A skorpió jegy általános jellemzése – Frabato

Ismerd ki milyen a Skorpió jegy, hogy e jegy szülöttjével együtt töltött időd még boldogabb legyen és persze minél hosszabban tartó is! Te vagy Skorpió vagy ez az aszcendensed? Használati útmutató magadhoz, kedvesedhez, főnöködhöz vagy egy számodra fontos szerettedhez! 

Sose válassz ellenségednek egy Skorpiót, de szövetségesednek tökéletes!

  • az asztrológiai évkör nyolcadik jegye a Skorpió. Időszaka október 22,23-tól november 21-ig tart. De mivel a csillagjegyek kezdete és vége a Nap járásából adódóan évente néhány napon belül mozognak, ezért ezek a dátumok nem fixek.
  • így ha október 19-25 között születtél, akkor a Mérleg-Skorpió váltójegy leírásból valóban magadra fogsz ismerni! Ha pedig november 19-25 között láttad meg a napvilágot, Skorpió-Nyilas váltójegy írásom lesz egy tükör a számodra.
  • lemed, Víz jegy
  • uralkodó planétáid a Plútó,  és a Mars
  • fontos dolgok az életedben: – végletesség, – kutatás, – szenvedély, – a lélek mélységeinek megismerése, – ellentétek
  • inspiráló színeid: a kontrasztos színek
  • kristályok, melyekkel befolyásolhatod a sorsod: akvamarin, fekete gyöngy, magnetit, malachit
  • kedvenc virágod, az orchidea

Egy Skorpió hétköznapjai:

Igen, az egyik legbizalmatlanabb jegy szülötte vagy, ezért ha valaki egyszer eljátssza a bizalmat, soha nem tudja azt visszaszerezni. Szeretsz kisajátítani, elengedni viszont képtelen vagy!

A legösztönösebb jegy szülötte vagy, mely élete során nem kíméli sem saját, sem mások mindennapjait: öröm, mosoly, könny, düh, harc, szenvedély és szenvedés nélkül nem tudsz élni. Melletted nem lehet unatkozni, de sosem tudsz lenyugodni, neked fel kell kavarnod mindig az állóvizet.

Szélsőséges típusod miatt azt is lehetne mondani, hogy a legnehezebben elviselhető vagy, de az is abszolút elmondható, hogy a legmegosztóbb jegy is a Skorpió, mert sokfélék vagytok, nehéz kiismerni titeket, és képesek vagytok (kevesen!) alkalmazkodni az életetek során. Ez persze nagyban függ az aszcendens jegyetektől!

Sokan megtapasztalhatják egy Skorpió marását, ami igazán kegyetlen tud lenni, ha sérelem ér. Ha megbántva érzed magad sosem mutatod ki nyíltan, kivárod a megfelelő időt hogy bosszút állhass. Akár éveket is képes erre az alkalomra várni.

Nem szereted a változásokat, gyakran makacsul ellen is állsz neki, majd mégis csodásan képes vagy megújulni. Ösztönösen felismered a sebezhetőséget, a hiányosságokat, ezekre akaratlanul is rávilágítasz.

Jól tudod, hogy a világ nem csupán fekete vagy fehér, ismered és kutatod a dolgok titokzatos mélységeit. Ahova mások nem szívesen merészkednek – a tabuk, a vágyak, az árnyékok világa – ott te magabiztosan és otthonosan mozogsz. Bátran beszélsz arról, amit mások legszívesebben elhallgatnának. Bármit képes vagy megtanulni! Ha probléma kerül az utadba tökéletesen és végérvényesen megoldod.

Az egyik legérzékenyebb jegy a Skorpió. Tele vagy szenvedéllyel és elszántsággal, de bármi mellett köteleződsz is el, azt mindent vagy semmit alapon teszed. Ha belevágsz egy kapcsolatba, munkába vagy feladatba akkor a maximumra törekszel.

középszerűség, a felszínesség ismeretlen számodra, a kompromisszumok nem érdekelnek. Képes vagy mindenedet odaadni annak, akit kiválasztasz arra méltónak, lehet az barát, gyerek, férj, és ha úgy adódik, hogy meg kell őket védeni, nem ismersz lehetetlent. A türelem dolog ismeretlen a számodra, ezt pedig jó lenne gyakorolnod, mert néha tényleg jó lenne, ha elszámolnál 10-ig.

Hivatás:

Minden olyan területen képes vagy sikeresen érvényesülni, ahol az ismeretlen, titokzatos területekre kell bemerészkedni, rejtélyeket fel- és kikutatni, megoldani. Ilyen területek a pszichológia, a bűnügyi nyomozás, a kutatás, az okkultizmus, a gyógyítás.

Egészség:

Jellemzően urulógiai, ill. nőgyógyászati problémák jelentkezhetnek nálad. Érzékeny területed a húgyutak és a vastagbél, tehát a kiválasztással kapcsolatos szerveid. Egészségügyi problémáid hátterében lelki okok állnak, elengedés nehézsége, a szomorúság általános érzete, a megkönnyebbülésed hiánya idézheti elő azokat. Megfelelő táplálkozással azért tudsz javítani a kialault állapoton, és a friss levegőn végzett sportolással is sokat segíthetsz magadon.

Szerelem:

Az egyik legérzékenyebb jegy a Skorpió. Ezt az ellentmondásos érzékenységet, ( mert külső jegyeid alapján keménynek tűnsz ), általában egy másik Skorpió képes megérteni. A Skorpió-Skorpió párosok a legjobbak. Egy ilyen kapcsolat fő kérdése viszont az: hogy meddig tarthat? Szélsőséges személyiségtipusuk miatt óriási ellentétek alakulhat ki, mert vagy lángolóan szeretitek egymást, vagy heves érzelmekkel gyűlölködtök. És nincs átmenet.

* Megismerkedtél egy Skorpió és kétségeid vannak, nem tudod hogy csak flörtölget veled, vagy akár komolyabb párkapcsolat is lehet köztetek? Kíváncsiságodra ez az írásom adhat választ, tudd meg most, hogy érdemes-e időt pazarolnod rá!

* Ha nem csak a hétköznapjait szeretnéd meg tudni a Skorpió jegynek, akkor a havi és éves horoszkóp előrejelzéseim, illetve a hétvégi szerelmi horoszkópom adnak további fontos információt számodra!

Mikor és miért szerethető vagy kevésbé kedvelhető egy Skorpió?

Szerethető, mert:
* izgalmas, titokzatos és mély érzésű
* nagy hatással tud lenni másokra
* minden helyzetből képes talpra állni, megújulni
* erős az akaratereje, megbirkózik a lehetetlennel is
* nem fél a kihívásoktól, mindenáron győzni akar
* szenvedélyes, a szexualitás fontos számára
* kiválóan működnek a megérzései, átlát a szitán
* karizmatikus
* titoktartó

Kevésbé szerethető, amikor: 
* önfejű, és a végletekig ragaszkodik a véleményéhez
* házsártos, bosszúálló és összeférhetetlen
* hallgatásba burkolózik
* nyomozgat és bizonyítékokat gyűjt
* érzelmileg manipulál
* szélsőséges, túlzásba viszi a féltékenységet
* övön aluli megjegyzéseket tesz, cinikus
* rámenősen viselkedik

Shopping Basket