frabato-magus-logo-vilagos

Frabatoról

Történet

Már gyermekként ráébredtem, hogy rendelkezem olyan képességgel, amivel mások nem. Megérzek, látok dolgokat más emberekkel kapcsolatban a jövőjükről és a múltjukról egyaránt. Serdülő koromban egyre jobban foglalkoztatott a kérdés, hogyan tudnám e képességemet kamatoztatni, hogy amit másokkal kapcsolatban látok és érzek, azt a javukra tudjam fordítani, segíteni tudjak másokon. Ettől kezdve hosszas tanulási folyamat indult el, hogy a képességet és a tudást együttesen használhassam oly módon, hogy a közbenjárásommal minél hatásosabban segítsek embertársaimnak abban, hogy visszavegyék jövőjük felett az irányítást. Mert nem mindegy, hogy csak ismerjük a jövőt, vagy irányítjuk is azt.
Az áttörést a 2004-es év hozta, amikor Guiness jóslás rekordot állítottam fel. Televíziós szereplések, újságcikkek, cikksorozatok, rádió interjúk követték a rekordot, s a megkeresések mind a mai napig tartanak, így képességeimet, és az érzékszerveinkkel felfoghatatlan világot széles körben megismerték az emberek. Ennek köszönhetően a mágia a hivatásommá vált. Elsősorban szerelmi problémákkal fordulnak hozzám az emberek, hiszen a társ mindenki számára nagyon fontos, és ha az életnek ez a területe nincs rendben, az sajnos kihatással lehet más területekre is. Célom a testi-lelki harmónia, a családi béke megteremtése, újra teremtése, hogy aki hozzám betér, boldogabb emberként távozzon.

Budapest belvárosában, kellemes meghitt körülmények között várom vendégeimet saját stúdiómban, egy olyan helyen, ahol nyugodt környezetben tárhatják fel előttem legbensőbb érzéseiket, legféltettebb titkaikat, és ahonnan kilépve biztosak lehetnek abban, hogy titkaik stúdióm falai között mások elől örökre rejtve maradnak. A problémák megoldásához mindig nagyon fontos a hozzám forduló bizalma és eltökéltsége, mert én az utat meg tudom mutatni, de a saját útján mindenki maga jár.

Gyere el hozzám bátran, és közösen megtaláljuk a Te problémádra is a megoldást!

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2023 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram