frabato-magus-logo-vilagos

Sikermágia

Siker

Ha olyan jogi ügyed van, melynek végkimenetele még kétséges, ha munkahelyeden szeretnél előbbre lépni, vagy fontos vizsga előtt állsz, akkor válaszd a sikermágiát!
A dolgok alakulása nem mindig a saját akaratunkon múlik, sorsunkban közrejátszanak felsőbb tényezők is, melyeket azonban tudunk befolyásolni!
Ha például egy egyetemista diák lelkiismeretesen felkészül egy szigorlatra, lesznek olyan tételek, melyeket szívesebben húzna, olyan témakörök, amikről szívesebben beszélne. A sikeres vizsgájának kulcsfontosságú eleme, hogy miről kell beszámolnia, és erre a mágia segítségével nagymértékben hatással tudunk lenni. Ugyanez a helyzet a perek kimenetelével, valamint a karrier- kérdésekkel is.
A jövőnk nincs eleve elrendelve, saját akaratunkkal, illetve a mágia erejével befolyásolhatjuk azt.
A sikermágiát minden esetben egy személyes találkozás és állapotfelmérés előzi meg, mely szükséges feltétele annak, hogy közösen megtaláljuk az adott ügy egyedi megoldását.
sikermágia

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2023 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram