenti, hogy egyszer minden elmúlik. Akár a jó idők, akár a rosszak. Ha most épp úgy érzed, a világ tetején vagy, akkor jól tekints szét, mert ez is, mint minden más változik. Élj a jelenben, tartsd számon a jó dolgokat, áldásokat, és fogadd el, hogy életünk nagy része nem irányítható, és ez így van rendben. Sodródj a változásokkal, és gondolkodj pozitívan!


Spirituális jóslat

Ne feledd, hogy szinte minden esetben mi magunk is hozzájárulunk ahhoz, ami velünk történik.  Ritka, hogy a dolgok csak úgy megtörténnek, és mi csak áldozatai vagyunk a helyzetnek.  Vállald a felelősséget abban a helyzetben, melyben jelenleg vagy, számíts önmagadra a megoldásban, és ne másokban keresd azt. Néha persze csak úgy megtörténnek a dolgok. Ha ez a helyzet, tudd, hogy nem te vagy az egyetlen, aki ezt tapasztalja, és kérj támogatást. A segítség mindig rendelkezésedre áll.


Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram