frabato-magus-logo-vilagos

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat 5 témakörben. Nem döntést hoz helyetted, csupán csak tanácsot kapsz általa. Ha rábízod magad az intuíciódra, és megkapod a választott lapod üzenetét, tudni fogod mit kell tenned. Csak próbálj meg pár percre magadra figyelni, és pontosan fogalmazz meg magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésedet mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy aztán majd értelmezni tudd a kapott válaszod! Ha pontosan megfogalmaztad a kérdésed, jósolj magadnak! Ez a kártyajáték egy általános képet ad a jövődről. Ha személyre szabott jóslatot szeretnél, komplexebb kérdésed van, jelentkezz be hozzám kérj időpontot a +36 20 974 89 22-es telefonszámon, vagy a frabato99@gmail.com e-mail címen, és személyesen várlak stúdiómban (VI. kerület, Podmaniczky u. 16.).

Az Ördög


Az ördög lapja egyáltalán nem olyan rémisztő lap, mint amilyennek elsőre tűnik. A kötelékekről szól, ám ezek a kötelékek elsősorban metaforikusak és bennünk élnek. Ez a lap arra hívja fel a figyelmed, hogy fordulj befelé, láss a felületes dolgok mögé, és értsd meg a mélyebb igazságot és értelmet egy-egy helyzetben.  Arra is figyelmeztet ez a lap, hogy amikor úgy érzed korlátozva vagy, akkor általában szabadságod kulcsa mindig a te kezedben van. Ne add fel a reményt!


Általános leírás a kártyáról

Nagyon fontos, hogy emlékezz rá, teljesen mindegy, milyen helyzetben vagy, mindig van választásod! Ne hagyd, hogy mások mondják azt neked, korlátozottak a lehetőségeid. Ha erre a következtetésre jutsz, akkor nagyon fontos, hogy erre te magad ébredj rá. Nagyon fontos, hogy tudd, elmenekülhetsz azoktól a dolgoktól, melyek visszafognak, akkor, amikor úgy döntesz, meg akarsz tőlük szabadulni.  Most úgy érezheted, nem te irányítod a saját életed, de ez általában saját döntéseid következménye, de még gyakrabban saját döntésképtelenséged, cselekvésed hiányának az eredménye. A lényeg, hogy tedd meg a szükséges lépéseket, még ha azok apróságok is, mert ezektől érezheted, hogy te irányítod a saját életed!  A kis lépések is nagyon fontosak!


Anyagi-siker jóslat

Úgy érzed, csapdába kerültél, mert utálod a munkád, de nem tudod otthagyni, mert kell a biztonság.  Vedd figyelembe, hogy manapság egyetlen munkahely, de még a nyugdíj sem biztos. Ha mégis úgy döntesz, hogy maradsz, akkor ez a döntés kizárólag a tiéd legyen, és ne hagyd, hogy ezt bárki rád erőltesse.  Ha úgy érzed, ez a munka nem ér annyit, hogy boldogtalan légy miatta, akkor keress új lehetőségeket.  Nem vagy csapdában, ne engedd meg magadnak ezt a luxust.

A nadrágszíj elég szoros, vagy szorulni kezd a közeljövőben. Próbálj meg nem kiborulni a helyzettől, és maradj nyugodt és racionális. Egyszerre csak egy lépést tegyél meg. Ha anyagi gondjaid támadnak, akkor ne hagyd, hogy a büszkeséged diktáljon, kérj segítséget!  Ha még nem köszöntött be ez az ínségesebb időszak, akkor próbálj meg félre tenni egy keveset a nehezebb napokra!


Az Igazság


Az Igazság lapja a karmával, és az ok okozattal foglalkozik, annak hatásaival, mert azt állítja, minden esemény és minden ember összefügg egymással. Fontos itt megjegyezni, hogy nem minden rajtunk múlik, ugyanakkor karmánk saját cselekedeteink közvetlen következménye. Néha olyan dolgokkal kell foglalkoznunk, mely valaki cselekedetének következménye, akit szeretünk, és ez legalább annyira embert próbáló és nehéz, mint amikor saját tetteink következményeit viseljük. Ne hibáztasd magad feleslegesen!


Általános leírás a kártyáról

Ez a lap az igazságosságot, egyensúlyt és harmóniát hívja elő. Éld olyan egyensúlyban és ésszerűen az életed, amennyire csak lehet. Ha van folyamatban lévő bírósági ügyed, az valószínűleg a te javadra fog megoldódni.


