Ki a tökéletes párod az ágyban? Horoszkópjegyek és a sex

Kíváncsi vagy, hogy horoszkópjegyed alapján ki passzol hozzád az ágyban a leginkább? Vajon a sex partnereddel egy gőzölgő tűz-víz párosítás, vagy egy érzéki föld-levegő párost alkottok?

Tudd meg, melyik jegy hozza ki belőled sexuális ösztöneidet ha az érzéki élvezetek a lényeg.

Naivság lenne azt gondolni, hogy mindig csak a nagy szerelmet keressük életünk során. Igaz?

Tény, hogy vannak olyan időszakok, amikor teljesen jól élünk egymagunk, boldogok és kiegyensúlyozottak vagyunk egymagunk. De bizony van egy dolog amihez egyedül nagyon kevesek vagyunk: egy igazi kiadós jó szexhez!

Talán te is voltál már ilyen szituban, vagy éppen vagy, ill. lehetsz még a jövőben! Lehet tavasz – nyár – ősz – tél, mindig vannak  fesztiválok, bulik, partyk, számtalan flörtölési lehetőség nyitott egész évben!

Minden horoszkópjegynek van olyan párja, akivel tökéletes párost alkotnak az ágyban és együtt – egymásban a sexben teljesednek ki. Ezek a párosok a sexuális vágyaik kielégítésén kívül viszont nem biztos hogy ugyanilyen tökéletességgel tudják megélni a mindennapi közös életüket…

Ne szégyenkezz a sex – a szexualitás – a vágy miatt, inkább SZERESD MAGAD!

Még akkor is ha bátorságra van szükséged ehhez, mert tudsz a benned élő vadállatról is!

Fogadd el, hogy az is része a lényednek, hisz az ősi múltadhoz tartozik, ami még ma is benned él. Sokan ott hibázzák el az életüket, hogy nincsenek jóban a testükben-lelkükben élő nyers ösztönerőikkel! És ez nagyon nagy hiba, mert a vadállat sokkal erősebb, mint ők. De megszelídíthető.

Kiváncsi vagy hogy horoszkópjegyed alapján ki passzol hozzád leginkább?

Vajon a Te kapcsolatod egy gőzölgő tűz-víz párosítás, vagy egy érzéki föld-levegő?

Nézd meg, melyik jegy számodra a legtökéletesebb pár, ha az érzéki élvezetekről van szó.


A KOS jegy és a SEX:

A forró és szenvedélyes Kos szereti a kihívásokat az ágyban, és az Ikrek a legalkalmasabb arra, hogy ezt a tüzet a Kosban ébren tartsa. Az Ikrek flörtölő természete és folytonos mozgása remekül passzol a Kos gyors iramához, így rengeteg izgalom van a kapcsolatukban. Az Ikrek intelligenciája és szellemessége a Kost a kezdeti hév elmúlása után is lázba hozza, így ez a páros több is lehet, mint egy nyári fellángolás.

A BIKA jegy és a SEX:

Azt tartják, hogy az ellentétek vonzzák egymást, és ebben az esetben ez igaz is!  A Bika és a Skorpió nem tudnak betelni egymással szexuálisan. Az érzéki föld jegyű Bikát szinte mágnesként vonzza a víz jegyű szenvedélyes Skorpió. A Skorpió több területen is képes lekötni a Bikát, aki megpróbálja megfejteni a Skorpió kifürkészhetetlen természetét. A kémia kettejük között igazi mágneses vonzalmat eredményez.

Az IKREK jegy és a SEX:

Kíváncsi, beszédes és vidám Ikreket, a Kos kísérletező szelleme képes egészen elvarázsolni. A Kos az, aki meg tudja mutatni az Ikreknek a lepedő akrobatika új és szokatlan praktikáit. Ők ketten hatalmas irammal száguldoznak az életben, magukba szívják az izgalmas élményeket. Lelkesedésük és merészségük még akkor is együtt tartja ezt a párost, ha a kezdeti lángolás már alább hagy.

A RÁK jegy és a SEX:

Akárcsak a Hold, a Rák szenvedélye is hol nő, hol csökken, folyamatosan változik. A föld jegyű Bak aki  biztonságot tud adni a víz jegyű Ráknak, így az képes ellazulni. Különböző természetük titkos szexuális feszültséget eredményez, amikről csak ők tudnak. A Bak félrehúzódó természete a Rákot is teljesen lenyugtatja.

Az OROSZLÁN jegy és a SEX:

Az oroszlán imádja a közönséget és az elismerést az életben és a hálószobában is egyaránt. A bájos Mérleg tudja, hogy mit mondjon vagy tegyen, hogy az Oroszlánból előjöjjön az állatok királya, és olyan teljesítményt hoz ki belőle, amivel kevesen tudnak versenyezni. A Mérleg képes romantikus hátteret teremteni a szenvedélyhez, mely táplálja az Oroszlán luxus és dráma iránti vágyát, így biztos, hogy az oroszlán üvöltése hangos dorombolásba megy majd át.

A SZŰZ jegy és a SEX:

Ha a Szűz el tud lazulni, az a teljesítményét is növeli az ágyban, mert képes minden apró részletre odafigyelni. A Halak az, aki képes arra, hogy a Szűz figyelmét a lényegre irányítsa. Együtt rendkívüli a képzelőerejük az ágyban, és a Halak tökéletesen segíti a Szűz teljes kibontakozását. A Szüzet elragadja az, hogy sodródhat a Halakkal az árral, és imádja, hogy a Halakkal az élvezet új ösvényeire tévedhet.

A MÉRLEG jegy és a SEX:

Gyönyörű, diplomatikus és művészi. A Mérleg azt akarja, hogy a szex ne csak jó érzés legyen, de nézzen is ki jól. Az Oroszlán a leghétköznapibb dolgokat is képes legendás időtöltéssé változtatni. Az Oroszlán emlékezetes affér lehet a Mérlegnek, drámákkal teli romantikus találkozás, intenzív és izgalmas. A Mérlegnek tetszik az Oroszlán felfogása a szerelemről, és mindent megtesz azért, hogy kedvére tegyen, és szórakoztassa az ágyban.

A SKORPIÓ jegy és a SEX:

A Skorpió mágneses vonzásának nehéz ellenállni, még a föld jegyű Bikát is rabul ejti. A Skorpió számára a Bika nyugodt és stabil pont, aki csak arra vár, hogy felrázzák. A Skorpiót érdekli, és izgalomba hozza a nyugodt Bika, aki egy piros kendő meglengetésére fenevaddá változik, és mindent meg is tesz, hogy kihozza ezt a Bikából.

A NYILAS jegy és a SEX:

Kellemes, kalandvágyó, és vállalja a kockázatot, a Nyilas szinte bármire kapható. A találékony Vízöntő mindig pár lépéssel a Nyilas előtt jár, így olyan élményekben van részük, legyen nappal, vagy éjszaka, melyről sok jegy még csak álmodni sem mer. A nyilas kettejük kapcsolatát kissé extravagánsnak érzi, és lenyűgözi őt a Vízöntő hozzáállása a szerelemhez és szexhez. Ez a páros, ha egymásra talál szinte szórja a villámokat.

A BAK jegy és a SEX:

A Bak a szexhez is úgy áll, mint minden máshoz az életben: komolyan és elhivatottan. A Baknak a víz jegyű Rák éppen megadja azt a fajta nyitottságot, amire szüksége van. A Rák pedig megadja a Baknak azt az érzelmi töltetet, mely segít abban, hogy a Bak sokkal nagyobb intenzitással élje meg a szerelmet. Ez az ellentétes jegyű pár felejthetetlen éjszakákat tölt együtt.

A VÍZÖNTŐ jegy és a SEX:

A furcsa Vízöntő szereti a meglepetést, a különleges és szokatlan érintkezéseket az ágyban. A Nyilas boldogan magára vállalja ezt a feladatot, és bevezeti a Vízöntőt az ismeretlenbe. A Nyilas a különböző örömszerzési technikák műértője, és szívesen megosztja tudását a gátlástalan Vízöntővel, aki mindig készen áll az új kihívásokra. Ez a páros mindent felfedez, amit az élet csak felkínál számukra.

A HALAK jegy és a SEX:

A Halaknak igen gazdag a fantáziája, tele izgalmas találkozásokkal és helyzetekkel. Amikor a föld jegyű Szűz valóra váltja a Halak fantázia világát, és a valóság keveredik a képzelettel, a dolgok felforrósodnak. A Halak imádja, hogy a Szűz minden részletre odafigyel. Ketten megtalálják a fantázia és a valóság közötti határvonalat, és ott létrehozzák saját valóságukat, melyet csak ők ismernek, és élnek meg.

 

Shopping Basket