frabato-magus-lakberendezes

Szerelem és szerencse – bőségvonzó lakberendezési praktikák

Szerelem és szerencse – bőségvonzó lakberendezési praktikák

A szerelem, szerencse és gazdagságod bevonzó kiegészítők jelenléte a mindennapjaidban megadják a praktikáidhoz azt a támogatást, hogy a kívánságaid valóra is váljanak! Céljaid elérését és sorsod irányítását így nemcsak mágiákkal, de a lakásod berendezésével is igény szerint befolyásolhatod!

A legtöbb ember kívánsága a szerelemre és a gazdagságra fókuszál. Azután fogalmazódnak meg a siker, a karrier és az egészség iránti vágyunk.  Az önművelés és a tudás hatalmát kérő kívánságok pedig csak ezek után, legkevesebb igénnyel figyelhetők meg. Ha kiegészíted az életed bármelyik területét bölcsességekkel, abból csodák születhetnek!

Sose feledkezz meg arról, hogy Te magad állsz minden sikered vagy kudarcod hátterében. Ezek a tárgyak is csak hozzásegítenek sorsod pozitív alakulásában, de önmagukban, nélküled tehetetlenek, csupán csak szép kiegészítőkként ékesíthetik a lakásodat.


Lóhere és lópatkó

A legismertebb hazai szerencsevonzóinkat mint a 4 levelű lóherét, vagy a lópatkót biztos te is ismered. Igaz?

Akkor azt is tudod, hogy a lópatkó csak akkor teljesíti a hozzá fűzött reményeket és kívánságokat, ha te magad találod azt meg, és ráadásul nem a 7, hanem az 5 lyukú patkó lelése a tuti. Bár egy ilyen szerencsevonzó lópatkó ékes lakberendézi tárgyként is funkcionál, hisz az ajtó fölé szokás akasztani, fölfelé. De őszintén, erre mekkora esélyed van?

Élhetsz te vidéken, ahol sokszor több ló van mint a városban, így egy leesett patkó is könnyebben az utadba eshet “véletlenül” is, még akkor is csekély marad! Pedig patkoló-kovácsokra ma is nagy igény van, és amíg az ember lovakat tart akár munka, sport vagy hobbi céllal, addig lópatkó is  lesz.


A 4 levelű lóhere hírnevét már a druidák is hírdették azzal, hogy mint amulettet viselték.  A kelta hagyomány szerint élők azóta is az ártó, rossz szellemek elleni védekezés eszközeként használják, és szerencséjük bevonzását is vele kérik. Manapság a 4 levelű lóhere szerencsehozó képességében bízni nem városi embernek való. A gyors pörgős életünknek, vagy épp a városi élet adta lehetőségek miatt. Pedig valójában nem is egy hétköznapi természeti jelenség a 4 levelű lóhere! Ugyanis a 4. levél csak egy bizonyos mutációs folyamat miatt valósulhat meg. Kb. minden 10 000.! 3 levelű lóherével történik ez meg. Tehát ha mégis adódik időd és lehetőséged a fűben bogarászni, és pont egy 4 levelű lóherét találsz köztük, akkor tudd, ez egy jel a számodra, élj vele!



Szerelem- szerencse- bőségvonzó minden­napi lakberen­dez­ési tárgyaink

Mágikus gyertyák

Szívemhez legközelebb álló sorsfordító csodák

Minden tettünk, amelyet szenvedély hat át, magában foglalja a tűz erejét!

A tűz a négy őselem egyike, mely nélkül elképzelhetetlen a földön az élet. Én magam, csodák teremtésének eszközeként tartom, rengeteget használok el/fel mágiáim, rituáléim teremtéseim során.

A meggyújtott gyertyák által könnyebben tudsz abba a hangulatba kerülni, felturbózza az életenergiádat, önbizalmadat fokozza, és abból a bizonyos állapotodból is nyugtatóan visszahoz. Kívánságaidtól függően dönthetsz, hogy milyen színű gyertyával vagy gyertyákkal végzed a mágiáid! Gyertyákat pedig mindenki be tud szerezni!


Ganésha, az elefántfejű embertestű Istenség
Kezdetek és Akadályok Ura
misztikus és mágikus erőkkel felruházó Tantrikus Istenség

Ami Ganésha előtt van, azt gazdagság és jólét borítja, de ami Ganapati mögött van, annak szegénység és nehézségek az osztályrésze.

Ő a vállalkozások, üzleti emberek védelmezője, aki minden gátat elhárít egy startoló üzlet, utazás, próbálkozás elől. Ganésha mint a bölcsesség és értelem Istene, óvja a művészetek és a tudomány területét is. A hindu vallási szertartások, rituálék és praktikák segítője, mágikus erők birtokba adásával.

Ganésha kéztartásai és minden amit bennük tart, azok mind szimbólikus jelentéssel bírnak.

 • Menedékként szolgál, és vígaszt ad mindazoknak, akik hitüket adják neki a lefelé tartott tenyerével
 • a felfelé tartott kezével áldást oszt híveinek
 • a kötél a kezében a szabadságot hírdeti,
 • az elefántösztöke az igazságosság útján tartva segíti a jó és rossz ösztönök felismerését, helyén kezelését
 • a kígyó és a tőr pedig a halál feletti uralmat
 • a rizsgombóc a kulináris élvezetek fontosságára, és hát ennek köszönheti a kerek pocakját is
 • a letőrt fél agyarával a világirodalom leghosszabb alkotása díját nyert művére hívja fel figyelmünket

A hindu Istenségeket minél több karral jelenítik meg, annál okkultabb és misztikusabb az imádatának célja, tárgya. Kicsit érthetőbben: a kevés karú Istenektől vallásos, spirituális kívánságok valóra válását kérheted, a sokarú Istenségek a misztikus és mágikus erők megszerzését, birtoklását adják. Őket nevezik Tantrikus Istenség formáknak. Ganéshát 32 megjelenési formában is megtalálhatok, van köztük minden verziója a 10 karútól az 5 arcúig.

Ha te is szeretnél az otthonodba, vagy már van is Ganéshád, akkor érdemes az előbbi információt a szobrod helyének megtalálásakor is szem előtt tartanod! Ezért egy olyan fal felületet válassz neki, ami már a lakótered külső falazata. Tehát az utca, vagy a folyosó felöli falon van a legjobb helye Ganesha Istennek.

Kívánságaidat, vágyaidat írd le egy papírra, és tedd a Ganésha szobrod talpa alá. Együtt valóra váltjátok minazokat, Ganésha elhárít minden akadályt a megvalósulás útjából!


Nevelj szerencsebambuszt!

A szép és egészséges szobanövények és fácskák pedig megerősítik a lakásod pozitív energiáját. A cserepes, pláne kiszáradt növények és a vágott virágok viszont csak elszívják a pozitív energiát, ezektől inkàbb szabadulj meg!

A japánok úgy tartják, hogy a bambusz a hosszú élet, a hajlékonyság, az állhatatosság és a kitartás jelképe. Mely képes energiàkat közvetíteni és az ártó energiákat el is hárítani, mivel úgy áramlanak bennük a rezgések, mint egy egyenletesen vibráló, kifele gyengülő hatású energiafelhő.

A szerencsebambuszt szerencsevonzó, jólétet és boldogulást hozó növényként tartják otthonukban, és munkahelyükön is.
Mindenképp tartsd be a bambusz gondozásának a szabályait, mert csak akkor tud sokáig a szolgálatodra lenni!

Sőt még arra is érdemes odafigyelmed, hogy mennyi szálat nevelsz ebből a szerencsehozóból!
Ugyanis a számoknak nagy a jelentősége van.  Míg a 2 szál a szerelem, a 3 és a 6 a boldogság, az 5 és a 7 az egészség, a 8 a jólét, a 9 pedig a jószerencse jelképe, addig 21 szál az élet minden területén szerencsét hoz.


Arany buddhák

Hoi Tai a nevető Buddha a gazdagság, a jólét, a jó szerencse, az egészség és áldás Istene

A Buddha szobrocskák nemcsak szellemi erőt sugároznak. Nagyon sokféle változata ismert, talán a leghíresebb közüllük a nevető Buddha. Ő a gazdagság, a jólét, a szerencse, az egészség és áldás Istene.

Az arany buddha szobrocskákból 7 darabot kell beszerezned, de mind aranyszínű, de különböző formájú Buddha legyen. Ők minden napra meghozzák neked és a veled élőknek is szerencsés sorsfordulásaitokat.

A 7 Buddha külön külön, életed minden területét jelképezik és támogatják: a szerelmet, a boldogságod, a karriered, a gazdagságod, a szerencsédet, az erőt és az egészséged. Lakásod központi helyén tartsd őket jól látható helyen,  félkör alakban elrendezve. Úgy, hogy bárhol is legyél a szobában, a szobrocskákkal egymásra lássatok.

Kívánj akár minden nap, az Arany Buddhák teljesítik:

Minden napi kívánság rituáléid során a gyújts meg egy fehér vagy aranyszínű gyertyát a Buddhák íve középen . Közben egy papírra írd fel az aznapi vágyadat, majd ezt a cetlit tedd a gyertya alá. De!:

Minden nap jusson eszedbe az is, hogy az Arany Buddhák csak hozzásegíteni tudnak minden vágyad beteljesedéséhez, viszont nélküled tehetetlenek maradnak!


Vonzd magadhoz a szerelmet elefánttal

Szerintem mindenki halott már róla, a szerencsehozó elefántról!

Készülhet fából, csontból, porcelánból. Általános szerencsehozó kabala. De azt mindenképp tudnod kell, hogy csakis akkor hoznak neked szerencsét, ha az ormányuk fölfelé áll!  Az elefánt szobrocskák szimbólumai a szívósságnak, kitartásnak, életerőnek. Bölcs nyugalmat árasztanak. a szívósságot.

Ha otthonodban is szoktál dolgozni, akkor érdemes ott is tartanod, így a szellemi tevékenységedre is tud kreatív hatással lenni. És nem utolsó sorban ezek az édes elefántok még a szerelmi életed befolyásolására is egy jó döntés, csak emiatt a hálószobádba is adj nekik helyet.

Találj rá a párodra elefántod szerelmi rituáléjával:

Gyújts meg egy szűz, piros gyertyát a elefántod mellett a hálószobádban. Közben mentálisan teljesen hangolódj kívánságodra, képzeld el, ahogy harmónikus párkapcsolatban élsz, vele. Aztán vegyél elő 2 fényképtartót, az egyikbe a saját fényképedet tedd, a másikat hagyd üresen a várvavárt szerelmed számára. Egy papírlapra írd le, hogy milyen legyen a nagy Ő-d. Hagyd hogy elárasszon a beteljesülés érzése, hogy szinte meg is simogatnád Ő-t, annyira valósnak kell érezned!

A szertartás végén tekercseld fel a partnerre vonatkozó kívánságlistádat, kösd át egy piros vagy egy fehér szalaggal és helyezd el a lakásod északnyugati területén. A legjobb, ha egy felfelé álló orrú elefánt hátára vagy ormányára kötöd. Állítsd az elefántot balról jobb irányba haladóan.


Maneki neko integetésével hívja a bőséget, szerelmet, szerencsét, minden jót a sorsodba!

A Japánból induló mára már mindenki számára ismert  integető macska, a maneki-neko is igen nagy múltra tekint vissza. Néha tévesen „kínai szerencsemacskának” hívják, mivel egyre nagyobb népszerűségnek örvend a kínai piacokon.

Úgy tartják róla, hogy szerencsét hoz a tulajdonosának. Világszerte ott vannak a keleti üzletek, éttermek, masszázs szalonok és vállalatok bejáratánál, de egyre gyakrabban lehet  ma már látni nem japán vagy kínai helyeken is. Napjainkban az elektronikusan vagy elemmel működő variációja az egyre divatosabb, és így már  mozgatni is tudja a macska a mancsát.

A maneki-neko felemelt mancsainak különböző jelentést tulajdonítanak:

 • Ha a macska jobb mancsa van a levegőben, akkor mind védelmet, pénzt, szerencsét és egészséget is ígér ezzel a tulajdonosának
 • A bal mancsával integve elintézi, hogy a kereskedésbe bejöjjenek és vásároljanak is az emberek, egyre többen!
 • Ha a macska mindkét mancsa is a levegőben van, akkor az otthonad teljes oltalom és védelem alatt van.

A maneki-nekonak több változata is egyre elterjedtebb, különböző színekben és pózokban kaphatók. Használhatod szerencsevonzóként, és védelmezőként is a lakásod díszítésekor. De akár kulcstartóként, medálként, perselyként, mobiltelefonok díszítőjeként, tokokon és evőpálcikákon is találkozhatunk vele, így mindig magadnál is tudhatod oltalmazó segítségüket.

A legklasszikusabb és leggyakoribb még mindig a 3 színben megfestett foltos kis integető változata, de kaphatóak 1 színben is, ilyenkor különböző feladatokat látnak el:

 • Fehér színben a tisztaságot és a pozitív dolgokat szimbolizálja, ezzel a szerencsédet is bevonzani.
 • Fekete változata a gonosz szellemeket űzi el otthonodból. Nőknek kifejezetten ajánlott e változatnak a viselése talizmánként, akár mint kulcstartó, mert távol tartja így a zaklatókat és tolvajokat is.
 • Arany színű integető macskaként a jólétet és a gazdagságot hozza sorsodba.
 • Piros színben a betegségek távol tartását szolgálja.
 • Zöld macskaként a tanulmányi sikerekben segít, ezért főként a gyerekek szobájában lehet nagy hasznát venni.
 • Rózsaszín  maneki nekoként a szerelemben és a párkapcsolat válik szakterületévé.

Szerencsefa

Szintén könnyen beszerezhető szerencsehozó kiegészítőként, a kristályokat is céljaid érdekébe állíthatod! Mivel a különböző kristályok és drágakövek más más energiával rendelkeznek, ezért leginkább az ametisztet és a rózsakvarcot javaslom.

Én pl. nagyon kedvelem a kis méretű kristályokat egy kézzel készített szerencsefával kombinálni.

Ismered a szerencsefát?
Maga a fa is már önmagában a szerencse jelképe, hiszen a növekedést és a stabilitást szimbolizálja. A kristályokkal pedig duplán is azzá válik. A szerencsevonzó fa kialakított leveleibe kristály helyett apró pénzérméket is tehetsz, így ezzel a praktikával bőségvonzó szerencsefává turbózod fel! Legjobb helye, a bejáratoddal szembeni baloldali sarok lenne, de ha ez nem megoldható, akkor bárhová elhelyezheted, hisz úgyis te teszed bele a csoda faktort.

Tags: No tags