Szerelmi jóslat

Ha az a kérdés merült fel benned, hogy pároddal, akivel hosszú ideje vagy, együtt maradtok-e, a válasz az, hogy valószínűleg külön utakon folytatjátok. Ha egyedülálló vagy, akkor rövid időn belül társra találhatsz. Tartsd szem előtt azt, hogy mit vársz egy kapcsolattól, és így hamarabb belép az életedbe a szerelem, mint gondolnád.

A Világ


A Világ lapja azt szimbolizálja, hogy nagyon sok teher nyomja a válladat, mert a világ bizony nem olyan hely, ahol könnyű az élet. Ez egy remek időszak arra, hogy felülvizsgáld, tudsz-e másoktól segítséget kérni. Ne feledd, nem kell mindent egyedül csinálnod!


Általános leírás a kártyáról

Ez a lap gyakran azt jelzi, hogy elvégeztél valamilyen feladatot, melyért keményen küzdöttél, és már majdnem ott vagy a finishben. Ne szállj ki most, amikor már majdnem célhoz értél!  Lazíts egy kicsit, és engedd meg magadnak a jól megérdemelt pihenést. Közelebb kerültél ahhoz, aki valójában vagy, méghozzá a legmélyebb értelemben.

Rontás, vagy áldás jóslat

Az élet bizony nehéz, és te ezt a mindennapjaidban is tapasztalod. Természetesen mindannyiunk életében vannak nehézségek, mindannyian fizetjük a számlákat, intézzük az ügyeinket, támogatjuk a családunkat, stb. De szükségtelen terheket nem szabad a válladra venned. Vannak olyan nehézségek, melyeken megfelelő mágiával lehet segíteni, és belátható időn belül pozitív változtatásokat elérni. Soha nem késő segítséget kérni, és érdemes mindent megtenni azért, hogy jobbra forduljon a sorsod, mert csupán egy életed van!


Az Ítélet


Az Ítélet lapja az elhamarkodott következtetésekre, döntésekre és megítélésre hívja fel a figyelmet. Ha ilyesminek vagy kitéve, próbálj meg lassítani, és gondold át alaposabban a dolgokat, adj másoknak több esélyt. Ez a lap jelentheti a spirituális ébredést is.


Általános leírás a kártyáról

Ha hajlasz arra, hogy elhamarkodott következtetésekre juss, akkor ennek most megálljt kell parancsolnod.  Ha mások ítélkeznek feletted, vagy olyan valaki felett, aki közel áll hozzád, akkor nem sokat tehetsz, csak annyit, hogy belátod, ez az ő problémájuk, nem a tiéd.  


Egészség jóslat

Ez egy nagyon fontos időszak lesz, mert el kell engedned minden rosszat, ami mostanában az egészségeddel történt, különösen akkor, ha valamilyen krónikus betegségben szenvedsz. Engedd el azt az ábrándot is, hogy neked volt igazad, ennek már nincs jelentősége, és ezzel megkönnyíted majd saját gyógyulásodat. Ha valaki félrekezelt, vagy rosszul bánt veled, az az ő hibája, de emiatt ne legyél mérges, gondolkozz inkább pozitívan, és koncentrálj a gyógyulásra.

A Világ


A Világ lapja azt szimbolizálja, hogy nagyon sok teher nyomja a válladat, mert a világ bizony nem olyan hely, ahol könnyű az élet. Ez egy remek időszak arra, hogy felülvizsgáld, tudsz-e másoktól segítséget kérni. Ne feledd, nem kell mindent egyedül csinálnod!


Általános leírás a kártyáról

Ez a lap gyakran azt jelzi, hogy elvégeztél valamilyen feladatot, melyért keményen küzdöttél, és már majdnem ott vagy a finishben. Ne szállj ki most, amikor már majdnem célhoz értél!  Lazíts egy kicsit, és engedd meg magadnak a jól megérdemelt pihenést. Közelebb kerültél ahhoz, aki valójában vagy, méghozzá a legmélyebb értelemben.

Spirituális jóslat

Ebben az időszakban sokszor volt olyan pillanat, amikor tisztán láttál dolgokat, és sok fontos spirituális meglátásod volt. Ha teheted, jegyezd fel ezeket a megérzéseket, bevillanásokat. Mutasd meg másoknak a feljegyzéseidet, és beszéljetek ezekről. Mindannyian járjuk spirituális utunkat, de a te megérzéseid most mások számára is hasznosak lehetnek.


Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2021 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram