frabato-magus-logo-vilagos

Rontáslevétel

védelem

Ha úgy érzed, soha, semmi sem sikerül, egy csapásra elhagyott a szerelmed, elvesztetted a munkád, csupa rossz dolog történik veled, akkor elehet, hogy rontás van rajtad. A mágiát a hozzá nem értők, vagy tisztátalan lelkületűek rossz célra is használhatják, így képesek ártani másoknak. Ez a mások által okozott szerencsétlenség, vagyis rontás azonban megfelelő eszközökkel feloldható.
Nem minden esetben beszélünk rontásról. Rontásra utal, ha az életednek egyszerre több területén érzel negatív változást, elhagy a párod, megszűnik a munkahelyed, megromlik az egészséged. Ha az életednek csak egy adott területén nem mennek jól a dolgaid, akkor lehet, hogy nem rontásról, hanem valamilyen karmatikus blokkról van szó, mely szintén feloldható.
Azt , hogy rontás levételre, vagy karmatikus blokk oldásra van-e szükséged, egy állapotfelmérés után tudom megmondani. A rontás levétel hatását nagyon hamar érezni fogod, hiszen megszabadulsz a harmadik személy által küldött, mesterségesen rád telepedő negatív energiáktól. A karmatikus blokk oldást követően szintén be fog állni a pozitív változás, hiszen a karmatikus blokk azt jelenti, megrekedtél az életednek egy bizonyos szakaszában. Ha ezt a blokkot feloldjuk, végre tovább tudsz lépni egy új életszakaszba, és megszabadulsz az eddig tapasztalt negatívumoktól.
rontáslevétel

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2023 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram