Szerelmi kötés-oldás

Szerelmi kötés és oldás – Vágy

Ha elhagyott a szerelmed, vagy reménytelenül vágyódsz valaki után, esetleg egy rossz kapcsolatnak szeretnél pontot tenni a végére, akkor a szerelmi kötés-oldás megoldást nyújthat problémádra.

szerelmi kötést és oldást azért kell egy egységként tekinteni, mert ha valahol létrehozunk egy kötést, máshol oldás keletkezik, és fordítva. Egy egyszerű példa: Ha elhagyott a férjed, mert más oldalán keresi a boldogságot, vissza lehet őt fordítani. A mágiával soha nem ártunk senkinek, tehát a harmadik felet úgy választjuk le a kapcsolatotokról, hogy más lehetőséget (új szerelmet, külföldi munkát, stb.) hozunk előtérbe az életében, miközben a hűtlen férfi lelkére is tudunk hatni. 

szerelmi mágia esetén lényeges, hogy problémáddal szakemberhez fordulj, mert egy rosszul elvégzett mágia emberi sorsokat pecsételhet meg, és nem mindig jó értelemben! Emiatt nagyon fontos, hogy személyesen találkozzunk, és egy állapotfelmérést követően közösen kitűzzük a rövid, majd hosszú távú célokat.

A szerelmi mágia nem egyik napról a másikra fog működni (1 hét-1 hónap a problémától függően), ez egy hosszabb távú folyamat, hiszen a kapcsolat sem egyetlen nap alatt ment tönkre, így a visszafordítás is időt vesz igénybe.
Ha a szerelem megtalálásával vannak gondjaid, akkor is bizalommal fordulhatsz hozzám, hiszen a sikertelen szerelmi élet oka általában egy karmatikus blokk, mely feloldható!

Hogy nálad éppen melyik eszközt fogom használni, attól függ, hogy milyen problémával fordulsz hozzám.

frabato-magus-szerelmi-magia

Szerelmi kötéssel kapcsolatos olvasói kérdések

“5 év házasság, és két pici gyerek mellett megcsal a férjem.”

Még csak néhány napja jöttem rá, és nem szembesítettem őt azzal, hogy tudok a dologról, mert nagyon félek, hogy egyedül maradok a gyerekekkel. Szeretem őt, és nem akarom, hogy másé legyen. Mit tegyek?

Frabato válasza: Egy kapcsolatban a harmadik fél megjelenése mindig nagyon kényes ügy. Nagyon bölcsen cselekedtél azzal, hogy nem leplezted le azonnal a férjedet, mert lehet, hogy az csak olaj lett volna a tűzre. A nő, aki belépett az életetekbe nincsen tekintettel sajnos a házasságotokra, sem a gyerekeitekre. Nagyon fontos ilyen esetben, hogy minél gyorsabban cselekedj, mert a harmadik felet le kell oldani a férjed és a te kapcsolatodról.

Ha eljössz hozzám, hozz egy fényképet a férjedről, de megfelel egy hajszál, vagy valamilyen személyes tárgy is (a legjobb, ha mindegyikből hozol) így 100%-osan meg tudom mondani a fotójából és/vagy tárgyaiból, hogy mit kell ahhoz tenned, hogy az a nő eltűnjön az életetekből. Nem szabad ilyenkor sokáig várni, mert minél több időt tölt el a nővel, annál szorosabb kötelék alakulhat ki köztük, és annál nehezebb lesz őt leoldani rólatok. Ha szerelmi mágiát végzünk, annak hatása nagyon hamar jelentkezik, így hamar megszabadulhatsz ettől a mostani gyötrő érzéstől.

“Elhidegült tőlem a szerelmem.”

A kapcsolatunk elején olyan szép volt minden, folyton kedveskedett, bókolt, leste minden kívánságomat, most meg jóformán alig beszélget velem. Mit tehetnék, hogy minden olyan legyen, mint régen?

Frabato válasza: Egy ilyen elhidegülésnek számos oka lehet. Lehet ez egy átmeneti időszak, mely azonban a megfelelő mágiával nagyon gyorsan visszafordítható. Sajnos az is lehet, hogy kettőtök karmájában csak egy rövid közös pont volt, és nem lehet és nem is szabad tenni a kapcsolatért, mert külön úton kell, hogy járjatok. Ezt egy közös fotóból meg tudom mondani, és tökéletes képet kapok arról, hogy menthető-e a kapcsolat, és ha igen, akkor mit kell tenned ahhoz, hogy megoldódjon a problémád, és visszataláljon hozzád a párod.

“Nagyon tetszik egy hölgy a munkahelyemen.”

Nemrég vált el a férjétől, és most úgy érzem, eljött az én időm, de nem merek hozzá közeledni, mert félek, hogy elutasít.

Frabato válasza: Lehet, hogy valamilyen karmikus blokk okozza azt, hogy félsz, és nem mersz nyitni. Születési dátumaitokból, csillagképetekből, fényképetekből meg tudom mondani, hogy van-e közös jövőtök, és a megfelelő mágiával elő tudjuk segíteni, hogy ez a hölgy is érdeklődést mutasson irányodban.

Kapcsolatfelvétel

Kérj személyes találkozót Frabato-tól!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Név
Shopping Basket