frabato-magus-logo-vilagos

Jóslás

JÖVŐ

Ha kíváncsi vagy, mit rejt számodra a jövő, bátran fordulj hozzám! Gyermekkoromtól kezdve vannak a jövőre vetülő megérzéseim másokkal kapcsolatban, amik akkor is elérnek engem, ha egy magasabb energiaszinttel rendelkező ember elmegy mellettem az utcán. A személyes találkozó, beszélgetés során ezek a megérzések felerősödnek, és sok olyat érzek, „tudok” rólad, ami elsőre meglepetést okozhat.
Ezeket a megérzéseket egészítem ki olyan eszközökkel, mint a cigány kártya, a tartot kártya, a tenyér jóslás, stb.

Hogy nálad éppen melyik eszközt fogom használni, attól függ, hogy milyen problémával fordulsz hozzám.
A tenyér jóslás, tenyér elemzés során kapok az életedről egy átfogó képet. Kiderül számomra, hogy a múltadban milyen események következtek be, melyek hatással vannak a jelenedre, és akár a jövődre is. A tenyér árulkodik sorsunkról, azonban amit a jövőnkről mond, nincs kőbe vésve, lehet rajta változtatni. Kijelölt karmánk több út kacskaringós szövevénye, melyek irányát akaratunkkal, és a mágia eszközeivel tudjuk befolyásolni. Ha úgy látod, megtörik valahol az életvonalad, vagy túl rövid, ne ijedj meg, ez még önmagában nem jelent semmit. A blokkokat fel lehet oldani, az akadályokon megfelelő technikákkal túl lehet jutni.
A cigány kártya, vagy tarot kártya jóslás szinte minden esetben segít kikristályosítani a képet, amit energiáidból és a tenyeredből kiolvasok. A kártya nem csak a múltat árulja el számomra, hanem abban is útmutatást nyújt, hogy a jövőben milyen irányba haladj tovább. Elárulja gyengeségeidet, hibáidat, de megmutatja pozitív, szerethető tulajdonságaidat is. A kártya jóslás segít elindulni azon az úton, mely problémáid megoldása felé vezet.
A jóslásnak még számtalan technikáját használom a fent említett alapvető eszközökön kívül. A jóslás mágiához köthető eszközei azonban mindig személyre szabottak, és használatuk függ az adott helyzettől, problémától.
jóslás-frabatonál

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2023 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram