frabato-magus-logo-vilagos

Szellemidézés

Szellemek

A szellemidézés a legkényesebb és legvitatottabb téma az ezoterika, mágia világában. Ha elveszítünk egy általunk szeretett személyt, fájdalmat érzünk, és tudni akarjuk a miérteket, főleg akkor, ha a halál körülményei nem mindennapiak, vagy fiatal emberről van szó.
Fontos, hogy mindenki tudja, akit e téma foglalkoztat, fizikai testünk és lelkünk nem egy és ugyanaz! Ha a fizikai test el is hagyja a lelket, attól a lélek még tovább él. A halál annak a léleknek, akinek fizikai teste eltávozik nem rossz, ez csak a hozzátartozóknak jelent hatalmas fájdalmat. Szeretnének még egyszer utoljára beszélni szerettükkel, feltenni neki kérdéseiket.
Óva intek mindenkit attól, hogy házilagos szellemidézésbe fogjanak! A szellemidézés nagyon veszélyes lehet, mert a szeánsz során nem lehet tudni, hogy milyen erősségű és szándékú szellemet sikerül megidézni. Sajnos saját tapasztalatom, hogy egy szellemidézést követően mindenki meghalt, aki a szeánszban részt vett, mert egy nagyon erős szellemet idéztek meg, aki fizikai testük energiáit szipolyozta ki.
A klasszikus értelemben vett szellemidézést csak és kizárólag indokolt esetben vállalom, ha a haláleset bűntény következménye, vagy az elhunyt személy testének holléte ismeretlen.
Az elhunyt személyek hozzátartozóinak abban tudok segíteni, hogy választ kapjanak miértjeikre. A személyes találkozónkra hozz magaddal egy fényképet, személyes tárgyat elhunyt rokonodról, barátodról és választ kaphatsz azokra a kérdésekre, melyek nyugtalanítanak az ő földi és túlvilági létével kapcsolatban.
szellemidézés-mágia

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2023 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram