frabato-magus-logo-vilagos

Tenyérjóslás

kéz

A tenyérelemzést a közvetlen kapcsolat miatt nagyon sokan az egyik legkedvesebb, legbarátságosabb jövendölési formának tartják.
Bevallom én is nagyon szeretem ezt a fajta jövendölést alkalmazni, de csak kiegészítésképpen, használom. Tenyerünk elképesztő sok információt hordoz magában, ha megfelelő tudással és szakértelemmel rendelkezünk, kiolvashatjuk belőle a jövőre vonatkozó eseményeket, és a múltat is egyaránt. Ha valakinek a tenyeréből jósolok, először megnézem mind két kezét, hogy megítélhessem, miféle változások menetek végbe a gyermekkortól a felnőtt korig eltelt időszakban. Első lépésként mindig a fő aktív kézből (amelyikkel írunk) olvasom ki mi történt az illetővel a jelen pillanatáig, és mi vár rá a jövőben. A kis passzív kéz megmutatja a múltban történt főbb eseményeket, aspektusait, a családi hátteret, a veleszületett tulajdonságokat, képességeket. Fontosnak tartom megemlíteni, hogy életutunk folyamán a vonalak és dombok megváltozhatnak, így mindenkinek saját kezében van az élete. Ezért nem kell megijedni, ha valakinek az életvonala túl rövid vagy törés van benne, felfoghatjuk egy intő figyelmeztetésnek is, hogy jobban figyeljünk egészségünkre. Aki tenyérelemzésre jön el hozzám tudnia kell, hogy a vonalak csupán a lehetőségeket mutatják, nem pedig a tényeket: mindegyik magába hordozza a változást.
Ha úgy érzi döntésképtelen és nem látja át a dolgok fontosságát, tenyere vonala segítséget adhat Önnek a döntéshozatalban, de megelőzhet bizonyos kellemetlen szituációt és időszakot.

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2023 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram